Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Bence abartmışsınız bende habersiz gelip kalsalar sinir olurum ama yayılmaları,evi sahiplenmeleri gözüme batmaz kiii bizde çok sorunlar yaşadık fakat evime geldikleri zaman rahat etmelerini isterim bilgisayari açıp dağılmalarını saglamakda hoş olmamış.

Sizi gayet iyi anlıyorum benzer şeyleri tamamen aynı olmasa da bende yaşıyorum. Artık insana en ufak hareketleri batar hale geliyor. Benim eşimde rahatsız oluyor ancak hiçbir çözüm bulmuyor aileme git diyemem diyor. Bende olay çıkmasın diye bir şey diyemiyorum. Ben açıkçası kalp kırmadan ve olay çıkarmadan bu uzun misafirliklere bir çözüm bulamadım. Umarım siz bulursunuz. Sadece katlanıyorum annemin tavsiyesini size de ileteyim kendini üzmeye değmez boşver ne halleri varsa görsünler. Olan size oluyor sonra kafanıza taktığınızla sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz. Bu sürede dilediğinizi yapın takmayın umursamayın yapabildiğiniz kadar...

Aynen öyle. Ben sinir oluyorum ama onlar gayet rahat. Sonra diyorum ki neden ben sinir oluyorum ki. Kendi kendimi telkin ediyorum. İşte çabalıyorum bakalım. Nereye kadar dayanabilirim.

Aynen öyle. Ben sinir oluyorum ama onlar gayet rahat. Sonra diyorum ki neden ben sinir oluyorum ki. Kendi kendimi telkin ediyorum. İşte çabalıyorum bakalım. Nereye kadar dayanabilirim.
Yani alınsalar, anlasalar zaten gelmezler. İşlerine anlamamak geliyor. Ben bizzat kayınvalidemin bir akrabasının yüzüne karşı siz halen oğlunuzda mı kalıyorsunuz maşallah dediğini duydum. Gram alınmadı hiç cevap vermedi. Durumun farkında oluyorlar halen devam ediyorlar Allah yardımcımız olsun.

Bitek benim kvmlerde bu rahatlık var zannediyordum. Bana da temizliğe gelen kadin soylemisti kvye ama kv min mottosu bu. Bana bile nasihat vermişti bir ara. Yüzsüz olacaksın her şeyi takmayacaksın diye ay sinirlerim bozuldu iyice

Şaka falan da bende istemezdim öyle 1-2 ay yatılı misafir hele korona varken.
Oğullarının evi olabilir.
Gelip 1 hafta kalıp gitsinler neyine yetmiyor.
Benim annem de kv de gelirken habersiz asla gelmezler.

Bu izin alma falan değil, saygıdır.

haber vermeden gelmeleri çok yanlış ama gelmişler artık rahat ettirmeye gönül kırmamaya çalışın eşinizde boş yere aranız kötü olmasın sonuçta onunda haberi yok birşeyden ama bu konuyu onlar gidince eşinizle tatlı dille konuşun bence onları rahat ettirdiğiniz eşinize hissettirseniz oda konuştuklarınızı dinler en iyi takjtik bu başkada birşey yok ne kadar mutsuz ve rahatsız etmeye kalkarsanız o kadar mutsuz olursunuz yaşanılmış birşey ben 2 saat oturmalarına bile tahammül edemiyordum zamanla alıştım.Ama kvye söyledim açık açık yatılı sevmediğimi gelirler en geç 11-12 kalkar giderler arada kaynım gelir kalır oda 20li yaşlarında zaten .Şu süreçte zaten kimseyi evime çağırmıyorum kendi ailemde dahil.Herkesin iyiliği için.Allah kolaylık versin

haber vermeden gelmişler yanlış

uzun kalıyorlar yanlış

korona var zaten

lakin herkes yalıda mı yaşıyor

Yasak Elma Yıldız yalıda oturuyor ya KK kadınları da mı yalıda

Yıldız'ın evinde annesi, Kv si, eşi ve kendisi, bebeği, hizmetçisi herkes yaşıyor herkese de nerede ise bir ev büyüklüğünde oda düşüyor ya

sizlerin evleri de mi böyle

kv, kp ve görümce gelip benim evimde kalamazlar zira o kadar yatacak yer yok

yani salonda yayılmasınlar, odalarına mı çekilsinler

bizim evde 3 oda var

birinde çift kişilik yatak var bizim odamız, birinde tek kişilik yatak var oğlumun odası, oturacak yer dahi yok nerede ise

üçüncü oda çalışma odası, mini bir koltuk var açılıp yer yatağı oluyor ama bir geceden fazla yatmak pek akıl karı değil

salonda da iki tane üçlü koltuk var açılmıyor falan koltuk işte

kv kp ve görümce gelip kalamaz zira cidden bir geceden fazla yatılamaz, kendi anne babam için de geçerli bu durum ki onlar farklı bir şehirde

evinizi onlar gelip kalsın a uygun döşemişsiniz demek ki

onlar da biz geldik ama yardımcı oluyoruz modunda ev işini vs yapıp komşunun tabağına kadar götürüyorlar

mesafe candır da sanki bunun için biraz geç kalmışsınız

salonda oturmayıp nerede oturacaklarını cidden merak ettim ama

zira televizyon orada ise televizyon izleyecek olan orada oturur

siz bilgisayarı alıp odanıza gidebilirdiniz

Simdi soyle ki, habersiz gelinmesi bana mantikli gelmiyor, uzun sureli kalmaya geliyolar sonucta, mutlaka esinizin haberi vardi ve size soylenmemesi konusunda haklisiniz. Ikincisi bu kadar uzun sure kalinmasi, ozellikle her seyden kacindigimiz marketlerde bile oyalanamadigimiz su pandemi doneminde hic dogru degil. Evde iki kucuk cocuk var. Ben boyle bir donemde kesinlikle yatili misafir istemezdim. Ama su durumda yapacak bisey yok cunku gelmisler.

Valla kimse benim evime bana sormadan gelip 1 ay hem de en az 1 ay kalırsa daha beter yaparım bi sorsunlar bakalım müsait miyim değil miyim ? Adam yerine koyulmadığı için böyle tepki vermesi çok normal geldi bana
Bana evine gelmiş insanı davranışlarıyla kovmaktan beter etmek çok yanlış geliyor buna harcayacağım çabayı karşıma alıp düzgünce rahatsızlığımı dile getirmeye durumu anlatmaya harcarım, böylelikle ben rahatlamış olurum, karşı taraf ne hissettirdiğini anlamış olur, zaten 3 haftadır oradalarmış bu konuşmanın üzerine de dönerler diye düşünüyorum. Konu sahibi haklılığını gölgeliyor yaptığı davranışlarla bana göre. Herkesin kendi fikri tabi

Nasil söylediniz yatiliya kalmalari sevmediginizi? Benim kv ye hicbisey islemiyo ayni sehirdeyiz yok illa kalacak. Virüs falan bitti artik bisey olmaz diyo
Ben soylesem benden kotusu olmaz. Esime söyletiyorum ama o da yazik bikti artık.
İsin kötüsü dugun mugun bisey olsa herkesi benim evime yatiya gondercek kapasitede bana sormak falan yok..

bende çatkapı hele de uzun vadeli gelenden hoşlanmam
ama yine de bu tarz hareketlerine mana bulmam

çok rahatsızsanız laf çarpın "kendi annem de olsa çatt diye gitmem hiç sevmem" vs dyin madem
bu arada siz laptop dan film izleyebiliyor musunuz o kadar küçük çocuklarınız varken
benim küçük kız 5 yaşında hala izleyemem ben onu bir yere koyup
siz izlerken çocuklar ne yaptı kv görümce ilgilendi muhtemelen

İsterse 20 saat olsun 2 ay koronada 3 kişi gelip kalınmaz. Kafayı yemişler bence. Bana çok anormal geliyor bu durum.

Ben eşin mutluluğunu önde tutalım demedim ki eşin mutluluğu ile de mutlu olunmalı dedim tabi ki bu her zaman olmamak koşuluyla kırkyılda bir böle birşeye göz yumulur ama her zaman olmaz

Ayıp etmişler , keşke el pençe divan dursalarmış salonunuzda . Ne güzel kol kanat germişler . Büyükler bazen esnafla borçları var mı yok mu öğrenip gücü yetiyorsa kapatmak için de görüşürler . Kocanla arana fitne fesat sokmuyorlarsa ne güzel evde can şenliği deyin eşinin ailesine . Hatta kendinize zaman ayırmak için bir fırsat olarak görün .” Yarın sabah anne sen kahvaltıyı hazırlar mısın ? Ben epeydir tek başıma yürümedim ” deyin . Kadın kahvaltı hazırlar , baba ekmeği ekmeği alır , görümce de çocuklarla oynar .
Siz de yakında kayınvalide olacaksınız , kızınızın , oğlunuzun evine gidince böyle mi karşılanmak istersiniz ?
Korona zamanı habersiz gelmeleri kötü olmuş , nihayetinde onlar muhtemelen risk grubunda . Ama gelince kalsınlar be ya

Uyuyolardi cocuklar

Fazla rahatlar bence sende rahat ol yani ne yapsan boş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…