Gelenekler uymuyor

Bende aynı şeyleri söyledim ama kaynanam sorun yapıyo özeniyorum diyo

Evet o da annesiyle tartıştı baya ama annesi ağlıyo sürekli dediğim olsun istiyor. Ev görme olayı nasıl oluyo evlendikten sonramı
Valla geleneği göreneği bilmem ama sizin çekecek çileniz var.
En tehlikeli kv tipi: sürekli küsüp ağlayarak hep kendi istediği olsun isteyen anne

Evi görseler gene iyi yemekte yiyolarmış

Bizim yemeğe çağırma yok oturmaya çağırılır ev görme olur düğünden sonra bu da hemen olmaz 1 2 ayı bulur ama onların öyle değil.
yemeğe çağırmayı ben de hemen düğün sonrası demedim, yani 6 ay içerisinde falan halledilir. ama sadece oturma çay-kahve olmaz pek bizde. yemek hazırlanır.

Valla geleneği göreneği bilmem ama sizin çekecek çileniz var.
En tehlikeli kv tipi: sürekli küsüp ağlayarak hep kendi istediği olsun isteyen anne
Aglasada nişanlım yapmıyo ama dediğini de genede stres oluyoz böyle şeyler yapınca

Bende aynı şeyleri söyledim ama kaynanam sorun yapıyo özeniyorum diyo
Ya yürüsün Allah aşkına! Yani çok afedersiniz ama en mahrem alan olan yatak odanız iç çamaşırlarınız dahi karıştırılacak! Sizde sorun yapın! İlla özeniyosa düğünden sonra gelsinler. O evin hanımı sizsiniz! Sizin evinizi kendi evi gibi kullanması insanlara sergilemesini kabul etmeyin lütfen.

Çok haklısınız yaptırmıcam zaten ama stres oluyorum

Ne yaşadı ki??

Bende öyle düşünüyorum nişanlımda istemiyo çeyiz serme olayı saçma geliyr onada ama annesi çok istiyo küsüyo ağlıyo kabul etmedim diye bende vicdan yapıyorum
Çok istiyorlarsa siz evdeyken çeyiz serilsin. Ben eve evin hanımı yokken girilmesini doğru bulmuyorum.

Evı gelip görmeyi Bı yere kadar anlayabilirim de, yiyip ıcmek nedir? İnsan gelinin girmediği evde biseyler yemeye kıyamaz.

Bunun ortayolu yok, bizde böyle bir adet yok diyip kabul etmeyeceksiniz duydugum sen sacma sey zaten.

Evlendikten sonrada, sızı yemege alacaklar siz degıl. Siz isterseniz tabi yemege caya corbaya cagırırsınız ama mecbur degılsınız.

Bence sımdıden kırmızı cızgılerınızı belirtin oturduğunuz yerden sadece stres yapmak olayları cozmez.

Çok haklısınız yaptırmıcam zaten ama stres oluyorum
Hiç stres olmayın. Tavrınız net olsun. Bunun küsülecek bir yanı yok. Sırf kaynananız küsüp ağlıyor diye istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Dik durun ki ‘bizde böyle’ diye saçma sapan şeyleri dayatmaktan çekinsinler.

Kabl etmedim hiç bişeyi bide ben farklı yerden ğitcem oraya memlemetten baskı yapıyo kaynanam

Çeyiz serme gösteriş gibi geliyor bana sevmiyorum öyle şeyleri
E yapmayın o zaman ben hiçbir şey yapmadım herkes, her şey de güllük gülistanlık Yemek konusunda da çok ısrar ederlerse eşinizin ailesini (anne baba kardeş) dışarı çıkartın yemeğe. Yeni evlilerin evine gidilmez. Nereliler? Çok ilginç adetleri.

Bende inat ediyorum şimdi ağladı diye kabul edersem herşeyi bana ağlayarak kabul ettirmeye çalğşçak çünka

Benim de eşimle ciddi gelenek farkşaromız var.
Ben hiç sevmem akraba ziyareti yani mıçmıç değil ayda 1 olur o da yakın akraba abla abi kardeş ana baba. Gerisi bayramlarda 10 dakika. Burada da maşallah herkes herkes de yatıp kalkıyor.
Dedim ben yapamam haberin olsun çok fena bozuşuruz.
Çok şükür 2 3 sefer öyle kalmalı misafirim oldu o da eşimin ve benim kontrolüm dışındaydı.
Orta yollu gidiyoruz.

Kabl etmedim hiç bişeyi bide ben farklı yerden ğitcem oraya memlemetten baskı yapıyo kaynanam
Kaynanana soyle, agız tadıyla gecınmek istiyorsa kaynanalık yapmasın daha evlenmeden.
Sonra araya Bı nefret giriyor, sıttın sene duzelmıyor hıcbısey.
Keske herkes haddını bilse.

Yeni evlendiğinin cuma günü oturmaya ğeliyolarmış kadınlar toplanıp bide izmir

Yeni evlendiğinin cuma günü oturmaya ğeliyolarmış kadınlar toplanıp bide izmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…