Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

İdeal olanı bu yazdıklarınız.
Maslow'un hiyerarşisinde son basamakta olanlar için uygun ama.
Klasik yurdum erkeğinden bahsediyoruz, maaile 2 ay fütursuzca bir yerde kalabilen bi ailenin evladı o adam.
Ve karısına bu konuda emrivaki yaparak.
Burda ideali o adama dikte ederseniz elinizde patlar.
Bazen avam ama akut çözümler gerekir, ancak o dilden anlayanlara.
Sırf buyüzden iki çocuğunun annesini aldatacaksa zaten bunları konuşmamıza gerek yok.
Ortalama bi erkek profiline yönelik bişey yazdım ben, konuyu uçurmayalım.
Evet seks kadının da ihtiyacı ama konumuz bu da değil.
Konumuz bu adamın ailesi en hızlı nasıl gider o evden.
Medenice konuşmanın şimdilik işe yaramadığı bu adam için çözümünüz nedir o halde?

Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.

6 aydır ilk defa mı geliyorlar? Yani o da fazla geliyor? Biz bu çocukları ne için doğuruyoruz yedirip içirip, elimizden geldiğince iyi yerlere getirip ve sonunda bize karşı el olsunlar diye mi? Ben de gelinim, görümcem de var gelinimiz de.. Ama bişey düşünürken empati yapmadan da edemiyorum..

Ben de kayinvalideme gidince koltuğa seriliyorum, yada tekli koltukta yan oturup ayaklarımı uzatıyorum. İnşallah onlar da sizin gibi düşünmüyorlardir. Aile olmak bunu gerektirmez mi, rahat olmadığım evde ne işim var diye düşünürüm.
Bir de ben tamamen habersiz olduğunu düşünmüyorum, bence sadece size sürpriz olmuş.

Ben de o kısmı anlayamadım gerçekten, salon bunun için oluşturulmuş bir oda değil mi
Gelin geliyor gelin
Herkes toparlanıp kendine çekidüzen vercek.
Kayınpeder ayağa kalkacak pijamasının önünü ilikleyip evimizin sultanı şehzade torunlarımn annesi simonskitty geldi diyecek.
Salonda yatmak mı?
Asla
Lütfen böyle şeyleri normalleştirmeyin

Peki adam ne diyecek ailesine? “Annecim babacım siz burdayken karım benimle sevişmeme yemini etti, o yüzden gitmenizi rica ediyorum” nasıl? İnsan anne babasını evinden nasıl gönderir? Hangi aklı başında evlat bunu yapar?

Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.

Medeni kanallarım tıkandıysa,
Akut çözüme ihtiyacım varsa,
O an diğer yöntemler zor geliyorsa,
Ve iletişim yollarım cevap vermediyse,
Denerim.
Bu benim tercihim.
Makul ya da etik olmayabilir, ama etkili.

Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.

Denerim.
Bu benim tercihim.
Pek etkili olacağını da sanmıyorum açıkçası. Evli misiniz, eşiniz nasıl bir adam bilmiyorum tabi ki. Benim eşimde etkili olması bir yana ters tepecek bir yöntem bu. Ve hayır masturbasyona düşkün değildir. Ama bir çiftin en önemli bağı olan cinsellikle cezalandırmanın herhangi bir çiftin işine yarayacağını sanmıyorum.

Denerim.
Bu benim tercihim.
Ailesinin geleceğini eşine söylemeyen adam , sırf sevisemedigi için onları geri gönderir mi sizce?

Ben cevap vereyim göndermez.

Eşi bu şekilde cezalandırmaya çalismak başlı başına yanlış ama ise de yaramaz zaten.

Çok yanlış yapmışlar. Şahsen onların yerinde olsam TV bile izlememin sorun olacağı eve gitmezdim. Sizi evlatları bilmişler gelmişler büyük hata.

İyi de siz bu yontem masturbasyoncu olmayan, reel sekse duskun erkekte işe yarar dediniz başta.
O cezayi veren kadinin da masturbasyoncu veya seksi sadece eşi icin yapan biri olmasi lazim o zaman.

Adamin aile profilinden libidosunu da cozemeyiz zaten, belki isteksiz belki masturbasyoncudur. İki cocuk var diye aldatmayacakta degil, neleri varrr...

Neyle cozer bilmem ben kavgami eder tartisirim gerekirse ama seksi işin icine katmam kavgami ederim gece de sevişirim. Huhhh

Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.
Ruh halinizi bilemiyorum tabi ki ama evde birileri var diye sevişmemek bana normal gelmiyor açıkçası. Sevişmek isteyen her yerde her ortamda yolunu bulur. İçinizden gelmiyorsa orda sorun büyüktür zaten...

Adam bunu fark ederse 6 ay sevişmez yine göndermez

Manuel yöntemleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…