gelin alma adetleri :(

Evden eşofmanla çıkmicaksın canım değil mi..
Makul olan saşın başın makyajın yapılmış telli duvaklı baba evinden çıkıp konvoy halinde düğün yerine gitmek..
Nişanlın haklı aksi zaten kız çıkarmak olmaz ki.

Saçmadır değildir ama işin meali adındaki gibi "gelin alma"dır. Yani biz gelini aldık, kızımız belledik, şimdi de yeni yuvasına götürüyoruz demektir. Parka çocuk götürmek gibi gelini sabahtan alıp, sonra "yeter" dercesine eve ger getirmek biraz garip olurdu.

Ağlama işine takılmayın. Eğer Bülent Ersoy makyajı yapmayacaksanız, akma falan olmaz. Azıcık kaliteli göz kalemi ve rimelle bu iş sorunsuz olur. Hem ağlama bir seferlik değil ki..Gelinliği giyeceksiniz herkes ağlayacak, erkek tarafı gelince ağlayacaklar, "hadi gidelim" diyecekler ağlaşacaksınız. Nikahta ağlama, babayla ilk dans yapacaksanız ağlama, düğün sonu ağlama...Öff yazarken içim şişti adı düğün ama ağla ağla şişiyor insan

Şimdiden mutluluklar.

Canim neden bozulsun oyle sprey sikiyorlar oyle makyaj yapiyorlar ki dugunden sonra bile zor bozuluyor.

çöz
çözüm bulmak sizin elinizde öncelikle nişanlınızın söylediği çok mantıklı ama tek yol değil. Halamın gelini de sizin gibi düşünüyordu sabah evde saçını arkadaşları iyi kötü yaptılar gelinliğini giydi 11 gibi gelin alma olayı oldu kayın validesinin evine geldi üstünü değişti kuaföre gitti. bu da bir çözüm.

teşekkür ederim canım o da aynısı dedi de ben zahmet olacak diye düşündüm bir de tekrar gel toplan git falan o yüzden demiştim ki çok yanlış düşünmüşüm. ben hariç herkes aynı fikirde

Taylım baba evinde gelinlikle bir salınman ailenin hoşuna gider ama... makyajın bozulmaz cok ufak şeyleri düzeltiverirsin salonda. Yada giderken kuaförüne ugrarsın tekrar tazeler. Ben evden herşeyi hallettim eve gittim annemi mutfakta buldum annem ilk öyle gördüğünde yüzü hiç gitmior gözümden. Birde kuaför duvağıma biraz sim dökmüştü. Eve saçılmış simler. Ertesi gün teyzem süpürelim evi annem izin vermemiş kızımın simleri saçıldı evime mutlu olcak o die. Bırak onları bundan bir makyaj için mahrum etme:-D

Yok yok zarar vermiyor merak etme, bana vermedi yani, hatta mimiklerimi sabitledi ağlamadım bile

valla çok duygusalım hem kına da hem de baba evinde iki gözüm iki çeşme olacak zaten. normalde saçım pek bozulmaz ama işte o gün olunca insan ya bozulursa ya makyajım akarsa ya bir terslik olursa diye düşünmeden edemiyor

Ay ne ağlak bir ortammış..
Bizede nasip olur inşAllah

bence gelin almadan önce dışarda açık havada foto çekimi olsun güzel olur.makyaj kolay ama çiş olayı ne olacak
Onun içinde ufak bir sırrımız var. İki parçaysa çıkarıver eteği. Değilse klozete ters oturuyoruz:-D topluyoruz böyle sandalyeye ters oturur gibi otueup çişimizi yapıoruz:-D:-D

sanki sizin dediğiniz daha zahmetliymiş gibi gelinliği giy çıkar falan. en iyisi nişanlımın dediği vallahi sizlere çok teşekkür ediyorum. Hızır gibi yetiştiniz

Allah başka şekilde ağlatmasın

Yok yok, o kadar pimpirikli olmana gerek yok, saatlerce uğraşıyorlar senin üzerinde, ağlama, sarılma, oyunlarda zıplama her ihtimalini göz önünde bulunduruyor kuaförler.

hem ağlayıp hem gideceksin.
usül böyle:))
gelinliğinle çıkmalısın evden tabi ki.

çok teşekkür ederim şimdiden peki makyajdır falan onları nasıl halledeceğiz bozulmaz mı ya
sabahtan gelinliğini de alıp kuaföre geçeceksin
öncelikle umarım iki parçadır gelinliğin
tek parça ise
zor olucak
en azından üst kısmını giyip makyajdır saçtır hallettikten sonra
alt parçasını giymek rahat oluyor

ordan foto için sütüdyoya geçersiniz
fotoğraf çekiminin ardından
eve geçp ordan da konvoy halinde salona geçersiniz

adet böyle
makyaj için ister istemez bir takım zedelenmeler oluyor
ama kuaförün iyi ise
kalıcı
profesyonel makyajın kalitesine göre
daha az zararla günü kapatırsın
yanında rimel miş rujmuş
allıkmış
rötüşler için malzeme bulundurmayı ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…