Gelen tehdit mesajı..

Bilmiyorum anlamadım glb sevgiliyiz olcaz sanıyor. Çözümsüz ya istekler bile saçma değil mi sarcak başka konu kalmamış işte mantık aramak saçma
kuzum böyle bir manyakla 3 sene uğraştım. gerçi başlarda böyle değildi sonradan tozuttu. buna benzer şeylere kafayı takan bi manyakti. aylarca ayrı kalırız barışınca, fotoğraf attığımda sen ben yokken böyle mi dolaştın? derdi. abimlerle gece çıkarken giydiğim bi elbiseli foto attım diye ayrılmıştı bi keresinde, diğerlerinden ne farkım kalmış.. elbise de gayet zarif normal bir elbiseydi. Beni tehdit etmeye başlamıştı. Bi keresinde bizim evde kalmıştı hastaydı ben de uyurken fotoğrafını çekmiştim. o fotoğrafı bizimkilere yollmakla tehdit etti her ayrıldığımızda. neyse ki bir şey yapamadan kurtuldum. seninki de yapmaz muhtemelen ama sen dikkatli ol gözüne batmamaya çalış yavaş yavas sıyrıl hayatından. emin ol başkasını bulacak ve umrumda olmayacaksın çünkü sana duyduğu şey ne aşk ne de sevgi. tamamen egosunu tatmin ediyor ve hırs yapmış

Makyajdan,ojeden,sakızdan ona ne ya? Psikopat mı ne iyi ki kurtulmuşsun ama derdi ne ki hala? Korkutup barışmaya mı çalışıyor? Şikayetçi ol

Ay aynen canım diğerlerinden ne farkımız varmış bla bla. Haklısın evdeyim ben tüm gün zaten. Hoş o aynı mahallede oturan amcamlara gitsemde sıkıntı eder.

Ayrıldığınızdan bu rahatsızın haberi yok sanırım... Bir insan eski sevgilisine ne cesaretle böyle şeyler yazar?! Anne-babanıza (en olmadı annenize) ve onun anne-babasına durumu iletin. “Eğer hakkımda sağda solda iftira atar bir daha beni öyle tehdit ederse savcılığa vereceğim” diyin. Kaç yaşında bu ruh hastası? Lisede böyle bir şuursuz yapışmıştı yakama ailemle karakola gittik aradığında komiser açtı telefonu ve resmen konuşamadı korkudan. Asla boyun eğmeyin. Böyleleri korkar susarsan havlamaya devam eder. Üzerine gidin. Sesi kesilecektir göreceksiniz.

Eski sevgiliye neymis .Yahu elinde ne varsa var isterse internete yaysin .Elinde en kotu ne olur video olsada ne olur .Ooooohoooooo .Bi küfur vardı bilemedim de biseyden aşaaa bisey bisey .
Küfur bilmem küfur edesim geldi .

Çevrenizdekilerle bu mesajı paylaşın, kendi ailesiyle ve polisle de paylaşın

Şakaya gelmiyor, her sey yapabiliyor bu modeller. Allah korusun diyorum...

aynen ben de ikizlerim eski sevgilim boğaydı çok koştu peşimden. aynen egoistler aşırı derecede. ve ikizler kadınına erkekler genelde baya takılıyor ya. boğalar özellikle benden önceki de sonra aldattığı da ikizlerdi. salak kadın bi de "ikizleri asla hafife alma" falan diye paylaşımlar yapıyodu bilmez ki ben de ikizlerdim

başka bi eski sevgilimsimin şimdiki sevgilisi de ikizler kız fenomen olduğundan videolarını izledim biraz karakterimiz aşırı benziyor hatta şok oldum.

boğa erkeğinin ikizler düşkünlüğü diye bir şey var gerçekten. ikizler burcunu da ancak bir Boğa dizginleyebiliyor sanırım. gerçi yıldız haritası falan da önemli ama genel olarak boğa 3 erkek arkadaşım oldu 3'u de saplantılıydi. ya sevdiler mi tam seviyorlar ya da saplantı haline getiriyorlar tamamen. yalnız en sadık erkek burcu da boğaymis:)

Ben hiç bir sey anlamadim benden ayrılırsan bunları yaparım gibisinden mi atmış yoksa durduk yeremi atmış

Bencede hemen savcılığa gidin birşey sorucağım neden ayrıldınız bu mağara adamından merak ettim nasıl bu kadar emin tehdit ediyor sizi

Bencede hemen savcılığa gidin birşey sorucağım neden ayrıldınız bu mağara adamından merak ettim nasıl bu kadar emin tehdit ediyor sizi
Bu tür isteklerinden dolayı, herşeye karışmasından ötürü. Zamanında yüz verdiğim için bu seviyeye geldi. Yani birazda benden yüz buldu. Aptallık benim, suçun büyüyü bende açıkcası.

Anneni babanı al git polise şikayeti yapıştır. Ailesinide arattır ailene bilgilendirsinler. Günah bizden gitti desinler. Ya herru ya merru!

Evet. Cinsellik anlamında. Ve benim kişiliğim ve karakterim üzerinden karalama.
Ortada fotoğraf kanıt vs yok demişsin. İstediğini söylesin dursun neden bu kadar kafana takıyorsunki?
Sonuçta selam dahi vermediğin erkek sana ne iftiralar atabiliyor. İnsanlar böyle bir psikopata mı inanacak sana mı?

Zamanında prim vererek bir hata yapmışsın evet ama devamını getirme artık. Çıkart hayatından korkusuzca. Seni tehdit edebileceği bir kanıtı olsa dahi suçlu duruma düşen kendisi olur. İleride de daha seçici olup seni tehdit etmeyecek kişilerle beraber olmaya çalış.

Yaşlar kaç? Geçen de böyle bi konun vardı herkes şikayetçi ol demişti şimdi yine gelmiş soruyosun. Sanki içten içe bi kabulleniş ya da beni kıskanıyor bakın der gibi bi halin var. Yapmayacaksan neden iki de bir aynı konuya fikir danışıyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…