- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Offf ne intikam ama, kanım dondu resmen.Umarım bu siz değilsinizdir
Çok eski bir olay bu. Ekşiciler haftalık kadın nefreti kusma bahanesi olarak yeni keşfetmiş gibi yaptı sadece.Umarım bu siz değilsinizdir
İnanın çok haklısınız, ağlamaktan telefonu bulamamışım o halde nasıl dikkat edemem. Harika fikir, gidip biraz kitap alayım.O degil de arada sirada lutfen acip biraz roman hikaye birseyler okuyun. X, y, kim kime yazmis ne yazmis hicbir sey anlasilmiyor. Turkce bu kadar zor bir dil degil
Sizle birliktelik olmuyor mu? Bir de ayda bir falan mı görüşüyordunuz?Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Şerefsiz yüzsüz.Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Ya k.cimin kenarı. Tipine tükürdüğüm. Bahanesini de nevresimlerle birlikte alsın bir tarafına monte etsin.Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Hep bu bahaneyi öne sürecek. Anana gitsen birkaç hafta, yalnızdım sen yoktun diyecek. Kavga etseniz küsseniz sen yoktun diyecek. Hamile kalsan sen yoktun diyecek. Bi ç.kü ile baş edemeyen eli şeyinde abazayı koca diye alırsan kanser olursun. Sen yalnız değil misin peki, sen neden aldatmadın? Hepsi aynı yalanı söylüyor, evlenince değişmiyorlar çünkü mevzu elinin altında hazır kuku olmaması değil, mesele maymun iştahı, çeşitlilik seviyorlar, zor bela sadık kalsa bu sefer canı seni çekmeyecek, isteksizleşecek, al bu da başka bir sorun. Her türlü başa bela.Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Sevişmediğin içinmiş yani bütün suç seninmiş bi kerede şaşirt be tc erkeğiKardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Bu komik mi ki anlamadim bu konuda ne işi varUmarım bu siz değilsinizdir
Allah 'tan tapıyomuş ha, tapması böyle ise nefretinden Allah korusun.Ya k.cimin kenarı. Tipine tükürdüğüm. Bahanesini de nevresimlerle birlikte alsın bir tarafına monte etsin.
Onun tapmasina kalacaginiza Hindistan'da bir inek olarak yaşamınızı sürdürün daha iyi.
Ben döverim bu adamı. Kardeşiniz de engellesin lütfen.
Boyle bahane olamaz. Gebeligimin başı riskliydi iliski yasakti, son ay artik nefes alamiyordum ilişki yasamadik, dogumdan sonra 6 hafta iliski yasak, sonra hastalandim 6 ay kanamam oldu dogru duzgun iliski yasayamadik. Benim durumuma benzer seyler yasayan bircok kadin var. Bizim kocalarin canı yok mu? Ihanetin bahanesi olmaz. Bakin sizde gebe kalacak, cocuk sahibi olacaksiniz. Fiziginiz ve duygulariniz degisecek. Su durumda sizi idare edemeyen adam, o zaman asla idare edemez. Daha cok yikilirsinizKardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Başka yerde gördüm aklıma bu konu geldi.Bu komik mi ki anlamadim bu konuda ne işi var
Di mi ?Allah 'tan tapıyomuş ha, tapması böyle ise nefretinden Allah korusun.
Evet cok yeri ve zamaniBaşka yerde gördüm aklıma bu konu geldi.
Gülmedim keşke her aklımiza geleni yapmasak bide bu siz misiniz diye yazmaniz tüy dikmişBaşka yerde gördüm aklıma bu konu geldi.
Adamın gizli zeka geriliği resmen bu olayla ortaya çıkmış. İnsanı çıldırtırAllah 'tan tapıyomuş ha, tapması böyle ise nefretinden Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?