Gelen istek.

Anladığım kadarıyla sevgiliniz bir haltlar yemiş, sonrada eline yüzüne bulaştırmış ki siz yakalamışsınız. Allah kurtarmış sizi. Bırakın nişan elbisesini falan insanlar düğünden 2 gün önce ayrılıyorlar, onca hazırlığı, emeği, davetlileri düşünmeden. Siz bir elbise ile kurtarmışsınız en azından.
Güven bir kere kırılınca onarılması çok zor oluyor. Hep insanın aklının bir tarafında 'acaba beni aldattı mı, acaba o kıza mı baktı, neden baktı, telefonunda şuan ne yapıyor, neden eve geç geldi' gibi gibi sorularla boğuşmak yerine baştan bitirin.
Güven bana kalırsa sevgiden de önce geliyor. Yokluğu insanın içini fare gibi kemirip bitiriyor.

Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Ailenize anlattıktan sonra hep beraber o nevresimleri ona monte eder misiniz, lütfen?

Konunuzu okuyunca gerçekten derinden etkilendim. İlk satırlarda mutluluğunuza sevindim sonrasını okuyunca da çok üzüldüm. Şu an karmakarışık olabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz her şey başınıza yıkılmış gibi hissedebilirsiniz. Biz düğüne 2 ay kala ayrıldık tüm eşyalarımız hazırdı. Aldatma değildi sebep başka şeyler vardı ama benim de hayallerim vardı ve yıkıldı. O nişan elbisesi gün gelecek en güzel anınıza şahitlik edecek. Rabbim kalbinize ferahlık versin..

Şimdi aradaki yorumları okuyunca gördüm kızla ve sevgilinizle konuşmaları. Çok üzüldüm adınıza Ama o kadar şanslısınız ki.. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz, daha nişan bile olmadan kurtulmuşsunuz bir şerefsizden!
Yahu bu adamların derdi ne?! Uçkurlarına bu kadar mı hakim olamıyorlar? Gözleri neden hep dışarıda? Ne doymak bilmeyen varlıklar ben anlamıyorum ki. Burada konularda geçen eşler, sevgililer yüzünden erkeklerden soğudum, güvensizliğim kat ve kat arttı. Birine sadık olmak bu kadar zor olmamalı.

Aldatilmissin güzel insan ..sen daha iyilerine layıksın o adamdan uzaklas

2.hesap kullanması bile sevimsiz. Niye 2 hesap kullanır ki bir insan.
Karına açıkla kısmi da acayip,arkadası ile ilgili bir durum olsa sevgilin sana neyi açıklayacak.
Çok üzüldüm ceylin ama ayrılmalısın zira balık baştan kokar.

Sizin içinize 3 yıllık ilişkiden sonra buu ateşi atanların diletim iki yakaları bir araya gelmesin. Gerçi gelmiyor zaten emin olun. O acıyı bilirim umarım öyle güzel öyle kaliteli insanlar çıkar ki karşınıza hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz ve iyi ki çıkmış hayatımdan dersiniz. Canınız çok, yanıyor ama geçecek, zor ama geçecek

Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Gerçekten allahon sevgili kuluymuşsunuz sizi kurtarmış erkenden aslında. Herşey çok daha güzel olack eminim. Çok daha güçlenerek çıkacaksınız allahın, izniyle

Rabbim çok daha iyisini, çıkarsın, karşısına inşaallah. Ve tüm acılarımı unuttursun

İyi ki Allah önüne çıkarttı da gördün adamın ne pislik olduğunu. Emin ol evlensen seninle yattığı yatağa alır kadınları senin yokluğunda. Hamile kalsan gözü anında dışarı kayar. Çocuğun olsa sen onla uğraşırken çalışıp eve gelip çocuk büyütücem yetiştiricem diye çırpınırken o kimbilir kaç kişi ile yatar kalkar.
Tüm bunları düşünüp Allah beni korumuş de, önüne bak. Önüne adam gibi adam çıkacaktır zamanı gelince.

sizi yorumlarınızdan bilir ve severim. herşey insan için dün buradayız yarın nerede oluruz bunu kimse bilmiyor. aniden batıp aniden ummadık anda herşey eskisinden bile güzel oluyor. çok geçmiş olsun, sadece zaman..

İhanetin cirkinligini ayri bir yere koyuyorum. Sizin ozenle sectiginiz nevresimin uzerine yatip, boyle bir mesaj atmasi saygısızlık, varliginizi tamamen hice saymak, karaktersizlik. Madem akli disarilarda ne diye evlenmek istemis ki? Pisliginde boğulsun

Uyuyamıyorum, hiçbir şey yapamıyorum. Değdi mi mutlu mu su an çok merak ediyorum.
ceylin,benim için çok az kullanıcı var burada. kudra, elsa83, pamukannesi83, wurstria, miss cherry, yengeç ve daha birçoğu..konularıma yazdıkları ile de, sen de onlardan birisin benim için çok severim seni, yaz buraya bunalınca yalnız hissetme

Su an cok mutsuzsun biliyorum, gunu gelince, zaman gecince, dogru insani bulunca iyi ki olmamis onunla diyceksin, su an sana bu düşünceler cok uzak biliyorum, cok canin aciyo, aciycak onu da biliyorum, ama gecicek. Kurtuldun bu adamdan, en onemlisi evlenmeden gordyn nasi bir adam var ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…