- 17 Aralık 2015
- 4.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.880
- 208
- Konu Sahibi simonskitty
-
Reel sekse düşkün olmak hicbiseyi gozu gormemek degildir olmamali yani oyle uyor sıkıntı buyuk. Sekse duskun olmak erkeklere özgü bisey degil buarada.
Konustugumda beni dinlemeyen ama seksle yonetilebilen adama ben guvenmem. Seks dedigin bir tek karisinda yok, disarda da seks var. Oyle bir adam yarin obur gun disari da gider.
Adami yonetmesi gereken organ aşagida degil, yukarida bence.
Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.Eğer mastürbasyonun iyi bir alternatif olduğu bir ilişkiyse, o tarz bir erkeğin karşıt ceza vermesi çok muhtemel, haklısınız.
Ama reel sekse düşkün ve buna karşın eşine rağmen ailesinin 2 ay kalmasını savunan bi erkekse, bence harika bi çözüm.
Taşdevrinden kalsa bile işimi çözen her alternatifi denerim.
Belli ki medeni üsluptan anlamamış eşi.
6 aydır ilk defa mı geliyorlar? Yani o da fazla geliyor? Biz bu çocukları ne için doğuruyoruz yedirip içirip, elimizden geldiğince iyi yerlere getirip ve sonunda bize karşı el olsunlar diye mi? Ben de gelinim, görümcem de var gelinimiz de.. Ama bişey düşünürken empati yapmadan da edemiyorum..Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Ben de kayinvalideme gidince koltuğa seriliyorum, yada tekli koltukta yan oturup ayaklarımı uzatıyorum. İnşallah onlar da sizin gibi düşünmüyorlardir. Aile olmak bunu gerektirmez mi, rahat olmadığım evde ne işim var diye düşünürüm.Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Onu ben de merak ediyorum.Konu sahibi sorulara cevap verdimi göremedim, mesela neden 1 ay kalıyorlar
Gelin geliyor gelinBen de o kısmı anlayamadım gerçekten, salon bunun için oluşturulmuş bir oda değil mi
Şehir uzak mi onu soruyorum 2 seferdirOnu ben de merak ediyorum.
Peki adam ne diyecek ailesine? “Annecim babacım siz burdayken karım benimle sevişmeme yemini etti, o yüzden gitmenizi rica ediyorum” nasıl? İnsan anne babasını evinden nasıl gönderir? Hangi aklı başında evlat bunu yapar?İdeal olanı bu yazdıklarınız.
Maslow'un hiyerarşisinde son basamakta olanlar için uygun ama.
Klasik yurdum erkeğinden bahsediyoruz, maaile 2 ay fütursuzca bir yerde kalabilen bi ailenin evladı o adam.
Ve karısına bu konuda emrivaki yaparak.
Burda ideali o adama dikte ederseniz elinizde patlar.
Bazen avam ama akut çözümler gerekir, ancak o dilden anlayanlara.
Sırf buyüzden iki çocuğunun annesini aldatacaksa zaten bunları konuşmamıza gerek yok.
Ortalama bi erkek profiline yönelik bişey yazdım ben, konuyu uçurmayalım.
Evet seks kadının da ihtiyacı ama konumuz bu da değil.
Konumuz bu adamın ailesi en hızlı nasıl gider o evden.
Medenice konuşmanın şimdilik işe yaramadığı bu adam için çözümünüz nedir o halde?
Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.
Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.Seksle ceza olmaz. Kendinize de ceza vermiş olursunuz. Benim çok saçma bulduğum bir yöntem açıkçası. Eşler arasındaki duygusal ilişkiye de çok fazla zarar vermesi muhtemel bence.
Uzak 12 saatlik mesafe. Ne kadar kalmaları gerekir bu durumda sizin hesabınıza goreŞehir uzak mi onu soruyorum 2 seferdir
Pek etkili olacağını da sanmıyorum açıkçası. Evli misiniz, eşiniz nasıl bir adam bilmiyorum tabi ki. Benim eşimde etkili olması bir yana ters tepecek bir yöntem bu. Ve hayır masturbasyona düşkün değildir. Ama bir çiftin en önemli bağı olan cinsellikle cezalandırmanın herhangi bir çiftin işine yarayacağını sanmıyorum.Medeni kanallarım tıkandıysa,
Akut çözüme ihtiyacım varsa,
O an diğer yöntemler zor geliyorsa,
Ve iletişim yollarım cevap vermediyse,
Denerim.
Bu benim tercihim.
Makul ya da etik olmayabilir, ama etkili.
Ailesinin geleceğini eşine söylemeyen adam , sırf sevisemedigi için onları geri gönderir mi sizce?Medeni kanallarım tıkandıysa,
Akut çözüme ihtiyacım varsa,
O an diğer yöntemler zor geliyorsa,
Ve iletişim yollarım cevap vermediyse,
Denerim.
Bu benim tercihim.
Makul ya da etik olmayabilir, ama etkili.
İdeal olanı bu yazdıklarınız.
Maslow'un hiyerarşisinde son basamakta olanlar için uygun ama.
Klasik yurdum erkeğinden bahsediyoruz, maaile 2 ay fütursuzca bir yerde kalabilen bi ailenin evladı o adam.
Ve karısına bu konuda emrivaki yaparak.
Burda ideali o adama dikte ederseniz elinizde patlar.
Bazen avam ama akut çözümler gerekir, ancak o dilden anlayanlara.
Sırf buyüzden iki çocuğunun annesini aldatacaksa zaten bunları konuşmamıza gerek yok.
Ortalama bi erkek profiline yönelik bişey yazdım ben, konuyu uçurmayalım.
Evet seks kadının da ihtiyacı ama konumuz bu da değil.
Konumuz bu adamın ailesi en hızlı nasıl gider o evden.
Medenice konuşmanın şimdilik işe yaramadığı bu adam için çözümünüz nedir o halde?
Ruh halinizi bilemiyorum tabi ki ama evde birileri var diye sevişmemek bana normal gelmiyor açıkçası. Sevişmek isteyen her yerde her ortamda yolunu bulur. İçinizden gelmiyorsa orda sorun büyüktür zaten...Aslinda su anki durum zaten bir sonuc. Kimseye ceza vermiyorum ama içimden de gelmiyor. Boyle giderse aramızdaki iliski zaten iyice bozulacak.
Peki adam ne diyecek ailesine? “Annecim babacım siz burdayken karım benimle sevişmeme yemini etti, o yüzden gitmenizi rica ediyorum” nasıl? İnsan anne babasını evinden nasıl gönderir? Hangi aklı başında evlat bunu yapar?
Sevişmediği için kimse ölmüyor zaten bildiğim kadarıyla. Aç bırakırsa belki işe yararAdam bunu fark ederse 6 ay sevişmez yine göndermez
Manuel yöntemleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?