- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
Sizi görmeden nasıl mı dusunuyorlar?Görücü usulüne hep sıcak bakardım. Ta ki başıma bazı olaylar gelene kadar. Ben baba mesleğinden dolayı memleketimde hiç yaşamadım. Geçen gün memleketten kadının biri annemden ötürü "Onun kızını bizim oğlanla yapalım" demiş. Ne ben o kadını gördüm ne de o kadın beni gördü. Hiç tanımam etmem. İsmini o gün ilk defa duydum. Bir insan oğluna hiç tanımadığı kızı nasıl almak ister anlamadım. Bir yandan da babamın iş arkadaşı beni küçüklüğümden beri tanır. Geçen gün aramışlar "Bizim bi yeğenimiz var 2024te onları evlendirelim" demişler. Kimse nedense bana ne zaman evlenmek istediğimi sormuyor. Memlekette de bi kadın oğlundan ötürü "Benim oğlumla evlensin. Ben onu çok beğendim" demiş. Oğlunun da başka bir sevgilisi varmış kuzenim dedi. Ayrıca "Ben dolandırıcıyım" tarzı saçma sapan tiktoklar çekip önüne gelen her kızı takip ediyormuş. Saçma sapan hareketleri varmış. Duyunca kan beynime sıçradı. Madem oğlunun başı bağlı beni neden istiyorsun be kadın? Ben üniversite okuduğum halde görücü gelip duruyor. Hadi düzgün bir şey olsalar neyse ama hepsi ipsiz sapsız. Resmen görücü usulünden nefret ettirdiler. Henüz üniversite okuyorum çok güzel hedeflerim var. İstemiyorum dedikçe ısrar ediyorlar.
Bu görücüleri nasıl başımdan savabilirim? Ben de diğer insanlar gibi sevdiğim kendi seçtiğim biriyle beraber olup evlenmek istiyorum. Ama yanlış seçimler yapıyorum. Doğru insanı nasıl seçebilirim?
Beyni olmadığını tiktok cekmesinden anladım sen ne okuyosun canım?Evet ama beyin olmayınca hiçbir önemi kalmıyor bunun
Uluslararası Ticaret ve LojistikBeyni olmadığını tiktok cekmesinden anladım sen ne okuyosun canım?
Tabi orası doğru ama belki de ben annemin tam zıttıyım o da var ☺Sizi görmeden nasıl mı dusunuyorlar?
Çunki "anasına bak kızını al" dıye bir atasozu var:) Annenızı begenıyorlarsa demek
Oh oh mis. Oku hayatını kurtar beyinsizlerin eline düşmeUluslararası Ticaret ve Lojistik
Ee begensınler ne oluyor kıBenim goruculer eve gelmiyor ki oradan buradan kızı beğendik diyorlar
Kesinlikle okulum her şeyden önemli.Oh oh mis. Oku hayatını kurtar beyinsizlerin eline düşme
Görüştüğüm birisi var diyinGörücü usulüne hep sıcak bakardım. Ta ki başıma bazı olaylar gelene kadar. Ben baba mesleğinden dolayı memleketimde hiç yaşamadım. Geçen gün memleketten kadının biri annemden ötürü "Onun kızını bizim oğlanla yapalım" demiş. Ne ben o kadını gördüm ne de o kadın beni gördü. Hiç tanımam etmem. İsmini o gün ilk defa duydum. Bir insan oğluna hiç tanımadığı kızı nasıl almak ister anlamadım. Bir yandan da babamın iş arkadaşı beni küçüklüğümden beri tanır. Geçen gün aramışlar "Bizim bi yeğenimiz var 2024te onları evlendirelim" demişler. Kimse nedense bana ne zaman evlenmek istediğimi sormuyor. Memlekette de bi kadın oğlundan ötürü "Benim oğlumla evlensin. Ben onu çok beğendim" demiş. Oğlunun da başka bir sevgilisi varmış kuzenim dedi. Ayrıca "Ben dolandırıcıyım" tarzı saçma sapan tiktoklar çekip önüne gelen her kızı takip ediyormuş. Saçma sapan hareketleri varmış. Duyunca kan beynime sıçradı. Madem oğlunun başı bağlı beni neden istiyorsun be kadın? Ben üniversite okuduğum halde görücü gelip duruyor. Hadi düzgün bir şey olsalar neyse ama hepsi ipsiz sapsız. Resmen görücü usulünden nefret ettirdiler. Henüz üniversite okuyorum çok güzel hedeflerim var. İstemiyorum dedikçe ısrar ediyorlar.
Bu görücüleri nasıl başımdan savabilirim? Ben de diğer insanlar gibi sevdiğim kendi seçtiğim biriyle beraber olup evlenmek istiyorum. Ama yanlış seçimler yapıyorum. Doğru insanı nasıl seçebilirim?
Ablacigim sorun begenmeleri değil. Beğenip tanıştırmak isteyebilirler ama oğlanın zaten başka sevgilisi varmış. Neden boş yere umut veriyorlar o zaman?Ee begensınler ne oluyor kı
Kızım, senmisinTabi orası doğru ama belki de ben annemin tam zıttıyım o da var ☺
Burada varsayım üzerinde durdum anneme benziyorum ama bence yine de hoş değil. Belki ben başka birini seviyorum ☺Kızım, senmisin
Ama onun biraz daha vardı yav
Onu ıstemiyorlardır, sana diş geçirebileceklerini dusunuyorlardır, ya da aileni begeniyorlardır.Ablacigim sorun begenmeleri değil. Beğenip tanıştırmak isteyebilirler ama oğlanın zaten başka sevgilisi varmış. Neden boş yere umut veriyorlar o zaman?
Olsun sanslarını denıyorlarBurada varsayım üzerinde durdum anneme benziyorum ama bence yine de hoş değil. Belki ben başka birini seviyorum ☺
Bence haberleri yok sevgilisinden. Zaten kız onların gelin diye kabul edecekleri kızdan değil. O kadın çok sinsi. Annem de diyor biz onunla uğraşamayız diye. Ben üniversite okuyorum diye istiyorlar biliyorum. Bir de safım söz geçiririz diyorlardır.Onu ıstemiyorlardır, sana diş geçirebileceklerini dusunuyorlardır, ya da aileni begeniyorlardır.
Begenenler olsun, bir sey olmaz. Favorilere eklemişler anlasılan:)
Aman canım ya, sımdı unıye gıtmeyen de az. Belki ondan degıl de oturup kalkman hoslarına gıdıyordur. Sakayla bır seyler yazmıs arkadaşlar da, kendıni kucuk dusurme. Olsun begensınler, sen kendı begendıgıne varırsınBence haberleri yok sevgilisinden. Zaten kız onların gelin diye kabul edecekleri kızdan değil. O kadın çok sinsi. Annem de diyor biz onunla uğraşamayız diye. Ben üniversite okuyorum diye istiyorlar biliyorum. Bir de safım söz geçiririz diyorlardır.
O çocuk üniversite okumuyor. Ama annem dedi ki onlar insan kıymeti bilmez. O yüzden asla kabul etmem onları.Aman canım ya, sımdı unıye gıtmeyen de az. Belki ondan degıl de oturup kalkman hoslarına gıdıyordur. Sakayla bır seyler yazmıs arkadaşlar da, kendın kucuk dusurme. Olsun begensınler, sen kendı begendıgıne varırsın
Begenır Begenır. Hele oku bır atan da. Sırma saclı badem gozlu olursunO çocuk üniversite okumuyor. Ama annem dedi ki onlar insan kıymeti bilmez. O yüzden asla kabul etmem onları.
Benim beğendiklerim beni bi beğense
Annen dıyorsa da haklıdır. Anneler genelde haklı cıkar.O çocuk üniversite okumuyor. Ama annem dedi ki onlar insan kıymeti bilmez. O yüzden asla kabul etmem onları.
Benim beğendiklerim beni bi beğense
Ay inşallah ya atanmasam bile elimde mesleğim olunca her türlü olurBegenır Begenır. Hele oku bır atan da. Sırma saclı badem gozlu olursun
Kesinlikle annem de istemiyor belli. E o istemiyorsa ben zaten istemem. Ayrıca kadın iyi birisi olsa zaten ilk oğlunu ikna ederdi. Daha oğlunun sevgilisinden haberi yok. Gerçi o kızla evlenmezler.Annen dıyorsa da haklıdır. Anneler genelde haklı cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?