- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Bence kardesin iki yuzluluk yapmis cunku gorusmek icin ondan izin aliyor demissin. Demek ki sana gelmek istediginde de kardesine sordu ve o git dedi ki seni aradi kizcagiz. Sonra da kardesin topu sana atti kotu olan sen oldun. Kardesin evlilik dusunmedigini kızla paylasabilcek kadar rahat olsa ablama gitmeni istemiyorum ne olacağımız belli değil o yuzden simdilik aile gorusmeleri yapmayalim diyebilirdi.merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.( kariyer yapacakmış.)
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
öylemi dersiniz . bence de öyle aslında çünkü biz epey iyi anlaşoyoruz
Kardeşinize pes! Madem ne olacağını bilmiyorsun neden kızın 4 yılını da yiyorsun yani? Ayrıca yaptığınız büyük ayıp. Madem aranız epey iyi neden böyle kırdınız? Kızın yerinde olsam bir daha aynı samimiyetle yaklaşamam.
Cok nazik birisiniz cok dusuncelisiniz eger kizi sevdiyseniz kardesinize bagli olmadan da yakinlik gösterebilirsiniz ayrildiklarinda gelmek gitmek istemeyecektir zaten
Bence uygun bir zamanda bi kahve içmeye davet edin, sizinle arası iyi olması güzel. Diğer konu da kardeşiniz ile kızın arasında. Ayrılırlarsa ya da devam ederse evlilik olursa her halukarda sizi iyi bilecektir kız.ne kadar hassas düşüncelisiniz çok güzel, tebrik ediyorum
evet, ayıp etmişsiniz.
siz onu gelin adayı değil, insan olarak ağırlayacaksınız, üstelik kız kendisi teklif etmiş size gelmeyi. 4 yılın hiç mi hatırı yok. peki ya olursa, o zaman ayıp olmayacak mı. düşünceniz nazik olabilir ama kendinizi karşı tarafın yerine koyun. madem kızı sevdiniz, iyi bir insan tereddüt etmeyin, arkadaş olarak görün.
kardeşinizi çok seviyormuş, 4 yılın sonunda bu iş olmazsa, kız zaten kırılacak ama size değil.
anladığım kadarıyla kız da düşünceli ve nazik biri, belki de çok iyi arkadaş olursunuz.
Kabalık eden siz değilsiniz, kardeşiniz kesinlikle.
Hiçbir şey belli değilse gönül eğlendiriyor o zaman.
Davranışınız da gayet düşünceli olmuş ama en düşünceli hamleniz kardeşinizle konuşmak olacaktır bana göre.
Emin olmadığı bir işse insanlara oyuncak muamelesi yapmasın.
merhaba arkadaşlar
Kardeşimin yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu bir kız arkadaşı var
kızla beni tanıştırdı hatta baya bir samimiydik,
kız çok güler yüzlü ve yardım sever
ben evlendiğimden beri( yaklaşık 1,5 yıldır) pek görüşemiyoruz
oda bende kendimizi çektik
geçen hafta evime gelmek istedi . Ama ben kabul edemedim. Çünkü kardeşim abla hiç bir şey belli değil dedi.( kariyer yapacakmış.)
bunun üzerine bir mazeret uydurdum. çok kırıldı bana biliyorum
ben o ilerde üzülmesin . bu iş olmazsa bunları hatırlayıp daha çok kırılmasın diye yaptım. Ve o hala beni arayıp bir ihtiyacın varmı diye soruyor...
SİZCE HATAMI YAPTIM ?
bazı kızlar onu algılayamıyor tatlım ablasının evine gelebilirse tamam bu iş aileye girdim gözüylede bakabilir neler görüyoruz..ama konu sahibi ince düşünceli yaptığı terbiyesizlik değil bir önlem..onu da çözdü sanırım kahveye çağıracaktı kızı..bu tarz bi meseleden teyzemin oğluna ,onun bile haberi olmadan kız kaçıp gelmişti tamam ciddiyiz biz diye ...dikkat etmek lazımevet, ayıp etmişsiniz.
siz onu gelin adayı değil, insan olarak ağırlayacaksınız, üstelik kız kendisi teklif etmiş size gelmeyi. 4 yılın hiç mi hatırı yok. peki ya olursa, o zaman ayıp olmayacak mı. düşünceniz nazik olabilir ama kendinizi karşı tarafın yerine koyun. madem kızı sevdiniz, iyi bir insan tereddüt etmeyin, arkadaş olarak görün.
kardeşinizi çok seviyormuş, 4 yılın sonunda bu iş olmazsa, kız zaten kırılacak ama size değil.
anladığım kadarıyla kız da düşünceli ve nazik biri, belki de çok iyi arkadaş olursunuz.
Belki soran olmustur da anlamadigim bisey var. Evliligin kariyere ne gibi bi etkisi var, ne alaka yani?Hadi bi kadin dese anlicam da, erkegin kariyerine faydasi bile var evliligin... Bahane gibi beldi bana....
bazı kızlar onu algılayamıyor tatlım ablasının evine gelebilirse tamam bu iş aileye girdim gözüylede bakabilir neler görüyoruz..ama konu sahibi ince düşünceli yaptığı terbiyesizlik değil bir önlem..onu da çözdü sanırım kahveye çağıracaktı kızı..bu tarz bi meseleden teyzemin oğluna ,onun bile haberi olmadan kız kaçıp gelmişti tamam ciddiyiz biz diye ...dikkat etmek lazım
öyle her cinsten insanız burda çok takılma..şöyleki yüksek lisansını falan hep yurt dışında yapacak.
sanırım bu yüzden kaygılanıyor..
inanırmısın çok saçma tepkiler veriyorlar insanlarda nezaket kalmamıs...
hayır . neden size olsun . Siz gayet güzel bir yorum yaptınız. Sizi asla kastetmedimpardon bu nezaketsiz lafı bana mıydı?
ben bu lafı yazacağınız bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?