GELİN ADAYINA KABALIK MI ETTİM:(

sen onu arkadas olarak gorsen daha ıyı olurmus yanı kardesınle cok alakası yokki onların ilişkisi bitince arkadaslık bıtermı ...bayaaaaaa üzülmüştür..
bencede abla ev hediyeni aldım falan demişti ta o zaman bana..

ne olacak ki müsait olmayınca? neden alınsın anlamadım gerçekten herkes her an misafire hazır olmak durumunda mı?
eğer kabul etmeme sebebinizi bilmiyorsa hiç sorun değil, ağırlamak istiyorsanız çağırın bir gün

Canım, kabalık etmişsin.arkadaşların dediğin gibi, bence hemen davet et için rahat etsin.. alt tarafı 2 saat oturup gidecek.

Hayir, hata degil. Bence en dogrusunu yapmissiniz.

Kesinlikle hata yapmışsınız çok kabalık etmişsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam görümcenizin arkadaşını falan da kabul etmemiştiniz, nedir sizdeki bu eve misafir kabul etmeme sendromu?
Gerçekten uzaktan bakınca çok kaba duruyor yaptıgınız hareket.
Arayıp üzgün oldugunuzu soyleyin başka bir gün çağırın bari..

Bence en kısa zamanda arayıp çaya davet etseniz daha isabetli olur. Kardeşinizin dediğine takılmayın ne de olsa ne olacağı belli olmaz hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta. Üç günlük dünya da sevdiklerinizi kırmayın. Bir de şöyle düşünün kardeşinizle evlenmese bile sizi kötü hatırlamasına fırsat vermezsiniz bu nezaketinizle...

Ama sizin de iyi niyetinizi ben anlayabiliyorum bunu da demeden geçemeyeceğim

Hahaha hayır hanfendi görümcem yok:))

Aradım şimdi .çok sevindi gelecek haftaya:))

iyi de kardeşinizin kız arkadaşını sizinle tanıştırmadan önce bunu düşünmesi gerekmez miydi?kız ablası beni evine davet etti bu çocuk benimle ciddi düşünüyor kesin diye düşünmez.onu sizinle tanıştığında zaten düşünmüştür.uzun lafın kısası boş yere kızcağızı reddedmişsiniz.

yok Yok bu bayan o bayan değil

Hahaha hayır hanfendi görümcem yok:))
Aay özür dilerim vallahi o zaman kusura bakmayın gercekten nickinizden öyle kalmış aklımda. Tekrardan kusura bakmayın

Şimdi tekrar baktım da o uyenın nıckte de 34 varmış oradan kalmış aklımda özür dilerim

Bence ayıp etmişsiniz...
Her ne olursa olsun, evinize gelmek isteyen misafiri geri döndürmemeliydiniz..

üzüldüm kiza yazik
4 yilini ver adam ortada birsey yok desin
siz cok naifsiniz belli
ben olsam davet ederim
illa evlenmeleri gerekmiyor bir cay pasta ikram etmek iki sohbet etmek icin
ama yazik kiza
Allah yüzüne bakar insallah

Aslinda büyügü olarak ve samimi oldugu bir kisi olarak onu ilk sordugunda davet etmeliydiniz, insan olarak ... Gördügüm kadariyla onu çagirmissiniz, iyi ettiniz, insaAllah güzel sohbet edersiniz
Ayrica bence kardesinizle konusmaniz lazim, bir an önce kararini vermeli. Eger kizla niyeti ciddi degilse ve onu oyalamaksa yada kariyeri ön plana koymaksa, bos yere umut vermesin kiza, yazik. Ama kizla açik açik konustuysa ve kiz beklemeye hazirsa problem yok, gençler aralarinda anlasmislar demek ki

Saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…