GELİN ADAYINA KABALIK MI ETTİM:(

Uygun bir gununuzde davet etmenizde bir sakinca olmaz bencede. Sizinle iletisim kurdugu icin ileride uzulecegini sanmiyorum. Sonucta size gelin olarak degil insan olarak gelecek...

yok yok korkmayın zaten kızda biliyormuş durumu ,görüşün kızla muhabbet edersiniz,belki dertleşesi vardır abla tavsiyesine ihtiyacı vardır( not :simileyler geri gelmiş oh be)
Bana kardeşim hakkında asla konuşmaz kardeşime kızarım diye ki
bi kaç kez baya azarlamıstım
kardeşim ben dinler saygı duyar baya

hani yeni evlendim ya nasılsın falan diye arıyor. Hani lafın gelişi birşeye ihtiyacın varmı olursa mutlaka ara diyor

benimde erkek kardeşim var, gelin adayı bana böyle dese, yalakalık yaptığını düşünür samimi bulmam, belkide ben fesatım bilemedim ben onu

Bakin kardesiniz hic bir sey belli degil demis.bu ne demek..ama siz simdi de diyorsunuz ki kardesim kariyer yapmadan olmaz diyor.bunlar cok farkli seyler.siz oyle yazarsaniz boyle cevap alirsiniz.ben sizi elestirmiyorum.bunlari soylemenizi ve yapmanizi soyledim ki sizde yapmissiniz.o zmn tebrik ederim sizi

yani bence kızda bir tuhaflık
var
gelin adayı olan o
biraz ağırdan almalı
çok içinize girmesin şimdiden
ayrıca kardeşinin tutumu da net değil
hata yaptığını düşünmüyorum

onuda ekliyeyim hemen yazıma:) teşekkür ederim

kızın karakteri güzelmiş sizin düşüncelerinizde güzelmiş sizler güzel insanlarsınız vesselam kardeşinde tez zamanda kariyer midir ne zıkkımsa onu gerçekleştirirde evlenir inşallah kızcağızla..ha bide işi var mı yoksa bi yerlere gelmek mi kariyerden kasıt eğer öyleyse kardeşinizin karakterinde harbi sıkıntı var demek bir kızın 4 yılı alınmaz zira..

yok okuyor daha kardeşim.
söylemesi ayıp ama kardeşim çok akıllıdır.
çok iyi bir unv de burslu okuyor
kızda cok iyi bir devlet unw kazandı.

yok okuyor daha kardeşim.
söylemesi ayıp ama kardeşim çok akıllıdır.
çok iyi bir unv de burslu okuyor
kızda cok iyi bir devlet unw kazandı.
ay daha çok erkenmiş tabi yaa o zaman her taraf haklı kız çok aceleci ay bu gençlik ay

yani bence kızda bir tuhaflık
var
gelin adayı olan o
biraz ağırdan almalı
çok içinize girmesin şimdiden
ayrıca kardeşinin tutumu da net değil
hata yaptığını düşünmüyorum
annemde aynen sizin gibi yorum yaptı..

sen onu arkadas olarak gorsen daha ıyı olurmus yanı kardesınle cok alakası yokki onların ilişkisi bitince arkadaslık bıtermı ...bayaaaaaa üzülmüştür..

sen onu arkadas olarak gorsen daha ıyı olurmus yanı kardesınle cok alakası yokki onların ilişkisi bitince arkadaslık bıtermı ...bayaaaaaa üzülmüştür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…