- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi GloomyLady
-
Benim eniştem kimya mezunu .dersanede çalıyor öğretmen olarak .
herkes nasıbını yer bı sekılde
neden ıs bulamayasınkı
karamsar olma
iş güvenliği uzmanlığı falan düşünmez misiniz bölümünüzü de sevmiyormuşsunuz..
canım ben gebzede oturuyorum ve suan kımyacıların oldgu bı yerde calısıyorum sen kendını yetstr yeterkı ndn ıs bulamayasınöğretmen olmak son isteğim
İstanbulda yaşadığımıda belirteyim büyük bir şehirde bile iş yok kimyagerlere boşuna okumak istemiyorum
Esim var canimmm :) Kimya bolumunde, yakinda docent olacak :) kendini gelistirirsen sikinti Yok.. esim amerikada bir yil kaldi hatta birlikte gittik.. kendini gelistir bu bolumde. Isletme sanki Cok.mu Iyi, mezunlari hep issiz isletmenin de..merhaba ben kimya bölümünde okuyorum hiç istemeyek ve sevmeyerek okuduğumuda belirteyim ama bir şekilde mezun olabilirsemiş bulmakta sıkıntı çekicekmişim gibi kime sorsam yada duysam iş bulamssın diyorlar sizin çevrenizde falan kimya mezunu oolup iyi işlerde olan var mı.
Not: Seneye açıktanda iktisat ya da işletme okumaya başlıycam yararı olur mu bölümüme
canım ben gebzede oturuyorum ve suan kımyacıların oldgu bı yerde calısıyorum sen kendını yetstr yeterkı ndn ıs bulamayasın
Hem canim ayrica fabrikalarda is bulma sansin yuksek.. ama Kimyaci birinin esi olmak comm zor. Surekli laboratuvarda benim esim.. evden Cok orada:)Esim var canimmm :) Kimya bolumunde, yakinda docent olacak :) kendini gelistirirsen sikinti Yok.. esim amerikada bir yil kaldi hatta birlikte gittik.. kendini gelistir bu bolumde. Isletme sanki Cok.mu Iyi, mezunlari hep issiz isletmenin de..
bence ıng kesınlıkle ogren ben bunu gozlemledım burda hanı dılın olsun bıde kımya olursa ozelde cok rahat ısler bulabılırsın hıc ısletmeyı fılan karıstrmakendimi ne gibi alanlarda geliştirmemi önerirsiniz işletme okuyunca kimya mühendisleriyle aynı sayılabiliryormuşuun onu düşünücem yabancı dilde geliştiricem birde üniversitemde iyi bir üni devlettte nerdeyse hiç kadro yok kimya için özel sektör mecburen ama ne kadar geliştirsemde kendimi iş yoksa nasıl bulucam diye düşünüyorum
Esim var canimmm :) Kimya bolumunde, yakinda docent olacak :) kendini gelistirirsen sikinti Yok.. esim amerikada bir yil kaldi hatta birlikte gittik.. kendini gelistir bu bolumde. Isletme sanki Cok.mu Iyi, mezunlari hep issiz isletmenin de..
benim çevremde kimya bölümü mezunu arkadaşlarımın hepsi pişman oldu okuduguna şuan hepsi başka mesleklerde çalışıyor evet kimyagerler zor iş buluyor iş bulabilmen için kendini çok iyi yetiştirmen gerekir inglizce dil olarak özelikle, bence de yanında başka bölüm okuman iyi olur.
Kimya mezunuyum
bir çok arkadaşım ilac fabrikasında calısıyor
fakat ben ayakta calısamam onu karıştır bunu karıştır bana göre değil
bende medical bir fabrikada bir bölüm sorumlusuyum iyiyim yani sıkıntı yok
Cnm bir universitede ars.grv. olarak calisiyor. Doktorasini bitirdi 3 ay once.. makaleler falan hazirliyor, kendini biraz daha gelistirip docentlik sinavina girecek. Maasi Su an 2500 fakat araliktan itibaren zamgeliyor akademisyenlerin maasina %35 zam onaylandi. 3500 e yaklasacak net maasi.. derse girince de ders ucreti aliniyor ama ars. Grv. Olanlar ders ucreti almiyor. Yard. Doc. Falan olanlar aliyor. O da 1500 u buluyormus cnm.şuan nerde çalışıyor acaba birde sakıncası yoksa maası ortalama ne kadar oluyor
Cnm bir universitede ars.grv. olarak calisiyor. Doktorasini bitirdi 3 ay once.. makaleler falan hazirliyor, kendini biraz daha gelistirip docentlik sinavina girecek. Maasi Su an 2500 fakat araliktan itibaren zamgeliyor akademisyenlerin maasina %35 zam onaylandi. 3500 e yaklasacak net maasi.. derse girince de ders ucreti aliniyor ama ars. Grv. Olanlar ders ucreti almiyor. Yard. Doc. Falan olanlar aliyor. O da 1500 u buluyormus cnm.
istanbulda yasıyorum evetaçıktan okumayı düşünüyorum aynı anda ingilizcem iyi ama dahada gelişmesi gerekiyor umarım şanslı olurum
sizi forumda hep görüyorum kimya mezunu olduğunuzu bilmiyordum işiniz çok güzelmiş acaba ist da mı yaşıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?