Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.

Sevişmeseniz bir ay ne olur ki

Yani eşiniz hadi gidin biz sevişeceğiz der mi ya da bir daha gelecekleri zaman biz sevişemiyoruz kısa kalın mı diyecek

Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza gore
Siz konuyu, salonda yayıliyorlar, televizyon izliyorlar, komşuma tabak götürüyorlar şeklinde açtığınız için tepki aldınız ama sağlık sorunu farklı bir sebep yokken 2 ay uzun bir süre kalmak için. Birde 3 kişiler, büyüklerden biri yalnız olur gelir kalır ama hep beraber gerek yok bence o kadarına.

De bizim ne düşündüğümüz önemli değil eşiniz size haber verme gereği bile duymamış. Asıl sorun ikinizin arasında.

Adamla bi iletişim kanalım yok.
Ailesiyle diyalogları nasıl gelişir onu da bilemem.
Ama bundan sonrası için daha temkinli olacağına eminim.
Belki de emrivaki yapmamayı öğrenir.
Konu sahibi de o nezakete karşılık onlar varken de sevişme kararı alır belki.
Bunlar hep ihtimal tabi

Umarım işe yarar da normal bir insan üzerinde işe yarar etkiler yaratacak bir eylem değil bence.

Kendimi koyuyorum adamın yerine, karım ne yaparsa yapsın ben ne annemi babamı gönderirim ne bundan sonra daha az kalın derim. Mümkünatı yok. Aileci insanım ben evet

İlk mesajlarınıza bakarak ister istemez haksız gibi görülüyorsunuz ama diğer yandan haklısınız. Günümüz şartlarında(evlerinde) zaruriyet hali olmadıkça bu kadar kalabalık yaşamak çok zor. Kadın olarak bir çoğumuz 24 saat evdeyiz. Gelen misafir ister kadın olsun ister erkek dip dipbe yaşamak çok zor. İster istemez tüm gün diken üstünde durmakla eşdeğer. Ne yapacak kadın sürekli yatak odasına mı tıkılsın insan salonuna koltuğuna uzanmaya hasret kalıyor biliyorum.
Yani eğer ki bakıma muhtaçlık bir zaruriyet hali yoksa bukadar uzun kalınması ev sahibini yorar. Kİ misafiri de yorar aslında kendimden biliyorum. Neyse inşallah kırmadan üzmeden bir yol bulunur.

Kocacı değil miydiniz siz hanımefendi ?

Evliyim.
Tüm iletişim kanallarım kapandığında uygularım.
İdeal eş değilim.
Yani sınırımihlal edilir ve anlaşılmadığımı hissedersem başvururum.

Son düzenleme:

Göndermese bile, yaptığı emrivakimin bedelini ödemiş olur.
Tek başıma içime patlayana kadar kocama da onun yüzünden yaşadığım huzursuzluğu hissettirmeyi tercih ederim.
Ki bi dahakine iki kere düşünsün.

Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza gore
bu tavrı eşinizede gösterseniz sorun ortadan kalkar zaten.
Konu basında bazı düşünceleriniz haricinde size hak vermiştim ama tamamen fikrimi değiştirdiniz, yazik misafirlerinize.

Son düzenleme:
Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.
Görev gibi gören kadınlar için gayet normal sanırım, kurtulduklarını bile düşünebilirler. Bizde ben cezalandırmaya kalksam benimki sevinir, ben dayanamayıp cezayı kaldırmak zorunda kalırım

Görev gibi gören kadınlar için gayet normal sanırım, kurtulduklarını bile düşünebilirler. Bizde ben cezalandırmaya kalksam benimki sevinir, ben dayanamayıp cezayı kaldırmak zorunda kalırım
Benim bey sevinmez de burnundan kıl da aldırmaz. Ben cezayı kaldırmaya kalksam o devam ettirir bu kez. Evliliğimizin içine edilir

Konu sahibinin yorumlarımı beğenmesinden ve destekleyen bi cevabından yola çıkarak devam ettim sonraki yorumlara.

Yani sizin gibi libidolu olsa 3 haftadır sevişmemesi olanaksızdı. Ama durum bu.
Oyüzden bu çift profiline aşağı yukarı uygun yorumlar olduğunu düşünüyorum benimkilerin.

Tekrar ediyorum, aldatmanın konuyla bi ilgisi yok. Cezalandırırsam kocam aldatır mantığıyla da seks olmaz zaten.

Tercih farkı. Kavgalıyken sevişmem ben. Hatasını anlarsa yakınlaşırım. Yani şimdilik böyle, ilerde nolur bilemem

Habersiz gelmeleri disinda diger davranislari normal bence. Esiniz usulunce uyarsin memnun degilseniz. Bir de surenin belli olmamasi can sıkıcı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…