Gelen görücüleri başımdan nasıl savabilirim?

Sizi görmeden nasıl mı dusunuyorlar?
Çunki "anasına bak kızını al" dıye bir atasozu var:) Annenızı begenıyorlarsa demek

Görüştüğüm birisi var diyin

Ablacigim sorun begenmeleri değil. Beğenip tanıştırmak isteyebilirler ama oğlanın zaten başka sevgilisi varmış. Neden boş yere umut veriyorlar o zaman?
Onu ıstemiyorlardır, sana diş geçirebileceklerini dusunuyorlardır, ya da aileni begeniyorlardır.
Begenenler olsun, bir sey olmaz. Favorilere eklemişler anlasılan:)

Onu ıstemiyorlardır, sana diş geçirebileceklerini dusunuyorlardır, ya da aileni begeniyorlardır.
Begenenler olsun, bir sey olmaz. Favorilere eklemişler anlasılan:)
Bence haberleri yok sevgilisinden. Zaten kız onların gelin diye kabul edecekleri kızdan değil. O kadın çok sinsi. Annem de diyor biz onunla uğraşamayız diye. Ben üniversite okuyorum diye istiyorlar biliyorum. Bir de safım söz geçiririz diyorlardır.

Aman canım ya, sımdı unıye gıtmeyen de az. Belki ondan degıl de oturup kalkman hoslarına gıdıyordur. Sakayla bır seyler yazmıs arkadaşlar da, kendıni kucuk dusurme. Olsun begensınler, sen kendı begendıgıne varırsın

O çocuk üniversite okumuyor. Ama annem dedi ki onlar insan kıymeti bilmez. O yüzden asla kabul etmem onları.
Benim beğendiklerim beni bi beğense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…