Kendi başınıza mı giddeceksiniz, benim bildiğim ya da duyduğum yok. Aileniz basıl tepkisiz kalabiliyor? ( eğer tepki vermedilerse)Merhaba hanımlar,
Eşinin ailesi gelin almaya gelmeyen var mı?
Düğün yapılacak yere, şehre kendi imkanlarıyla, kendi başına giden?
Özellikle ailesi farklı, eşinin ailesi farklı, kendisi farklı yerlerde oturanlara sorum.
Benimki olmayacak. Kendim gideceğim. Bu normal mi onu anlamaya çalışıyorum.
Ben kendim gittim de biletimi eşime aldırdım :) Seni rahatlacaksa sende biletini aldır. Canım benim, artık bu tür şeyler aşılmalı, herkes ayrı şehirlerdeymiş, o kadar insan toplanıp masraf yapınca eline geçecek ki. Bi 5 dk lık kapıdan çıkarma muhabbeti olsun diye herkes eziyet çekecek.Merhaba hanımlar,
Eşinin ailesi gelin almaya gelmeyen var mı?
Düğün yapılacak yere, şehre kendi imkanlarıyla, kendi başına giden?
Özellikle ailesi farklı, eşinin ailesi farklı, kendisi farklı yerlerde oturanlara sorum.
Benimki olmayacak. Kendim gideceğim. Bu normal mi onu anlamaya çalışıyorum.
Tavrina gore karar verirdim..
Yani zamansizlik vs gibi mantikli sebepler varsa sorun etmezdim , ama beyefendi zahmet olur diye yapmıyor ve "sen ne düşünüyorsun " demeden bunu söylüyorsa ailemin olduğu yerden alması için inat ederdim uzgunum
Hmm siz evlenmeye kararlısınız yani bu adamla
sevgili pissko,
uzaktan konuşmak kolay. ilişkiler bir günde bir anda bitmiyor.
insan önünü ardını sağını solunu düşünüyor. harcadığı zamanı, emeği, parayı düşünüyor. ailesini düşünüyor. sevgiyi düşünüyor. eşinin güzel ve benzersiz özelliklerini düşünüyor. eşinin kötü özelliklerini düşünüyor... kendi iyi kötü özelliklerini düşünüyor.
kendinin başka ilişkiler içindeki ruh halini hatrına getiriyor.
böyle işte.
Yoruluruz, vakit yok, annem hasta, ve yola para gider diyor. Annesi tansiyon hastası, zaman zaman kötüleşiyor, zaman zaman iyi.
Konudan çok tavır hoşuma gitmedi benim zaten...
Ne güzel herşeyi düşünüyorsunuz yalnız yıllar sonra bu adamla evlenince yaşayacağınız ruh halini düşünmeyi unutmuşsunuz.
Benimde uzun süren bir ilişkim var hatta sizinkinden daha uzun belkide(o yüzden uzaktan fln konuşmuyorum)
Ama aileme saygısızlık yapan erkeği ben pohpohlarcasına tamam ne dersen o olsun demem.. Bu da sevmiyorum anlamına gelmiyor tam aksine çok seviyorum ve karşı taraftan değer görmek beni mutlu eder..
Şöylede bir örnek vereyim ben yurt dışında yaşıyorumm..
Yaşadığım ülke türkiyeden gelenler için vize istemeseydi pekala tanışmayada istemeyede nişanada ailesini komple evime getirtirdimm..
Öyle beyfendi yorulacakmış anası babası yorulacakmış yok... Onunki anaysa bizimki ne.. Kız alıyorlar..
Ben nazımı şimdi yapmicaksam ne zaman yapıcam...
Bu nişanlı sizin ailenizin yapmak istediği düğüne ( ya da kınaydı sanırım) de yoruluruz gelmem gelirsem de surat asarım demişti. Şimdi de gelin alma durumu. Zorla evlendirmiyorsunuz ya bu adamı, nasıl bir isteksizlik bu anlaşılır gibi değil.Yoruluruz, vakit yok, annem hasta, ve yola para gider diyor. Annesi tansiyon hastası, zaman zaman kötüleşiyor, zaman zaman iyi.
Konudan çok tavır hoşuma gitmedi benim zaten...
"vize istese de gelin" nazı niye yapmadın o zaman?
Boyle de bir durum yasandiysa hos degil tavirlari. Deger vermektir bu. Hepsi elbette gelemez fakat mustakbel esiniz bir buyuguyle gelebilir, gelmeli.Bu nişanlı sizin ailenizin yapmak istediği düğüne ( ya da kınaydı sanırım) de yoruluruz gelmem gelirsem de surat asarım demişti. Şimdi de gelin alma durumu. Zorla evlendirmiyorsunuz ya bu adamı, nasıl bir isteksizlik bu anlaşılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?