- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi simonskitty
-
Yayılmakla kalmayıp TV yi de açmışlar. Ezilen mağdur gelin bilgisayarda film açmak durumunda kalmış. 2021 Türkiyesinde geline böyle bir şiddet görülmedi duyulmadı.Haklısınız esas duruşta hazır beklemeleri gerekirken salonda yayılmaları çok ayıp olmuş
O öngörüyü size yazmamıştım, ilk yorumumla ilgili açıklama yaptım. Bir dahakine benimle görüşüp öyle gelin diye söyler konu sahibi, belli ki bilememiş ne yapacağını. Gerçi herkes yüzyüzeyken bunu söyleyemeyebilir. O zaman madem söylemedin sana her şey müstehak diyemeyiz. Şahsen bana göre kapıdan kovmak seçenek olamaz ama geldiklerinde soğuk davranmak seçenek olabilir. Ya da insanlara ayıp olup olmamasını umursamamak olabilir. Bunlar kişiden kişiye değişebilecek tepkiler. Eşi tamamen hatalı o bir gerçek. Misafirlerini yolcu edince yapacağı ilk iş eşine seni aradıklarında müsait olup olmadığımı bana bir sor demek olmalı.Bu öngörü nerden geliyor anlamadım
Bide küfür ediyormuş varya ben olsa cinnet geçirirdim ki zamanında geçirdimde zaten eski evliligimde en nefret ettiğim şey hiç lafını sakınma sabretme neye canın sikiliyorsa şöyle aç TV'den film izle tek başına gıcık oldum küfür olayına yaaDaha iyi olurdu.en azından babasının küfürlerini duymazdim
Eğer mastürbasyonun iyi bir alternatif olduğu bir ilişkiyse, o tarz bir erkeğin karşıt ceza vermesi çok muhtemel, haklısınız.
Ama reel sekse düşkün ve buna karşın eşine rağmen ailesinin 2 ay kalmasını savunan bi erkekse, bence harika bi çözüm.
Taşdevrinden kalsa bile işimi çözen her alternatifi denerim.
Belli ki medeni üsluptan anlamamış eşi.
Geldikleri gün. Esim aradı ve yoldayız aksama oradayız dedilerAy ne saldırmış bazı üyeler var ya !
Nasıl habersiz gelirler bir aydan fazla kalmaya ? Çok ilginç
Hani siz çağırsanız bebeklere yardımcı olun diye gözünüze batmaz ama bu ne ya, saçma sapan , bir hafta on gün kal hasret gider , üstelik haber de verilir yani ya , bu ne genişlik ! Ben olsam herşeyleri batardı fena halde , saygısızlık,
Evini gerçekten sahiplenmişler ki çat kapı gelmişler
Tam olarak ne zaman haberin oldu geleceklerinden
Gecen sefer doğumdan 1 ay sonra geldiler. Zaten lohusayim. Konuşmadım surat astim yanlarına gitmedim. Ama noldu sanki hiç bir şey olmamış gibi yine geldiler evi işgal ettilerKOCAMANNN BİR AYlık yatiya gelirken haber vermemek kesinlikle kabul edilir degil ama gelmişler siz de eve almissiniz artik. Bir ay yatiya gelen yayilarakta oturur tabi ne yapacaklar koca ay diken ustunde duracak değiller.
Ama ben olsam ben de butun surrratsizligimi sererdim ne yapayim.
E gotursun tabagi iste ne guzel siz iki cocukla ilgilenin.Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Aslinda 1 ay kalmalari da sorun degil. Sartlari bilmiyorum ama ben mesela ailemden cok uzaktayim senede 1 onlar geliyor 1 biz gidiyoruz. Gelince de 1 ay kaliyorlar.E gotursun tabagi iste ne guzel siz iki cocukla ilgilenin.
Salonda ne yapsin insanlar ayrica biraz yayilsinlar bunun lafini yapmayin.
Ben habersiz gelmeleri disinda yazdiklarinizdan olumsuz bir sey.cikarmadim tabii 1 ay kalmalari da hos degil bende istemem..
Süreci hızlandırmak için konu sahibi dikkat çekici şeyler giysin bari odalarına çekildiklerindeAz daa sabır
Şayet mastsever değilse en geç bi haftaya beyaz bayrağı çeker
Ya belki de oyledir biz ailelerle.ayni sehirdeyiz ben anlamiyor olabilirim tabii.Aslinda 1 ay kalmalari da sorun degil. Sartlari bilmiyorum ama ben mesela ailemden cok uzaktayim senede 1 onlar geliyor 1 biz gidiyoruz. Gelince de 1 ay kaliyorlar.
Gecmis olsun canim Allah sifasini versin.Ya belki de oyledir biz ailelerle.ayni sehirdeyiz ben anlamiyor olabilirim tabii.
Biz ayni sehirde oldugumuzdan haftada 2 defa benim annemlere haftada bir de esimin ailesine gidiyoruz annem hasta cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?