- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
- Konu Sahibi simonskitty
-
Sizi gayet iyi anlıyorum benzer şeyleri tamamen aynı olmasa da bende yaşıyorum. Artık insana en ufak hareketleri batar hale geliyor. Benim eşimde rahatsız oluyor ancak hiçbir çözüm bulmuyor aileme git diyemem diyor. Bende olay çıkmasın diye bir şey diyemiyorum. Ben açıkçası kalp kırmadan ve olay çıkarmadan bu uzun misafirliklere bir çözüm bulamadım. Umarım siz bulursunuz. Sadece katlanıyorum annemin tavsiyesini size de ileteyim kendini üzmeye değmez boşver ne halleri varsa görsünler. Olan size oluyor sonra kafanıza taktığınızla sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz. Bu sürede dilediğinizi yapın takmayın umursamayın yapabildiğiniz kadar...Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Aynen öyle. Ben sinir oluyorum ama onlar gayet rahat. Sonra diyorum ki neden ben sinir oluyorum ki. Kendi kendimi telkin ediyorum. İşte çabalıyorum bakalım. Nereye kadar dayanabilirim.Sizi gayet iyi anlıyorum benzer şeyleri tamamen aynı olmasa da bende yaşıyorum. Artık insana en ufak hareketleri batar hale geliyor. Benim eşimde rahatsız oluyor ancak hiçbir çözüm bulmuyor aileme git diyemem diyor. Bende olay çıkmasın diye bir şey diyemiyorum. Ben açıkçası kalp kırmadan ve olay çıkarmadan bu uzun misafirliklere bir çözüm bulamadım. Umarım siz bulursunuz. Sadece katlanıyorum annemin tavsiyesini size de ileteyim kendini üzmeye değmez boşver ne halleri varsa görsünler. Olan size oluyor sonra kafanıza taktığınızla sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz. Bu sürede dilediğinizi yapın takmayın umursamayın yapabildiğiniz kadar...
Yani alınsalar, anlasalar zaten gelmezler. İşlerine anlamamak geliyor. Ben bizzat kayınvalidemin bir akrabasının yüzüne karşı siz halen oğlunuzda mı kalıyorsunuz maşallah dediğini duydum. Gram alınmadı hiç cevap vermedi. Durumun farkında oluyorlar halen devam ediyorlar Allah yardımcımız olsun.Aynen öyle. Ben sinir oluyorum ama onlar gayet rahat. Sonra diyorum ki neden ben sinir oluyorum ki. Kendi kendimi telkin ediyorum. İşte çabalıyorum bakalım. Nereye kadar dayanabilirim.
Bitek benim kvmlerde bu rahatlık var zannediyordum. Bana da temizliğe gelen kadin soylemisti kvyeYani alınsalar, anlasalar zaten gelmezler. İşlerine anlamamak geliyor. Ben bizzat kayınvalidemin bir akrabasının yüzüne karşı siz halen oğlunuzda mı kalıyorsunuz maşallah dediğini duydum. Gram alınmadı hiç cevap vermedi. Durumun farkında oluyorlar halen devam ediyorlar Allah yardımcımız olsun.
haber vermeden gelmeleri çok yanlış ama gelmişler artık rahat ettirmeye gönül kırmamaya çalışın eşinizde boş yere aranız kötü olmasın sonuçta onunda haberi yok birşeyden ama bu konuyu onlar gidince eşinizle tatlı dille konuşun bence onları rahat ettirdiğiniz eşinize hissettirseniz oda konuştuklarınızı dinler en iyi takjtik bu başkada birşey yok ne kadar mutsuz ve rahatsız etmeye kalkarsanız o kadar mutsuz olursunuz yaşanılmış birşey ben 2 saat oturmalarına bile tahammül edemiyordum zamanla alıştım.Ama kvye söyledim açık açık yatılı sevmediğimi gelirler en geç 11-12 kalkar giderler arada kaynım gelir kalır oda 20li yaşlarında zaten .Şu süreçte zaten kimseyi evime çağırmıyorum kendi ailemde dahil.Herkesin iyiliği için.Allah kolaylık versinEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Bana evine gelmiş insanı davranışlarıyla kovmaktan beter etmek çok yanlış geliyor buna harcayacağım çabayı karşıma alıp düzgünce rahatsızlığımı dile getirmeye durumu anlatmaya harcarım, böylelikle ben rahatlamış olurum, karşı taraf ne hissettirdiğini anlamış olur, zaten 3 haftadır oradalarmış bu konuşmanın üzerine de dönerler diye düşünüyorum. Konu sahibi haklılığını gölgeliyor yaptığı davranışlarla bana göre. Herkesin kendi fikri tabiValla kimse benim evime bana sormadan gelip 1 ay hem de en az 1 ay kalırsa daha beter yaparım bi sorsunlar bakalım müsait miyim değil miyim ? Adam yerine koyulmadığı için böyle tepki vermesi çok normal geldi bana
Nasil söylediniz yatiliya kalmalari sevmediginizi? Benim kv ye hicbisey islemiyo ayni sehirdeyiz yok illa kalacak. Virüs falan bitti artik bisey olmaz diyohaber vermeden gelmeleri çok yanlış ama gelmişler artık rahat ettirmeye gönül kırmamaya çalışın eşinizde boş yere aranız kötü olmasın sonuçta onunda haberi yok birşeyden ama bu konuyu onlar gidince eşinizle tatlı dille konuşun bence onları rahat ettirdiğiniz eşinize hissettirseniz oda konuştuklarınızı dinler en iyi takjtik bu başkada birşey yok ne kadar mutsuz ve rahatsız etmeye kalkarsanız o kadar mutsuz olursunuz yaşanılmış birşey ben 2 saat oturmalarına bile tahammül edemiyordum zamanla alıştım.Ama kvye söyledim açık açık yatılı sevmediğimi gelirler en geç 11-12 kalkar giderler arada kaynım gelir kalır oda 20li yaşlarında zaten .Şu süreçte zaten kimseyi evime çağırmıyorum kendi ailemde dahil.Herkesin iyiliği için.Allah kolaylık versin
bende çatkapı hele de uzun vadeli gelenden hoşlanmamBelki ben yanlış ifade ettim kendimi haklısınız. Ama salonda 3 haftadır rahat oturuyorlar ve ben rahat değilim. Esnaf olayi da şöyle. Gorumcemle bir dükkana girdik kadinla muhabbet ediyorlar. Kadin dedi ki gittiniz geldiniz ama bu sefer çok uzun sureli gittiniz.yani sanki burasi evleri oraya misafirliğe gittiler. Ayrıca ben kimseden yardimtalep etmedim kendileri emrivaki şekilde geldiler ve bu bir sefer degil kaçıncı sefer oldu. Sanırım epey bunaldım her şeylerinden rahatsiz oluyorum
Konu sahibi mesafenin çok uzak olduğunu bilerek söylemiyor ki haksızsın demeyelim diye. İnsan sarrafı olduk vala burda
O kadar uzun mesafeye 1 ay normal geldi bana ya
Birde yatili hiç sevememe rağmen yani düşünün.
Zaten iyi insanlar belliki, ama konu sahibi sıkıntılı. Insanların yanında laptoptan film açmak ne demek ya ne kadar ayıp. Hep kayinvalide linç ederiz ama burdaki eş ailesinin ağzı var dili yok. Allah yardımcıları olsun
Ayrıca emrivaki yapmak zorunda kalıyorlar belliki vala üzüldüm hem eşine hem ailesine
Ben eşin mutluluğunu önde tutalım demedim ki eşin mutluluğu ile de mutlu olunmalı dedim tabi ki bu her zaman olmamak koşuluyla kırkyılda bir böle birşeye göz yumulur ama her zaman olmazİşte genelde kız anneleri daha hassas davraniyo bu konuda(istisnalar vardir illaki).
Şahsen benim kendi aileme bu uyariyi yapmama bile gerek kalmiyo yok biz ugramayalim simdi diyolar aksine esim aa olur mu lütfen gelin diyo.. bu isin oluru budur. Kiz ailesi de damada burasi kizimin evi ben kalcam 3 4 ay dese damat da bi sinirlenir.
Esinin mutlulugu değil önce kendi mutlulugunu önemsemeli insan zira bizi de bir ana dogurdu biz de bi evladiz neden bi erkegin mutlulugunu kendi mutlulugumuz önüne koyalim? Bunu şöyle degistirelim es ailesi oglumun huzuru bozulmasın diye düşünerek hareket etmeli o zaman her sey güllük gülistanlik olur. Kimse sınırını bilmediği icin bu noktaya geliyo olaylar.
Ayıp etmişler , keşke el pençe divan dursalarmış salonunuzda . Ne güzel kol kanat germişler . Büyükler bazen esnafla borçları var mı yok mu öğrenip gücü yetiyorsa kapatmak için de görüşürler . Kocanla arana fitne fesat sokmuyorlarsa ne güzel evde can şenliği deyin eşinin ailesine . Hatta kendinize zaman ayırmak için bir fırsat olarak görün .” Yarın sabah anne sen kahvaltıyı hazırlar mısın ? Ben epeydir tek başıma yürümedimEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Uyuyolardi cocuklarbende çatkapı hele de uzun vadeli gelenden hoşlanmam
ama yine de bu tarz hareketlerine mana bulmam
çok rahatsızsanız laf çarpın "kendi annem de olsa çatt diye gitmem hiç sevmem" vs dyin madem
bu arada siz laptop dan film izleyebiliyor musunuz o kadar küçük çocuklarınız varken
benim küçük kız 5 yaşında hala izleyemem ben onu bir yere koyup
siz izlerken çocuklar ne yaptı kv görümce ilgilendi muhtemelen
Fazla rahatlar bence sende rahat ol yani ne yapsan boş gibi...Ya aslında epey hissettiriyorsun ama oralı olmuyorlar. Gecen sefer geldiklerinde yanlarına gitmedim doğru düzgün konuşmadım ama yok hiç alınmiyorlar. Bu sefer gerçekten iyiydim. Iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. İletişim kuruyorum. Ama kendi evimde bu kadar uzun sure hareketlerinin kısıtlanması rahat edememek sinirlerimi bozuyor. Ve en kötüsü ne zaman gideceklerini bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?