- 9 Kasım 2015
- 6.158
- 11.063
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aynen yaa üç dört kere okudumAy tüylerim ürperdi
Evet ya erkekler için ne kadar basitAynen yaa üç dört kere okudumçok fena çok... Girsin yatsınlar şimdi o yatakta
Ailenize anlattıktan sonra hep beraber o nevresimleri ona monte eder misiniz, lütfen?Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Aldatilmissin güzel insan ..sen daha iyilerine layıksın o adamdan uzaklasMerhaba, iki gün önce evlenme teklifi aldım kabul ettim 3 yıllık bir ilişkiydi. Çok mutlu oldum sevinçten iki saat boyunca ağladım. Aileme anlattim, Nisan ve tanışma tarihini belirledik. Her şey harikaydı.
Sonra bugun bir istek geldi sevgilime baktım anında silinmiş. Mesajlara elim çarptı ve bir mesaj gördüm, kadının birine "x in bahsettiği sen misin? hemen nereden buldun beni :)" yazmış. Şok oldum. Sonra baktım hesap engellenmiş. Aradım dedim kim bu kadın neden engelledin. Ne engeli ne mesajı vs bir seyler zirvaladi. Dedim az önce yazdın.
Afalladi konuşamadı sustu. Kadının engelini kaldırıp sevgilimmis gibi yazdım. Evli ve şerefsiz yazmış. Bilmiyordum evli olduğunu karına açıkla artık yazmış. Profilde bizim fotoğrafımız var.
Ben ne oldu falan yazdım.
Ekran görüntüsü atmış sevgilimin başka bir hesabı varmış. Profili biosu... Kızda ekliymis o hesapta.
Aradım kızı açmadı. Sevgilimin aciklamasi yakın bir erkek arkadaşının arkadasiymis x. Bu x ekletmis sevgilimi. Bir kere bir ortamda x ile bir araya gelmişler. O da sürekli arkadaşını anlatmış tanıştırayım sizi demiş.
Kızda eklemiş, daha önce hiç görmemiş kızı. Vs..
Kız evli sandı sevgilimi ona tepki verdi, demek ki ilişkim var dese zaten yazmaz ya da eklemezdi.
Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız. Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz. Bilmiyorum kafam almıyor.
Midem bulanıyor. Aldatıldım sanırım. Nisan zamanı ayarlamisken. Elbisem bile hazirken bunlar geldi başıma.
Dışarıdan bir görüş almak istiyorum.
Sizin içinize 3 yıllık ilişkiden sonra buu ateşi atanların diletim iki yakaları bir araya gelmesin. Gerçi gelmiyor zaten emin olun. O acıyı bilirimTeşekkür ederim yorumlar için.
Çok kotuyum, gerçekten İçim paramparça.
Hayallerim heveslerim bi yana ben onu en yakın arkadaşım olarak gördüm hep. Dayanamıyorum. Pişmanım. Dün bu zaman alyans seçerken bugün bu halde olduğuma inanamiyorum. Sesim cikmiyor. Fotoğrafları attım kızın attığı. Bitti dedim. Daha fazlasını söyleyemedim
Gerçekten allahon sevgili kuluymuşsunuz sizi kurtarmış erkenden aslında. Herşey çok daha güzel olack eminim. Çok daha güçlenerek çıkacaksınız allahın, izniyleKıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Rabbim çok daha iyisini, çıkarsın, karşısına inşaallah. Ve tüm acılarımı unuttursunValla evet Allahın sevgili kulu ama bundan önce de yıllarını birine verdi. Sonra onla olmadı ayrıldı onu bıraktı. O da olmayacak bi ilişkiydi ama yıllar gitti çöpe. Şimdi bi 3 yıl daha çöp... Zor olsa gerek
sizi yorumlarınızdan bilir ve severim. herşey insan için dün buradayız yarın nerede oluruz bunu kimse bilmiyor. aniden batıp aniden ummadık anda herşey eskisinden bile güzel oluyor. çok geçmiş olsun, sadece zaman..Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
İhanetin cirkinligini ayri bir yere koyuyorum. Sizin ozenle sectiginiz nevresimin uzerine yatip, boyle bir mesaj atmasi saygısızlık, varliginizi tamamen hice saymak, karaktersizlik. Madem akli disarilarda ne diye evlenmek istemis ki? Pisliginde boğulsunKıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
ceylin,benim için çok az kullanıcı var burada. kudra, elsa83, pamukannesi83, wurstria, miss cherry, yengeç ve daha birçoğu..konularıma yazdıkları ile de, sen de onlardan birisin benim için çok severim seni, yaz buraya bunalınca yalnız hissetmeUyuyamıyorum, hiçbir şey yapamıyorum. Değdi mi mutlu mu su an çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?