GELİN ADAYINA KABALIK MI ETTİM:(

Kardeşinize pes! Madem ne olacağını bilmiyorsun neden kızın 4 yılını da yiyorsun yani? Ayrıca yaptığınız büyük ayıp. Madem aranız epey iyi neden böyle kırdınız? Kızın yerinde olsam bir daha aynı samimiyetle yaklaşamam.

Bende kizi arayip evinize davet etmelisiniz , Kardesinizle birgun olmasa bile sizi güzel hatirlar en azindan ...
Hem ne maglum olmayacagi , belkide evlendiler ozaman daha cok mahcup olursun bugunleri hatirlayip...

Cok nazik birisiniz cok dusuncelisiniz eger kizi sevdiyseniz kardesinize bagli olmadan da yakinlik gösterebilirsiniz ayrildiklarinda gelmek gitmek istemeyecektir zaten

E="Med34, post: 36478696, member: 377057"]Fakat kardeşim 2 yüzlülük asla yapmıyor bunu kızada söylemiş
kız kardeşimi çok seviyor sanırım bu yüzden her dediğine evet diyor
çünkü benle buluşmak için falan hep izin alıyor
bu arada ben kardeşimle defalarca konustum
seviyorum ama kariyer yapmadan ileriye yönelik düşünemem diyor[/QUOTE]
Bence kardesin iki yuzluluk yapmis cunku gorusmek icin ondan izin aliyor demissin. Demek ki sana gelmek istediginde de kardesine sordu ve o git dedi ki seni aradi kizcagiz. Sonra da kardesin topu sana atti kotu olan sen oldun. Kardesin evlilik dusunmedigini kızla paylasabilcek kadar rahat olsa ablama gitmeni istemiyorum ne olacağımız belli değil o yuzden simdilik aile gorusmeleri yapmayalim diyebilirdi.

Bence kardesin iki yuzluluk yapmis cunku gorusmek icin ondan izin aliyor demissin. Demek ki sana gelmek istediginde de kardesine sordu ve o git dedi ki seni aradi kizcagiz. Sonra da kardesin topu sana atti kotu olan sen oldun. Kardesin evlilik dusunmedigini kızla paylasabilcek kadar rahat olsa ablama gitmeni istemiyorum ne olacağımız belli değil o yuzden simdilik aile gorusmeleri yapmayalim diyebilirdi.

öylemi dersiniz . bence de öyle aslında çünkü biz epey iyi anlaşoyoruz

Bence uygun bir zamanda bi kahve içmeye davet edin, sizinle arası iyi olması güzel. Diğer konu da kardeşiniz ile kızın arasında. Ayrılırlarsa ya da devam ederse evlilik olursa her halukarda sizi iyi bilecektir kız. ne kadar hassas düşüncelisiniz çok güzel, tebrik ediyorum

evet, ayıp etmişsiniz.
siz onu gelin adayı değil, insan olarak ağırlayacaksınız, üstelik kız kendisi teklif etmiş size gelmeyi. 4 yılın hiç mi hatırı yok. peki ya olursa, o zaman ayıp olmayacak mı. düşünceniz nazik olabilir ama kendinizi karşı tarafın yerine koyun. madem kızı sevdiniz, iyi bir insan tereddüt etmeyin, arkadaş olarak görün.
kardeşinizi çok seviyormuş, 4 yılın sonunda bu iş olmazsa, kız zaten kırılacak ama size değil.
anladığım kadarıyla kız da düşünceli ve nazik biri, belki de çok iyi arkadaş olursunuz.

Kabalık eden siz değilsiniz, kardeşiniz kesinlikle.
Hiçbir şey belli değilse gönül eğlendiriyor o zaman.
Davranışınız da gayet düşünceli olmuş ama en düşünceli hamleniz kardeşinizle konuşmak olacaktır bana göre.
Emin olmadığı bir işse insanlara oyuncak muamelesi yapmasın.

Allahtan ki kız sizin gibi düşünmüyor. saygı duyarım düşüncenize

Cok nazik birisiniz cok dusuncelisiniz eger kizi sevdiyseniz kardesinize bagli olmadan da yakinlik gösterebilirsiniz ayrildiklarinda gelmek gitmek istemeyecektir zaten

Mesele bana gelip gelmemesi değil aslında. Keske tanısanız inanılmaz hanım birisi. Ben üzülüp kırılmasını istemedim..

çok teşekkür ederim hanfendi. Aradım dün davet ettim çok mutlu oldu:)

çok iyi arkadaş olduk zaten. haklısınız aradım dün ve davet ettim oda seve seve gelmeyi kabul etti...

kardeşimle konustum oda henüz çok erken ilk bi işimi elime alıp kariyer yapacağım dedi bunuda kızın bildiğini söyledi. Artık bana yapacak bişey kalmadı maalesef. Bana bir erkek okul bitince kariyer yaparım derse ben bırakırım.. tercih onun

bence onu bunu bırakın kısa ufaktan kardeşinizin çok da ciddi olmadıgını söyleyin ve kızı uyarın.sonra kız gitsin kardeşinize sarsın hatta ondan önce tekmeyi atsın.bakalım kardeşiniz o zaman daha ortada bir şey yok diyebilecek mi? lütfen yapın bu iyiliği hemcinsinize

Belki soran olmustur da anlamadigim bisey var. Evliligin kariyere ne gibi bi etkisi var, ne alaka yani? Hadi bi kadin dese anlicam da, erkegin kariyerine faydasi bile var evliligin... Bahane gibi beldi bana....

bazı kızlar onu algılayamıyor tatlım ablasının evine gelebilirse tamam bu iş aileye girdim gözüylede bakabilir neler görüyoruz..ama konu sahibi ince düşünceli yaptığı terbiyesizlik değil bir önlem..onu da çözdü sanırım kahveye çağıracaktı kızı..bu tarz bi meseleden teyzemin oğluna ,onun bile haberi olmadan kız kaçıp gelmişti tamam ciddiyiz biz diye ...dikkat etmek lazım

Belki soran olmustur da anlamadigim bisey var. Evliligin kariyere ne gibi bi etkisi var, ne alaka yani? Hadi bi kadin dese anlicam da, erkegin kariyerine faydasi bile var evliligin... Bahane gibi beldi bana....

şöyleki yüksek lisansını falan hep yurt dışında yapacak.
sanırım bu yüzden kaygılanıyor..

inanırmısın çok saçma tepkiler veriyorlar insanlarda nezaket kalmamıs...

şöyleki yüksek lisansını falan hep yurt dışında yapacak.
sanırım bu yüzden kaygılanıyor..

inanırmısın çok saçma tepkiler veriyorlar insanlarda nezaket kalmamıs...
öyle her cinsten insanız burda çok takılma..

pardon bu nezaketsiz lafı bana mıydı?
ben bu lafı yazacağınız bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…