- Konu Sahibi simonskitty
-
12 saat uzakliktalarmis, eşinin mutlaka haberi vardir. Konu sahibi problem çıkartmasin diye emrivaki yapılmıştır. Yoksa insanlar evde olmayabilir şehir dışına çıkabilir 12 saatlik yolu geri dönecek haller yok ya1 aylığına yatılı ve habersiz gelmiş olmalarına şaşırdım .Eşinizin haberi vardır bence. İnsan annesine kahveye giderken bile haber verir . Artık yapılabilecek birşey yok size de yardımları dokunuyormuş idare edeceksiniz .
Sonra diyorlar ki burda hep linç ediyorlarSalonda televizyon izlemelerinin nesi yanlış da sinir oldunuz?
Ne yapsın insanlar söyler misiniz?
Çocuklarla ilgili faydaları oluyormuş.
Bir iş yapmayıp köşede dursalar dert olur, evle ilgilenseler yine dert.
Hayretle okuduğum bir konu daha oldu burada, sağolun.
Hayır salondan çıkıp
Aynen ben de öyle düşünüyorum.12 saat uzakliktalarmis, eşinin mutlaka haberi vardir. Konu sahibi problem çıkartmasin diye emrivaki yapılmıştır. Yoksa insanlar evde olmayabilir şehir dışına çıkabilir 12 saatlik yolu geri dönecek haller yok ya
İlginçGeldikleri gün. Esim aradı ve yoldayız aksama oradayız dediler
Yaa bir de insanlar her gelelim dediklerinde gelin hanım mırın kırın ediyorsa, kocası haber vermez tabii. Sevsek de sevmesek de eş ailesi çok anormal bir şey yapmadılarsa evimizde ağırlamak zorunda olduğumuz insanlar. Bu gerçeği kabul etmek erkek için de kadın için de şart.12 saat uzakliktalarmis, eşinin mutlaka haberi vardir. Konu sahibi problem çıkartmasin diye emrivaki yapılmıştır. Yoksa insanlar evde olmayabilir şehir dışına çıkabilir 12 saatlik yolu geri dönecek haller yok ya
Buna değecek anne babay a sahip olmak ne güzel bir duygudur kimbilir ..Hem kocacı hem aileci olmayı başarabiliyorum. Ama aile ilk sırada. Kocişi anında satarım söz konusu anne babaysa
Sana emrivaki yapan eşin . Diğerlerinde sıkıntı yok . Eşinle çözeceksiniz sorunu. Onun bi burnunu sürtmeliBu iki oldu. Gecen sefer de kavga ettik bu sefer de. Ben de esimin haberi olduğunu düşünüyorum. Bana emrivaki yapılıyor
Konu sahibi mesafenin çok uzak olduğunu bilerek söylemiyor ki haksızsın demeyelim diye. İnsan sarrafı olduk vala burdaYaa bir de insanlar her gelelim dediklerinde gelin hanım mırın kırın ediyorsa, kocası haber vermez tabii. Sevsek de sevmesek de eş ailesi çok anormal bir şey yapmadılarsa evimizde ağırlamak zorunda olduğumuz insanlar. Bu gerçeği kabul etmek erkek için de kadın için de şart.
Ya valla siz böyle diyince ben de üzüldüm şimdi gidip hepsine sarilicam. Zorunda kalacak bir durum yok gelip aylarca kalmalarını gerektiren bir durum da yok. Kv ve kp yi sevmemem için yeterince hakli sebeplerim var geçmişte yaşadığımız. Hele kayinpederjmi tanısanız ağzını açması küfür çocuklarımı sevmesi bile küfürlü.Konu sahibi mesafenin çok uzak olduğunu bilerek söylemiyor ki haksızsın demeyelim diye. İnsan sarrafı olduk vala burda
O kadar uzun mesafeye 1 ay normal geldi bana ya
Birde yatili hiç sevememe rağmen yani düşünün.
Zaten iyi insanlar belliki, ama konu sahibi sıkıntılı. Insanların yanında laptoptan film açmak ne demek ya ne kadar ayıp. Hep kayinvalide linç ederiz ama burdaki eş ailesinin ağzı var dili yok. Allah yardımcıları olsun
Ayrıca emrivaki yapmak zorunda kalıyorlar belliki vala üzüldüm hem eşine hem ailesine
Belliki uzak mesafedeler .Torunlarını görmek için geldiler ,yardımcıda oluyorlarmış .Bir ay kalacaklarsa uzun bir süre .Bir kaç günden fazla hadi bilemedin bir hafta sonrası yatılı misafir ağırlamak zor .Fakat salona girip bilgisayardan film açmanız falan ne bileyim ayıp etmişsiniz .Rahatınız kaçsada sabretmeniz gerekir .Hareketlerinizle çok belli etmeniz hoş değil .Siz zaten bu şekilde davranırsanız ,bir kaç güne giderler .Sonrada eşinizle muhtemelen aranız açılır .Haliyle adamları kovmaktan beter ettin diye .Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Sizeyardım etmeye gelmişler sanırım.Napsınlar pandemıde tv demı ızlemesınler?Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Sıkıntılı insanlar olsalardı, 1 ay yüzlerini görmeye dayanamıyorum bana zamanında şunları şunları yaptılar demeniz gerekmez miydi?Ya valla siz böyle diyince ben de üzüldüm şimdi gidip hepsine sarilicam. Zorunda kalacak bir durum yok gelip aylarca kalmalarını gerektiren bir durum da yok. Kv ve kp yi sevmemem için yeterince hakli sebeplerim var geçmişte yaşadığımız. Hele kayinpederjmi tanısanız ağzını açması küfür çocuklarımı sevmesi bile küfürlü.
Konu sahibi mesafenin çok uzak olduğunu bilerek söylemiyor ki haksızsın demeyelim diye. İnsan sarrafı olduk vala burda
O kadar uzun mesafeye 1 ay normal geldi bana ya
Birde yatili hiç sevememe rağmen yani düşünün.
Zaten iyi insanlar belliki, ama konu sahibi sıkıntılı. Insanların yanında laptoptan film açmak ne demek ya ne kadar ayıp. Hep kayinvalide linç ederiz ama burdaki eş ailesinin ağzı var dili yok. Allah yardımcıları olsun
Ayrıca emrivaki yapmak zorunda kalıyorlar belliki vala üzüldüm hem eşine hem ailesine
Ilk basta bende konu sahibine hak verdim, yukarda mesajlarım var. Ama bana ters bir cevap verince madem cevap verebiliyorsunuz bu tepkiyi eşinize verseydiniz, haklıymış eşiniz ve ailesi o zaman dedim.Mesafeyi 12 saat diye okudum ben. Mesafe ne olursa olsun 1-2 ay çoook uzun hele habersiz gelmek için daha da uzun.
Emrivaki yapmak zorunda kaliyorlar diye bisey olamaz.
2 ay boyunca modunu o insanlara gore ayarlayip, onu yapmayayim ayip, bunu yapmayayim ayip, ama surat asmayayim diyecek degil ya, yapana helal olsun ama yapilmasi kolay bisey degil.
Bugun acayip sinirliydim mesela ben doldum taştim eve geldim kedi de ilaç içmek bilmedi oturdum ona ağladim keid nedennn ilac icmiyoooor diye agladimmm, iyice cinlenip eşime sardim mesela...
2 ay coook uzun ne insan bisey yapabilir, ne esiyle rahat iletisim kurabilir, ne tartisabilir. Herkes vakitle evine gitse ziyaretleri tadinda biraksa kendinden biktirmasa daha iyi bence.
Ya aileden birileri gelince düzen bozulmasına karşıyım. Kv ler gelip 3 hafta bende 2 hafta eltimde kaldılar en son. İlk geldikleri gün kahvaltıyi hazırladım, yemekler iki gün yendi vs. Sonra ki günler 10-12 arası uyandım hep yaptığım gibi. Bazen yaptılar kahvaltılarıni bazen beklediler beraber yaptık. Yemek istersek yaptık, istemezsek dışarıdan söyledik. Bir orta yol bulunmalı bu durumlarda.Mesafeyi 12 saat diye okudum ben. Mesafe ne olursa olsun 1-2 ay çoook uzun hele habersiz gelmek için daha da uzun.
Emrivaki yapmak zorunda kaliyorlar diye bisey olamaz.
2 ay boyunca modunu o insanlara gore ayarlayip, onu yapmayayim ayip, bunu yapmayayim ayip, ama surat asmayayim diyecek degil ya, yapana helal olsun ama yapilmasi kolay bisey degil.
Bugun acayip sinirliydim mesela ben doldum taştim eve geldim kedi de ilaç içmek bilmedi oturdum ona ağladim keid nedennn ilac icmiyoooor diye agladimmm, iyice cinlenip eşime sardim mesela...
2 ay coook uzun ne insan bisey yapabilir, ne esiyle rahat iletisim kurabilir, ne tartisabilir. Herkes vakitle evine gitse ziyaretleri tadinda biraksa kendinden biktirmasa daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?