Yani tek tarafli demek.Ben soylerim,sen uyarsin..Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benmiyim acayip acaba.
Gelecekte annem,babam yada eş ailesinden birisi yatalak olsa bende yanıma alirim bakarım ha tek başına olmaz belki yardımcı ile dönüşümlü bakılır aynı evdeHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Bu arada benim 15 yaşında oğlum, görümcemin 2 yetişkin kızı var.
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Tabiki öyle. Benimse yaşlı babam var biliyorum. Buradaki konu yan sokağında kızı var.Realist bakarsak eninde sonunda annemiz babamiz bakima muhtac olsa yanimiza aliriz. Tabi bakim konuda profesyonel destek alinir..bazi hastaliklarda siz bakimi yapamazsiniz bakim evi kacinilmaz olur,ama imkan varken baskasinin eline birakmam.
Eğer bakıcı tutacak paranız varsa en güzeli evini size çok yakın bir yere taşımak.Hemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Bu arada benim 15 yaşında oğlum, görümcemin 2 yetişkin kızı var.
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Yani bir kızı mı evladı tek kişi olarak bir kızı mı bakmalı?Tabiki öyle. Benimse yaşlı babam var biliyorum. Buradaki konu yan sokağında kızı var.
Babasına biz baktık 1 yıl. Benim anlayamadigim kuz kardeşinin tamamen muaf olması. Dönüşüm vs demez.Gelecekte annem,babam yada eş ailesinden birisi yatalak olsa bende yanıma alirim bakarım ha tek başına olmaz belki yardımcı ile dönüşümlü bakılır aynı evde
Kizi ile aynı şehirde diye sadece kızımı bakmalı abisi ile arasında anlaşır dönüşümlü bakılır.
Sizin anneniz yada babanız aynı durumda olsa bakmak istemez misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?