- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
Kpedere siz bakarken kv napıyordu acaba sağlıklı mi değildi?Yok. Hiç ilgilenmez. Kvaldem istemiyor zaten
Biz babasına bakarken 1 yıl bir defa misafir gibi bile gelmedi. Oradaki de tezatlık ozaman.
Boynuzlayan mı ??Ben valla eşim benim rahatsız anama babama bakmama karışırsa işte kapı buda sapı derim. Bu adamda akıl varsa öyle kendi annesine bakmasına izin vermeyip kendi ailesi söz konusu olunca iki yüzlü olan eşinin ailesine bakmaz. Adam bakıcı tutarım demiş. Sen bak diyen yok diyemezde zaten. Ama adamda bir gram beyin varsa annesini onu boynuzlayan eşine değişmez
Ama adamda bir gram beyin varsa annesini onu boynuzlayan eşine değişmez
Eşinin de seninde anne babanız hasta olsa evinizde bakmanız gayet doğal , istemiyorsanız açıkça dile getirin, susup sonra eve gelene bunu yansıtmak daha kötüHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Bu arada benim 15 yaşında oğlum, görümcemin 2 yetişkin kızı var.
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Maddiyat yeterli ise aynı evi gerek görmüyorum ben. Maddiyat yeterli ise ayrı ev (elinin üstünde olacagı yakın mesafede) yatılı bakıcıHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Bu arada benim 15 yaşında oğlum, görümcemin 2 yetişkin kızı var.
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Konu sahibinin eşini aldattığını da nereden çıkardın?Ben valla eşim benim rahatsız anama babama bakmama karışırsa işte kapı buda sapı derim. Bu adamda akıl varsa öyle kendi annesine bakmasına izin vermeyip kendi ailesi söz konusu olunca iki yüzlü olan eşinin ailesine bakmaz. Adam bakıcı tutarım demiş. Sen bak diyen yok diyemezde zaten. Ama adamda bir gram beyin varsa annesini onu boynuzlayan eşine değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?