- Konu Sahibi simonskitty
-
Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.
Siz konuyu, salonda yayıliyorlar, televizyon izliyorlar, komşuma tabak götürüyorlar şeklinde açtığınız için tepki aldınız ama sağlık sorunu farklı bir sebep yokken 2 ay uzun bir süre kalmak için. Birde 3 kişiler, büyüklerden biri yalnız olur gelir kalır ama hep beraber gerek yok bence o kadarına.Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza gore
Peki adam ne diyecek ailesine? “Annecim babacım siz burdayken karım benimle sevişmeme yemini etti, o yüzden gitmenizi rica ediyorum” nasıl? İnsan anne babasını evinden nasıl gönderir? Hangi aklı başında evlat bunu yapar?
15 dk kalmaları gerekir.Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza gore
Umarım işe yarar da normal bir insan üzerinde işe yarar etkiler yaratacak bir eylem değil bence.Adamla bi iletişim kanalım yok.
Ailesiyle diyalogları nasıl gelişir onu da bilemem.
Ama bundan sonrası için daha temkinli olacağına eminim.
Belki de emrivaki yapmamayı öğrenir.
Konu sahibi de o nezakete karşılık onlar varken de sevişme kararı alır belki.
Bunlar hep ihtimal tabi
Kocacı değil miydiniz siz hanımefendi ?Umarım işe yarar da normal bir insan üzerinde işe yarar etkiler yaratacak bir eylem değil bence.
Kendimi koyuyorum adamın yerine, karım ne yaparsa yapsın ben ne annemi babamı gönderirim ne bundan sonra daha az kalın derim. Mümkünatı yok. Aileci insanım ben evet
Pek etkili olacağını da sanmıyorum açıkçası. Evli misiniz, eşiniz nasıl bir adam bilmiyorum tabi ki. Benim eşimde etkili olması bir yana ters tepecek bir yöntem bu. Ve hayır masturbasyona düşkün değildir. Ama bir çiftin en önemli bağı olan cinsellikle cezalandırmanın herhangi bir çiftin işine yarayacağını sanmıyorum.
Hem kocacı hem aileci olmayı başarabiliyorum. Ama aile ilk sırada. Kocişi anında satarım söz konusu anne babaysaKocacı değil miydiniz siz hanımefendi ?
Ailesinin geleceğini eşine söylemeyen adam , sırf sevisemedigi için onları geri gönderir mi sizce?
Ben cevap vereyim göndermez.
Eşi bu şekilde cezalandırmaya çalismak başlı başına yanlış ama ise de yaramaz zaten.
ÂlâHem kocacı hem aileci olmayı başarabiliyorum. Ama aile ilk sırada. Kocişi anında satarım söz konusu anne babaysa
Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza gore
Görev gibi gören kadınlar için gayet normal sanırım, kurtulduklarını bile düşünebilirler. Bizde ben cezalandırmaya kalksam benimki sevinir, ben dayanamayıp cezayı kaldırmak zorunda kalırımSeksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.
Benim bey sevinmez de burnundan kıl da aldırmaz. Ben cezayı kaldırmaya kalksam o devam ettirir bu kez. Evliliğimizin içine edilirGörev gibi gören kadınlar için gayet normal sanırım, kurtulduklarını bile düşünebilirler. Bizde ben cezalandırmaya kalksam benimki sevinir, ben dayanamayıp cezayı kaldırmak zorunda kalırım
İyi de siz bu yontem masturbasyoncu olmayan, reel sekse duskun erkekte işe yarar dediniz başta.
O cezayi veren kadinin da masturbasyoncu veya seksi sadece eşi icin yapan biri olmasi lazim o zaman.
Adamin aile profilinden libidosunu da cozemeyiz zaten, belki isteksiz belki masturbasyoncudur. İki cocuk var diye aldatmayacakta degil, neleri varrr...
Neyle cozer bilmem ben kavgami eder tartisirim gerekirse ama seksi işin icine katmam kavgami ederim gece de sevişirim. Huhhh
Habersiz gelmeleri disinda diger davranislari normal bence. Esiniz usulunce uyarsin memnun degilseniz. Bir de surenin belli olmamasi can sıkıcı tabi.Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?