- 30 Aralık 2009
- 23.415
- 92.942
- 1.123
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben de bir şey anlamadım o mesajdan.Gülmedim keşke her aklımiza geleni yapmasak bide bu siz misiniz diye yazmaniz tüy dikmiş
Konu sahibi tamamen ayrıldı yalnızUmarım bu siz değilsinizdir
Konuyla alakasını kimse çözemedi bence iki gülerim diye düşündü galiba ama fıkrasına gülünmeyen adam gibi kaldı. Ceylin zaten ayrıldım dedi hiç barışma gibi birşeyden de bahsetmedi ne alaka yaniBen de bir şey anlamadım o mesajdan.
Sanki kız affetmiş gibi ne alaka dedim.
Evet cok yeri ve zamani
Bir dahakine yazayım mı diye size sorarım. Onaylarsanız yazarım.Gülmedim keşke her aklımiza geleni yapmasak bide bu siz misiniz diye yazmaniz tüy dikmiş
Siz misiniz bir soru cümlesi. Sizsiniz demedim zaten.Ben de bir şey anlamadım o mesajdan.
Sanki kız affetmiş gibi ne alaka dedim.
Bekarken yediği b.klar kesmiyor artık, elalem serseri demeye başladı, yolsuz yurtsuz demeye başladı, evlenip çoluk çocuğa karışırsa elalemin çenesi kapanacak hem yediği b.klar daha bi tat verecek, sırtı da sıvazlanıyor zaten bunların, kral olacak kral.Di mi ?
Yüzüme küfretse bundan daha ağır olmazdı çünkü.
Komik degilsiniz yeterBir dahakine yazayım mı diye size sorarım. Onaylarsanız yazarım.
Siz misiniz bir soru cümlesi. Sizsiniz demedim zaten.
Bana sorma, varsa akil suzgecinden gecirBir dahakine yazayım mı diye size sorarım. Onaylarsanız yazarım.
Hala komik değilsinizBir dahakine yazayım mı diye size sorarım. Onaylarsanız yazarım.
Bana sorma, varsa akil suzgecinden gecir
Ben komiklik yapmaya çalışmıyorum. Neyi yazıp neyi yazmamı gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz. Üstteki alıntıladığım kişi komiklik yapmaya çalışmış mesela. Aklı sıra bana hakaret etmiş. Benim yazdığımda da ise herhangi bir hakaret yok. Var mı?Hala komik değilsiniz
Kadın affetmis olsa tamam bunu yollarsiniz ama ayrılmış ve çok üzgün neden böyle dalga geçme gereği duydunuz. Nisan hazırlığı yapmış üç yıldır sevgilisiymis acı çekmesi normal değil mi?Ben komiklik yapmaya çalışmıyorum. Neyi yazıp neyi yazmamı gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz. Üstteki alıntıladığım kişi komiklik yapmaya çalışmış mesela. Aklı sıra bana hakaret etmiş. Benim yazdığımda da ise herhangi bir hakaret yok. Var mı?
Bu arada konu sahibine olan saygımdan size cevap vermeye devam etmiyorum.
Komiklik yapmaya çalışıyorsunuz diyerek zaten attığınız bu yersiz gönderiye iyi taraftan bakıyorlar. Kendi ağzınızla komiklik yapmıyorum dediğinize göre küçümsemeye mi çalışıyorsunuz? Amaç ne?Ben komiklik yapmaya çalışmıyorum. Neyi yazıp neyi yazmamı gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz. Üstteki alıntıladığım kişi komiklik yapmaya çalışmış mesela. Aklı sıra bana hakaret etmiş. Benim yazdığımda da ise herhangi bir hakaret yok. Var mı?
Bu arada konu sahibine olan saygımdan size cevap vermeye devam etmiyorum.
Yani aciklamaniz attığınız gorselden de tuhaf.Bir dahakine yazayım mı diye size sorarım. Onaylarsanız yazarım.
Dalga geçmedim ama başka yerde gördüm. İlan tarihine bile bakmadım. Aklıma bu konu geldi. Elbette acısı normal. 2 haftalık olsa da normal. Flört de etmiş olsa kötü bir durum. Geçmiş olsun dedim zaten, dalga geçmek amaçlı anlaşıldıysa kendisinden özür dilerim ama diğer kullanıcılardan değil.Kadın affetmis olsa tamam bunu yollarsiniz ama ayrılmış ve çok üzgün neden böyle dalga geçme gereği duydunuz. Nisan hazırlığı yapmış üç yıldır sevgilisiymis acı çekmesi normal değil mi?
Konuyla alakasi olmayan bir fotograf atip, sabote ediyorsunuz. Gece uyuyamadigini soyleyen, birkac mesaj once aglamaktan telefonu bulamiyorum diyen kadina cikolatali caps atmanin amacini cozemedim. Dalga mi geciyorsunuz, kucumsuyor musunuz? Sizi uyaranlari da kabul etmiyorsunuz. Amac nedir, sizin icin ne yapmamizi istersiniz?Dalga geçmedim ama başka yerde gördüm. İlan tarihine bile bakmadım. Aklıma bu konu geldi. Elbette acısı normal. 2 haftalık olsa da normal. Flört de etmiş olsa kötü bir durum. Geçmiş olsun dedim zaten, dalga geçmek amaçlı anlaşıldıysa kendisinden özür dilerim ama diğer kullanıcılardan değil.
Bolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor dahaKonuyla alakasi olmayan bir fotograf atip, sabote ediyorsunuz. Gece uyuyamadigini soyleyen, birkac mesaj once aglamaktan telefonu bulamiyorum diyen kadina cikolatali caps atmanin amacini cozemedim. Dalga mi geciyorsunuz, kucumsuyor musunuz? Sizi uyaranlari da kabul etmiyorsunuz. Amac nedir, sizin icin ne yapmamizi istersiniz?
Yani niyetiniz dalga geçmek değilse niye paylaştiniz gerçekten anlamadım bende öyle anlamıştım . Ama tuhaf olan konu sahibinin affetmemis olması iyi forumlar diliyorumDalga geçmedim ama başka yerde gördüm. İlan tarihine bile bakmadım. Aklıma bu konu geldi. Elbette acısı normal. 2 haftalık olsa da normal. Flört de etmiş olsa kötü bir durum. Geçmiş olsun dedim zaten, dalga geçmek amaçlı anlaşıldıysa kendisinden özür dilerim ama diğer kullanıcılardan değil.
Konularini hatırlamıyorum ama yaptigi seyi hala savunmasi can sıkıcı olmaya basladi. Devam ederse baska bir problemi oldugunu dusunecegim. Oyle kabul edip, kendi haline birakariz artik ne diyeyimBolca konusu olan herşeye konu açan bir arkadaş kendi dertleriyle uğraşsın bence belli ki ne yazıp ne yazılmıyacağına bile karar veremiyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?