- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
Evet ikizler :)
kuzum böyle bir manyakla 3 sene uğraştım. gerçi başlarda böyle değildi sonradan tozuttu. buna benzer şeylere kafayı takan bi manyakti. aylarca ayrı kalırız barışınca, fotoğraf attığımda sen ben yokken böyle mi dolaştın? derdi. abimlerle gece çıkarken giydiğim bi elbiseli foto attım diye ayrılmıştı bi keresinde, diğerlerinden ne farkım kalmış.. elbise de gayet zarif normal bir elbiseydi. Beni tehdit etmeye başlamıştı. Bi keresinde bizim evde kalmıştı hastaydı ben de uyurken fotoğrafını çekmiştim. o fotoğrafı bizimkilere yollmakla tehdit etti her ayrıldığımızda. neyse ki bir şey yapamadan kurtuldum. seninki de yapmaz muhtemelen ama sen dikkatli ol gözüne batmamaya çalış yavaş yavas sıyrıl hayatından. emin ol başkasını bulacak ve umrumda olmayacaksın çünkü sana duyduğu şey ne aşk ne de sevgi. tamamen egosunu tatmin ediyor ve hırs yapmışBilmiyorum anlamadım glb sevgiliyiz olcaz sanıyor. Çözümsüz ya istekler bile saçma değil mi sarcak başka konu kalmamış işte mantık aramak saçma
Ay aynen canım diğerlerinden ne farkımız varmış bla bla. Haklısın evdeyim ben tüm gün zaten. Hoş o aynı mahallede oturan amcamlara gitsemde sıkıntı eder.kuzum böyle bir manyakla 3 sene uğraştım. gerçi başlarda böyle değildi sonradan tozuttu. buna benzer şeylere kafayı takan bi manyakti. aylarca ayrı kalırız barışınca, fotoğraf attığımda sen ben yokken böyle mi dolaştın? derdi. abimlerle gece çıkarken giydiğim bi elbiseli foto attım diye ayrılmıştı bi keresinde, diğerlerinden ne farkım kalmış.. elbise de gayet zarif normal bir elbiseydi. Beni tehdit etmeye başlamıştı. Bi keresinde bizim evde kalmıştı hastaydı ben de uyurken fotoğrafını çekmiştim. o fotoğrafı bizimkilere yollmakla tehdit etti her ayrıldığımızda. neyse ki bir şey yapamadan kurtuldum. seninki de yapmaz muhtemelen ama sen dikkatli ol gözüne batmamaya çalış yavaş yavas sıyrıl hayatından. emin ol başkasını bulacak ve umrumda olmayacaksın çünkü sana duyduğu şey ne aşk ne de sevgi. tamamen egosunu tatmin ediyor ve hırs yapmış
haha ikizler olan benim :)) genelde böyle takıntılı aşık adamlar boğadan çıkıyor. egoist oldukları için reddedilmeye gelemiyorlar ama zoru sevdikleri için de reddeden, peşinden koşturan kadınlara aşık oluyorlar. ikizler çok değişken olduğu için takıntılı bir şekilde kimseyi sevebilecegini sanmıyorum:))
boğa erkeğinin ikizler düşkünlüğü diye bir şey var gerçekten. ikizler burcunu da ancak bir Boğa dizginleyebiliyor sanırım. gerçi yıldız haritası falan da önemli ama genel olarak boğa 3 erkek arkadaşım oldu 3'u de saplantılıydi. ya sevdiler mi tam seviyorlar ya da saplantı haline getiriyorlar tamamen. yalnız en sadık erkek burcu da boğaymis:)aynen ben de ikizlerim eski sevgilim boğaydı çok koştu peşimden. aynen egoistler aşırı derecede. ve ikizler kadınına erkekler genelde baya takılıyor ya. boğalar özellikle benden önceki de sonra aldattığı da ikizlerdi. salak kadın bi de "ikizleri asla hafife alma" falan diye paylaşımlar yapıyodu bilmez ki ben de ikizlerdim
başka bi eski sevgilimsimin şimdiki sevgilisi de ikizler kız fenomen olduğundan videolarını izledim biraz karakterimiz aşırı benziyor hatta şok oldum.
Ben hiç bir sey anlamadim benden ayrılırsan bunları yaparım gibisinden mi atmış yoksa durduk yeremi atmışEğer üzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi günü kapattırmazsan, sana söylediğim kazakla eşofmanı benim gözümün önünde çöpe atmazsan, bütün makyaj malzemelerini ve ojelerini gözümün önünde çöpe atmazsan, o whatsap guruplarından çıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini görürsem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız çiğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hiç gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı günü evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu açılcak y ile sürekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar çevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hiç tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle çek git buralardan yüzüme bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver
Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten önce babasına annesine mi söylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.
Bu tür isteklerinden dolayı, herşeye karışmasından ötürü. Zamanında yüz verdiğim için bu seviyeye geldi. Yani birazda benden yüz buldu. Aptallık benim, suçun büyüyü bende açıkcası.Bencede hemen savcılığa gidin birşey sorucağım neden ayrıldınız bu mağara adamından merak ettim nasıl bu kadar emin tehdit ediyor sizi
Evet. Cinsellik anlamında. Ve benim kişiliğim ve karakterim üzerinden karalama.ben hala sizi neyle tehdit ettigini çözemedim
yaşanmış bir şeylermi var cinsellik anlaminda
Ortada fotoğraf kanıt vs yok demişsin. İstediğini söylesin dursun neden bu kadar kafana takıyorsunki?Evet. Cinsellik anlamında. Ve benim kişiliğim ve karakterim üzerinden karalama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?