bencede abla ev hediyeni aldım falan demişti ta o zaman bana..sen onu arkadas olarak gorsen daha ıyı olurmus yanı kardesınle cok alakası yokki onların ilişkisi bitince arkadaslık bıtermı ...bayaaaaaa üzülmüştür..
annemde aynen sizin gibi yorum yaptı..
kaleyi içeriden feth etmeye çalışıyordur
merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.( kariyer yapacakmış.)
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.( kariyer yapacakmış.)
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
Hahaha hayır hanfendi görümcem yok:))Kesinlikle hata yapmışsınız çok kabalık etmişsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam görümcenizin arkadaşını falan da kabul etmemiştiniz, nedir sizdeki bu eve misafir kabul etmeme sendromu?
Gerçekten uzaktan bakınca çok kaba duruyor yaptıgınız hareket.
Arayıp üzgün oldugunuzu soyleyin başka bir gün çağırın bari..
Aradım şimdi .çok sevindi gelecek haftaya:))Bence en kısa zamanda arayıp çaya davet etseniz daha isabetli olur. Kardeşinizin dediğine takılmayın ne de olsa ne olacağı belli olmaz hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta. Üç günlük dünya da sevdiklerinizi kırmayın. Bir de şöyle düşünün kardeşinizle evlenmese bile sizi kötü hatırlamasına fırsat vermezsiniz bu nezaketinizle...
Ama sizin de iyi niyetinizi ben anlayabiliyorum bunu da demeden geçemeyeceğim
Ne kadar iyisinizAradım şimdi .çok sevindi gelecek haftaya:))
Teşekkür ederim eminim sizde öylesinzdirNe kadar iyisiniz
Kesinlikle hata yapmışsınız çok kabalık etmişsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam görümcenizin arkadaşını falan da kabul etmemiştiniz, nedir sizdeki bu eve misafir kabul etmeme sendromu?
Gerçekten uzaktan bakınca çok kaba duruyor yaptıgınız hareket.
Arayıp üzgün oldugunuzu soyleyin başka bir gün çağırın bari..
Aay özür dilerim vallahi o zamanHahaha hayır hanfendi görümcem yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?