Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Haklısınız esas duruşta hazır beklemeleri gerekirken salonda yayılmaları çok ayıp olmuş
Yayılmakla kalmayıp TV yi de açmışlar. Ezilen mağdur gelin bilgisayarda film açmak durumunda kalmış. 2021 Türkiyesinde geline böyle bir şiddet görülmedi duyulmadı.

Ay ne saldırmış bazı üyeler var ya !
Nasıl habersiz gelirler bir aydan fazla kalmaya ? Çok ilginç
Hani siz çağırsanız bebeklere yardımcı olun diye gözünüze batmaz ama bu ne ya, saçma sapan , bir hafta on gün kal hasret gider , üstelik haber de verilir yani ya , bu ne genişlik ! Ben olsam herşeyleri batardı fena halde , saygısızlık,
Evini gerçekten sahiplenmişler ki çat kapı gelmişler
Tam olarak ne zaman haberin oldu geleceklerinden

Bu öngörü nerden geliyor anlamadım
O öngörüyü size yazmamıştım, ilk yorumumla ilgili açıklama yaptım. Bir dahakine benimle görüşüp öyle gelin diye söyler konu sahibi, belli ki bilememiş ne yapacağını. Gerçi herkes yüzyüzeyken bunu söyleyemeyebilir. O zaman madem söylemedin sana her şey müstehak diyemeyiz. Şahsen bana göre kapıdan kovmak seçenek olamaz ama geldiklerinde soğuk davranmak seçenek olabilir. Ya da insanlara ayıp olup olmamasını umursamamak olabilir. Bunlar kişiden kişiye değişebilecek tepkiler. Eşi tamamen hatalı o bir gerçek. Misafirlerini yolcu edince yapacağı ilk iş eşine seni aradıklarında müsait olup olmadığımı bana bir sor demek olmalı.

Son düzenleme:
Daha iyi olurdu.en azından babasının küfürlerini duymazdim
Bide küfür ediyormuş varya ben olsa cinnet geçirirdim ki zamanında geçirdimde zaten eski evliligimde en nefret ettiğim şey hiç lafını sakınma sabretme neye canın sikiliyorsa şöyle aç TV'den film izle tek başına gıcık oldum küfür olayına yaa

a buldum kız Tv yi boz bir şekilde canı sıkılır kayinpederin gitmek zorunda kalır hehehe

Reel sekse düşkün olmak hicbiseyi gozu gormemek degildir olmamali yani oyle uyor sıkıntı buyuk. Sekse duskun olmak erkeklere özgü bisey degil buarada.

Konustugumda beni dinlemeyen ama seksle yonetilebilen adama ben guvenmem. Seks dedigin bir tek karisinda yok, disarda da seks var. Oyle bir adam yarin obur gun disari da gider.

Adami yonetmesi gereken organ aşagida degil, yukarida bence.

Geldikleri gün. Esim aradı ve yoldayız aksama oradayız dediler

Konu kök aile olduğu için yılda 1-2 ay gelmek bana tuhaf gelmiyor. İnsanlar evlatlarını özlüyordur. Sizin aileniz yakındaymış ve birkaç saatliğine geliyorlar. Eşinizin ailesi de arada uzun süreli gelecek, gayet makul.
Ben de yatılı misafir sevemem ama ailelerden farklı şehirdeyseniz sevmeseniz de katlanmak zorundasınız.

Gecen sefer doğumdan 1 ay sonra geldiler. Zaten lohusayim. Konuşmadım surat astim yanlarına gitmedim. Ama noldu sanki hiç bir şey olmamış gibi yine geldiler evi işgal ettiler

Herseye tamam habersiz gelmeleri uzun kalmalari falan hos degil. Ama salonda o kadar misafir otururken geçip film acip izlemeniz ayip olmus bence.

E gotursun tabagi iste ne guzel siz iki cocukla ilgilenin.
Salonda ne yapsin insanlar ayrica biraz yayilsinlar bunun lafini yapmayin.
Ben habersiz gelmeleri disinda yazdiklarinizdan olumsuz bir sey.cikarmadim tabii 1 ay kalmalari da hos degil bende istemem..

Konu sahibi sorulara cevap verdimi göremedim, mesela neden 1 ay kalıyorlar

Aslinda 1 ay kalmalari da sorun degil. Sartlari bilmiyorum ama ben mesela ailemden cok uzaktayim senede 1 onlar geliyor 1 biz gidiyoruz. Gelince de 1 ay kaliyorlar.

Çat kapi gelmeleri iyi degil de pek sorun görmedim ben ya.
Benim kayinvalidem de 100 metre otede evi olmasina ragmen oglumla lego yapmak icin bizde kaliyor. Yapsinlar ne guzel iste. Oglan uyudu kv yayilmis tv izliyor. Ne olucak koltugumu mu yicek yayilsin.
Evi kendilerinin gibi sahiplenmeleri is yaptiklari surece bence samimiyet gostergesi. Suya sabuna dokunmadan evin sistemine karissalar haklisiniz.

Aslinda 1 ay kalmalari da sorun degil. Sartlari bilmiyorum ama ben mesela ailemden cok uzaktayim senede 1 onlar geliyor 1 biz gidiyoruz. Gelince de 1 ay kaliyorlar.
Ya belki de oyledir biz ailelerle.ayni sehirdeyiz ben anlamiyor olabilirim tabii.
Biz ayni sehirde oldugumuzdan haftada 2 defa benim annemlere haftada bir de esimin ailesine gidiyoruz annem hasta cunku.

Ya belki de oyledir biz ailelerle.ayni sehirdeyiz ben anlamiyor olabilirim tabii.
Biz ayni sehirde oldugumuzdan haftada 2 defa benim annemlere haftada bir de esimin ailesine gidiyoruz annem hasta cunku.
Gecmis olsun canim Allah sifasini versin.
Gidip gelmek zor olunca gelince cok kalsinlar istiyor insan coronodan sonra o da bitti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…