- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi happygoodlife
-
stres yapma olması gereken şeyler bunlar canımben kalabalık falan hiç sevmem ki offf vallahi zor işlermiş bunlar canım ya çok strese girdim.
Yok yok zarar vermiyor merak etme, bana vermedi yani, hatta mimiklerimi sabitledi ağlayamadım bilebu makyaj sabitleyiciyi duydum da göz makyajı için de geçerli mi canım bu gözlere bir zarar vermez değil mi
çözüm bulmak sizin elinizde öncelikle nişanlınızın söylediği çok mantıklı ama tek yol değil. Halamın gelini de sizin gibi düşünüyordu sabah evde saçını arkadaşları iyi kötü yaptılar gelinliğini giydi 11 gibi gelin alma olayı oldu kayın validesinin evine geldi üstünü değişti kuaföre gitti. bu da bir çözüm.kızlar, merhabalar uzun zamandır takip ediyorum burayı. sizler sayesinde bayağı şey öğrendim. nişan hakkında falan gelenek görenekler hakkında.
şimdi esas sorunuma geleyim. 2 ay sonra düğünümüz olacak bugün nişanlımla düğün gününü konuştuk. Ben gelin alma merasimini sabahtan olsun dedim. gelsinler alsınlar sonra ben düğüne kadar bütün işlemlerimi yapayım kuafördü fotoğraf çekimiydi gibi gibi. nişanlım ise adetten diyerek erkenden işlerini halledelim akşama kadar her şey bitsin seni babanın evinden çıkaralım dedi. oradan da düğün salonuna geçeriz dedi. bana çok saçma geldi açıkçası tekrar eve dönmek falan. tabi bilemiyorum da sizlere sormak istedim. hangisi mantıklı? yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim canım o da aynısı dedi de ben zahmet olacak diye düşündüm bir de tekrar gel toplan git falan o yüzden demiştim ki çok yanlış düşünmüşüm. ben hariç herkes aynı fikirdecanım sabah nişanlın seni gelir alır kuaföre gidersiniz ordan fotoğraf çekimine gidersiniz işiniz bitince babanın evine getirir seni sonra düğün saatine yakın gelin alması yapılır sende gelinliklerinle babanın evinden çıkmış olursun direk salona geçilir
işte gün boyunca bozulmaz mı benim en çok sorun ettiğim o
Yok yok zarar vermiyor merak etme, bana vermedi yani, hatta mimiklerimi sabitledi ağlamadım bile
Ay ne ağlak bir ortammış..Saçmadır değildir ama işin meali adındaki gibi "gelin alma"dır. Yani biz gelini aldık, kızımız belledik, şimdi de yeni yuvasına götürüyoruz demektir. Parka çocuk götürmek gibi gelini sabahtan alıp, sonra "yeter" dercesine eve ger getirmek biraz garip olurdu.
Ağlama işine takılmayın. Eğer Bülent Ersoy makyajı yapmayacaksanız, akma falan olmaz. Azıcık kaliteli göz kalemi ve rimelle bu iş sorunsuz olur. Hem ağlama bir seferlik değil ki..Gelinliği giyeceksiniz herkes ağlayacak, erkek tarafı gelince ağlayacaklar, "hadi gidelim" diyecekler ağlaşacaksınız. Nikahta ağlama, babayla ilk dans yapacaksanız ağlama, düğün sonu ağlama...Öff yazarken içim şişti adı düğün ama ağla ağla şişiyor insan
Şimdiden mutluluklar.
Onun içinde ufak bir sırrımız var. İki parçaysa çıkarıver eteği. Değilse klozete ters oturuyoruz:-D topluyoruz böyle sandalyeye ters oturur gibi otueup çişimizi yapıoruz:-D:-Dbence gelin almadan önce dışarda açık havada foto çekimi olsun güzel olur.makyaj kolay ama çiş olayı ne olacak
sanki sizin dediğiniz daha zahmetliymiş gibi gelinliği giy çıkar falan. en iyisi nişanlımın dediği vallahi sizlere çok teşekkür ediyorum. Hızır gibi yetiştinizçöz
çözüm bulmak sizin elinizde öncelikle nişanlınızın söylediği çok mantıklı ama tek yol değil. Halamın gelini de sizin gibi düşünüyordu sabah evde saçını arkadaşları iyi kötü yaptılar gelinliğini giydi 11 gibi gelin alma olayı oldu kayın validesinin evine geldi üstünü değişti kuaföre gitti. bu da bir çözüm.
Saçmadır değildir ama işin meali adındaki gibi "gelin alma"dır. Yani biz gelini aldık, kızımız belledik, şimdi de yeni yuvasına götürüyoruz demektir. Parka çocuk götürmek gibi gelini sabahtan alıp, sonra "yeter" dercesine eve ger getirmek biraz garip olurdu.
Ağlama işine takılmayın. Eğer Bülent Ersoy makyajı yapmayacaksanız, akma falan olmaz. Azıcık kaliteli göz kalemi ve rimelle bu iş sorunsuz olur. Hem ağlama bir seferlik değil ki..Gelinliği giyeceksiniz herkes ağlayacak, erkek tarafı gelince ağlayacaklar, "hadi gidelim" diyecekler ağlaşacaksınız. Nikahta ağlama, babayla ilk dans yapacaksanız ağlama, düğün sonu ağlama...Öff yazarken içim şişti adı düğün ama ağla ağla şişiyor insan
Şimdiden mutluluklar.
Yok yok, o kadar pimpirikli olmana gerek yok, saatlerce uğraşıyorlar senin üzerinde, ağlama, sarılma, oyunlarda zıplama her ihtimalini göz önünde bulunduruyor kuaförler.valla çok duygusalım hem kına da hem de baba evinde iki gözüm iki çeşme olacak zaten. normalde saçım pek bozulmaz ama işte o gün olunca insan ya bozulursa ya makyajım akarsa ya bir terslik olursa diye düşünmeden edemiyor
hem ağlayıp hem gideceksin.valla çok duygusalım hem kına da hem de baba evinde iki gözüm iki çeşme olacak zaten. normalde saçım pek bozulmaz ama işte o gün olunca insan ya bozulursa ya makyajım akarsa ya bir terslik olursa diye düşünmeden edemiyor
sabahtan gelinliğini de alıp kuaföre geçeceksinçok teşekkür ederim şimdidenpeki makyajdır falan onları nasıl halledeceğiz bozulmaz mı ya
Onun içinde ufak bir sırrımız var. İki parçaysa çıkarıver eteği. Değilse klozete ters oturuyoruz:-D topluyoruz böyle sandalyeye ters oturur gibi otueup çişimizi yapıoruz:-D:-D
bence gelin almadan önce dışarda açık havada foto çekimi olsun güzel olur.makyaj kolay ama çiş olayı ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?