hani yeni evlendim ya nasılsın falan diye arıyor. Hani lafın gelişi birşeye ihtiyacın varmı olursa mutlaka ara diyorneden bir ihtiyacın var mı diye soruyor o kısmı anlamadım
Bana kardeşim hakkında asla konuşmaz kardeşime kızarım diye kiyok yok korkmayın zaten kızda biliyormuş durumu ,görüşün kızla muhabbet edersiniz,belki dertleşesi vardır abla tavsiyesine ihtiyacı vardır( not :simileyler geri gelmiş oh be)
hani yeni evlendim ya nasılsın falan diye arıyor. Hani lafın gelişi birşeye ihtiyacın varmı olursa mutlaka ara diyor
Bakin kardesiniz hic bir sey belli degil demis.bu ne demek..ama siz simdi de diyorsunuz ki kardesim kariyer yapmadan olmaz diyor.bunlar cok farkli seyler.siz oyle yazarsaniz boyle cevap alirsiniz.ben sizi elestirmiyorum.bunlari soylemenizi ve yapmanizi soyledim ki sizde yapmissiniz.o zmn tebrik ederim sizihanfendi durun bir sakin olun
ben kardeşime bir sürü şeyler dedim
kızda yanımızdaydı bir keresinde üstelik
kardeşim açık açık kariyer yapmadan evlenmeyi asla düşünmüyorum diyor
kız annesiyle falan kardeşimi tanıştırmıs dogum gününde falan kardeşime anneside kızda bişeyler alıp yolluyorlar
çok seviyor kız ... bende o yzüden kıyamıyorum ya o kıza
yok fesat olmadığını bilecek kadar iyi tanıyorum:)benimde erkek kardeşim var, gelin adayı bana böyle dese, yalakalık yaptığını düşünür samimi bulmam, belkide ben fesatım bilemedim ben onu
merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
onuda ekliyeyim hemen yazıma:) teşekkür ederimBakin kardesiniz hic bir sey belli degil demis.bu ne demek..ama siz simdi de diyorsunuz ki kardesim kariyer yapmadan olmaz diyor.bunlar cok farkli seyler.siz oyle yazarsaniz boyle cevap alirsiniz.ben sizi elestirmiyorum.bunlari soylemenizi ve yapmanizi soyledim ki sizde yapmissiniz.o zmn tebrik ederim sizi
kızın karakteri güzelmiş sizin düşüncelerinizde güzelmiş sizler güzel insanlarsınız vesselam kardeşinde tez zamanda kariyer midir ne zıkkımsa onu gerçekleştirirde evlenir inşallah kızcağızla..ha bide işi var mı yoksa bi yerlere gelmek mi kariyerden kasıt eğer öyleyse kardeşinizin karakterinde harbi sıkıntı var demek bir kızın 4 yılı alınmaz zira..bir keresinde ayağımı burkmustum hemen aradı abla gelir ev işini yaparım canını sıkma diye
yok ama bu kız çok kendinden veriyor sırf bana diil kuzeni doğum yapto gitti evini temizledi ütü çamaşır bulaşık hepsini yaptı
yok o gelse biz saatlerce otururz. ama işte ben ilerde olmaasa bu iş diye çok düşünüyorumen azından bir kahve içimlik çağırın. yarım saat oturup kalkar
yok okuyor daha kardeşim.kızın karakteri güzelmiş sizin düşüncelerinizde güzelmiş sizler güzel insanlarsınız vesselam kardşeinde tez zamanda kariyer midir ne zıkkımsa onu gerçekleştirirde evlenir inşallah kızcağızla..ha bide işi var mı yoksa bi yerlere gelmek mi kariyerden kasıt eğer öyleyse kardeşinizin karakterinde harbi sıkıntı var demek bir kızın 4 yılı alınmaz zira..
ay daha çok erkenmiş tabi yaa o zaman her taraf haklı kız çok aceleci ay bu gençlik ayyok okuyor daha kardeşim.
söylemesi ayıp ama kardeşim çok akıllıdır.
çok iyi bir unv de burslu okuyor
kızda cok iyi bir devlet unw kazandı.
annemde aynen sizin gibi yorum yaptı..yani bence kızda bir tuhaflık
var
gelin adayı olan o
biraz ağırdan almalı
çok içinize girmesin şimdiden
ayrıca kardeşinin tutumu da net değil
hata yaptığını düşünmüyorum
aslında bu kadar ince düşünmem ama bu kız çok kibaray daha çok erkenmiş tabi yaa o zaman her taraf haklı kız çok aceleci ay bu gençlik ay
aha öteki gelin çıktı o kim bacımaslında bu kadar ince düşünmem ama bu kız çok kibar
birde öteki gelinden sonra ağzom cok yandıı
bacı o başka bir topik konusu...aha öteki gelin çıktı o kim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?