Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Mevzu senede bir gorusulmesiyse konu sahibi olaya el atip ziyaret sayisini arttirip suresini kisaltsin derim. Tek seferde 1-2 ay zor diyorum ben.

Benim psikolojim 1 ayda 72527272 kere degişebiliyor. Kendi annem olsa sallamaz mesela beni bilir ama kaynanayla ugraşamam yok surat asti bilmem ne... Kişiye gore degisir işte bunlar hep.

Saka misiniz siz ya
Mecburi degil ihtiyac degil
Ustelik habersiz,davetsiz
Hem de 1 ay 2 ay
Kimse kusura bakmasin da
Oha yani
Herkesin evinin bi duzeni var
Oturacagim yer,izleyecegim program
yapacagim yemek
Komsuma verecegim tabak
Hepsi ozel ve kisisel
1 gun degil 1 hafta degil
1 ay boyunca da duzenim bozulmasin ya bi zahmet
Soyleyis sekliniz tepki cekmis diye dusunuyorum
Ama haklisiniz kayinped

Dediğiniz gibi her evliliğin dinamiği farklı işte. Annem gelip 5 ay da kalsa, eşim ağzını açarsa bir an düşünmem ben mesela

Dediğiniz gibi her evliliğin dinamiği farklı işte. Annem gelip 5 ay da kalsa, eşim ağzını açarsa bir an düşünmem ben mesela

Dinamik dedigimiz iki kişinin memnuniyeti, uyumu uzerinedir aslinda. Burada konu sahibi mutsuz, sorunun orta bir yolda cozulmesi gerek aslinda.

Bence senede 1 yerine 3 ziyaret yapilsin ama daha kisa olsun, ben olsam bu yolu teklifi ederdim.

İşte karşısında bunu ayarlayabilecek, anlayabilecek bir eş yok ki. Olsa ne güzel olur. Dinamik tanıminiz doğru ama maalesef yüzdesi düşük
Kusura bakmayın, konu sahibi değilsiniz ama size yazıyorum

Bende aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum sizi. Allah kolaylık versin gerçekten kendi evinde misafir gibi hissetmek kadar berbat bişey yok. Anlayışlı olmaya çalışın. Söylemesi kolay yaşaması zor ama yapabilirsiniz. Bir yuva kurarken iki kişi ile kurulmuyor ve bizler bazen bunu çok sonra farkediyoruz. Annem Kevser suresi okur böyle durumlarda tavsiye ederim sakinlik veriyor

Hayata bak be bu kadar rahat olamadım hiç valla...Bazen yeğenimi severken onun canım kanımdan olduğunu hatırlıyorum daha samimi davranıyorum.çat kapı gitmek,uzun süreli kalmak, komşu tabağı rüyama bile girmez... Unutmadan sorayım hani bir insan rahatsız olduğunu hissettirir.Sanırım siz hiç hissettiremiyorsunuz doğru mu?

12 saat uzaktan habersiz gelmelerine hadi inandık diyelim.
Yatılı misafir sevmiyorum, insan sevmiyorum, evimde onları istemiyorum yazsanız neyse de sinir olmaya bulduğunuz bahaneler çok komik.

6 aydır görmediğiniz insanları neden böyle karşılıyorsunuz? Anlattığınız insani özellikle dışında özel bir sebebi var mı?

Habersiz gelmeleri dışında ben pek bir şey göremedim . Bunu da eşinize söyleseniz olur hatta bence bi usluble sizde söyleyebilirsiniz kvnize .. o kadr uzun kalmalarına sebep ne uzaktan mı geliyorlar

Ya aslında epey hissettiriyorsun ama oralı olmuyorlar. Gecen sefer geldiklerinde yanlarına gitmedim doğru düzgün konuşmadım ama yok hiç alınmiyorlar. Bu sefer gerçekten iyiydim. Iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. İletişim kuruyorum. Ama kendi evimde bu kadar uzun sure hareketlerinin kısıtlanması rahat edememek sinirlerimi bozuyor. Ve en kötüsü ne zaman gideceklerini bilemiyorum.

6 aydır görmediğiniz insanları neden böyle karşılıyorsunuz? Anlattığınız insani özellikle dışında özel bir sebebi var mı?
Çünkü evlililigkmin ilk yılında bu yüzden neredeyse boşanma aşamasına geldik. Çünkü ilk çocuğumun doğumunda kv benden daha lohusa davrandı. Beni o kadar ağlattı ki. Cunku kp ile çocuğuma davranışlarından dolayı kavga ettik. Unutmaya çalışıyorum ama tam da olmuyor. Kv ve gorumce gerçekten çok çabalıyor. Her isi yapıyorlar beni düşünüyorlar falan ama her şey tadında kalsa. Bu kadar bunaltmasalar beni bu kadar uzun sure kalmasalar her şey daha iyi olacak

eşin rahatsız olmuyor mu 1 ay kalmalarından? Eviniz müsait mi bilmiyorum ama benim g.t kadar evime max 2 kişi yatıya gelebiliyor aynı anda. Konforlu olmuyor. Genelde kaynanam tek gelmek zorunda kalıyor. Onda da max 1 hafta kalıyor rahat edemiyor. Kaynanam varken de mesela eşim ne alkol alabiliyor ne cinsel ilişki mümkün oluyor. Gitsin diye gözünün içine bakıyor.

İyi de sizin haberiniz var istiyosunuz konu sahibi kendi evinde sallanmıyor takılmıyor insanlar kafasına göre 1 gelip kalıyor valla ben daha beterini yapardım çat kapı gelene

Valla kimse benim evime bana sormadan gelip 1 ay hem de en az 1 ay kalırsa daha beter yaparım bi sorsunlar bakalım müsait miyim değil miyim ? Adam yerine koyulmadığı için böyle tepki vermesi çok normal geldi bana

Evet haber vermeden gelmeleri ayıp olmuş fakat olaya şöyle baktığınızda kendi aileniz gelse böyle bir konu açar mıydınız.salonda oturmalarından dert yanmazdınız .eşinin mutluluğu ile mutlu olmayı da bilmeli insan..

Katiliyorum yayilmalari da öksürmeleri de batiyo böyle ani uzun kalislar sürekli laf sokmalar olunca sen de soguyosun. Kendi evinde misafir gibi oluyosun. Yuzlerine bakasin gelmiyo. Konu sahibine ben de hak verdim.
Çünkü insani biktirana kadar nefret ettirene kadar sen gelinsin tabiki yapcaksin diye üstüne geliyolar saygisizlik yapmiyim diye tamam diyosun ama iste bi yerde patliyosun..
Oğlumun evi diye bi dünya yok. Orasi oglunun ve gelininin evi. Bütün gün evde olan ksi de gelin dolayisiyla onunla daha cok yüz göz oluyolar bi zahmet iyi gecinsinler..
Oglunu özleyen 1 2 hafta kalsın gitsin 2 ay kalmak sadece ve sadece geline eziyet baska bisey değil.

İşte genelde kız anneleri daha hassas davraniyo bu konuda(istisnalar vardir illaki).
Şahsen benim kendi aileme bu uyariyi yapmama bile gerek kalmiyo yok biz ugramayalim simdi diyolar aksine esim aa olur mu lütfen gelin diyo.. bu isin oluru budur. Kiz ailesi de damada burasi kizimin evi ben kalcam 3 4 ay dese damat da bi sinirlenir.
Esinin mutlulugu değil önce kendi mutlulugunu önemsemeli insan zira bizi de bir ana dogurdu biz de bi evladiz neden bi erkegin mutlulugunu kendi mutlulugumuz önüne koyalim? Bunu şöyle degistirelim es ailesi oglumun huzuru bozulmasın diye düşünerek hareket etmeli o zaman her sey güllük gülistanlik olur. Kimse sınırını bilmediği icin bu noktaya geliyo olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…