Gelen istek.

Offf en sinir oldugum erkek davranisi. Pisligi yapan kendi oldugu halde kadini suclu hissettirme cabalari.

Bolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor daha
Her hafta konu açarken görüyorsunuz beni yani?
Konularini hatırlamıyorum ama yaptigi seyi hala savunmasi can sıkıcı olmaya basladi. Devam ederse baska bir problemi oldugunu dusunecegim. Oyle kabul edip, kendi haline birakariz artik ne diyeyim
Ben yaptığım şeyi savunmuyorum. Yukarıda başka yerde gördüğümü, tarihine bile bakmadığımı, aklıma bu konunun geldiğini konu sahibinden özür dilediğimi zaten yazdım. Konuyu uzatan sizlersiniz. Ben kendisiyle neden dalga geçeyim?

Gerizekalı, uçkur düşkünü. Bahaneye bak. Her şey müstahak bu adama ya.

Kadının libidosu yükselse, sağa sola mesaj atıp libidosunu o bu şu şekilde indirse adına ne derler, nerde tefe topa tutarlar kendileri yapınca bahane gibi öne sürüyorlar bi de te allam. Erken kurtulmuşsun yoksa mazallah bi hasta olsan hamile kalsan çocukla ilgilensen donu indirip sokakta koşacakmış bu.

İlan tarihini bırakın attığınız görselin içinde yazanla dahi alakası yokki kizin yaşadığının. Alakaya maydanoz oldu yani maalesef. burda kızın derdine ortak olup üzülen onlarca üye varken sizin böyle yapmanız herkese saygısızlık buna sizin tabirinizle diğer kullanıcılarda dahil. Lütfen daha fazla meşgul etmeyin.

Ceylin o şu anda senin sakinleşmeni bekliyor ve tekrar kandırabilmenin yollarini dusunuyor.
Bugun kardesinden ulasacak yarin muhtemelen karsina cikacak.
İki cift lafla donduremeyecegini anlayinca cirkinlesebilir bile.
Guclu dur.
Bahanesi de kendisi kadar kotu.
Dusun hata yaptim pismanim bile degil, libidoluymus da bilmem ne.

O kahve takimini daha iyi bir iliskide daha mutlu ve guzel bir anda kullanacaksin.
Biraz sabir.

Okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz özelden yazıyorsunuz orda nerde her hafta konu açan yazmışım

Okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz özelden yazıyorsunuz orda nerde her hafta konu açan yazmışım
''Bolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor daha''

Bolca ve her hafta arasında çok bir fark yok. Çok sık konu açtığımı kastetmişsiniz. Özelden yazma nedenim konu sahibinin konusunu kaynatmamak içindi. Devlet sırrı taşımıyor özelden yazdığım.

Seni yıllardır tanırım Ceylin, kk da 15 yıldır varım sadaka ver ve arkana bile bakma derim ben Giden sadece 3 yılın olsun ama bi ömür var önünde. Sakın dönme sakın

ya o kadar iğrençler ki. artık hangi birinden tiksinsem bilemiyorum. benim de bir arkadaşım 4 senelik ilişkisinde, aldatıldığını ayrıldıktan sonra öğrendi. üstelik başka bir sebepten ayrılmışlardı, o sebep olmasaydı devam edecekti resmen ihanetten bihaber biçimde... karşı taraftaki ayının savunması ne oldu biliyor musunuz? "evet aldattım çünkü sen bana o dönem ilgisiz davrandın, cinsel anlamda beni tatmin etmedin" o dönem dediği dönemde de arkadaşımın babası ölüm döşeğindeydi. adam tedavi gördüğü hastanede, arkadaşımın gözünün önünde eriyerek hayatını kaybetti tam o dönem yemiş o haltları ve bahanesi bu. kız diyor ki babam gözümün önünde her gün ölürken ben nasıl sevişmeyi düşünebilirdim? gerçekten birisi söylesin artık, ne tarafa kusuyoruz?

Bir nişan elbisesi için koca bir ömür yakılmaz.

Az ötede tapınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…