- 7 Haziran 2022
- 4
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Olacakokadar11
-
Emniyetlik bir isin yok ise (kimlik kaybetme vs) tabi ki dolandirici.Merhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğine arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
Yok bi işim. Geri aradım bi kaç kere numara kullanılmamaktadır dediEmniyetlik bir isin yok ise (kimlik kaybetme vs) tabi ki dolandirici.
Ben yurtdisindayim, 2 hafta once farkli bir sehirden cep telefonumu arayan kadin ingilizce konusarak "kimliginizle sahte islem yapildi, size bu konuda yardimci olabiliriz, polisle sorun yasamayin" dedi. Gayet sakin "merak etmeyin, polisin sorunu varsa bulundugum yerden beni bulur alir, hem bu Benim problemim siz niye dert ediyorsunuz ki?" dedim. Kufur edip kapatti
E dolandirici iste. Belli bir zaman kullanip numarayi olduruyorlar. He yine Emniyetim polisim savciyim vs diye keklemeye calisirlarsa da benim cevabi ver. :)Yok bi işim. Geri aradım bi kaç kere numara kullanılmamaktadır dedi
Emniyet cep telefonundan ulaşıyor gerek gördüğü zaman.Emniyet seni niye arasın ?
Hem de cep telefonundan :)
tabiki dolandırıcı
Anlamayacak bir şey yok, dolandırıcı.Merhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğinden arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
Emniyet aramaz kapına gelirMerhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğinden arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
Emniyet aramazMerhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğinden arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?