niye kuaforden sonra yine babaevine geliniyor dat daaat diye..Hic gelin alma yapma. Direkt sabahtan kuafore git. Kafa rahat olsun
Benim babam biraz değişiktir de çağırmaz diye düşündüm ama birtanecik kızı var yani çağırmalı . Konuşayım babamla umarım hayır demezniye cagirmiycaksin es dost akraba arkadas gelin alma var buyrun gelin deyin.yakinlariniza da beni o gun yanliz birakmayin manevi destege ihtiyacim var diyebilirsiniz.
Kızlar ağustosta düğünüm var . benim hiç amcam halam yok . akrabalar kalabalıklar da akrabalara da denmez ki gelin alma da olun diye ya da denir mi ? babam demez kesinlikle . annem babam ayrı bu arada. teyzem dayım anneannem dedem var ama onlar da gelmez ki babamın evine yani o konuyu da es geçiyorum .annemler falan aşağıda olacak kapının önünde. yani evde sadece babannem babam var. garip olmaz mı kızlar ya gelin evinde hiç insan yok ..gerçi şehir dışından babamın yengesi kuzenleri falan gelecek eşleri çocukları kalabalık belki onlar gelir eve ama çağırmak lazım ya babam da gerek yok der kesin. arkadaşlarımı da çağırmaya utanırım onlar da içinden geçirir kimse yok gelin evinde diye. Ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlarımı çok istiyorum yanımda da eğer evde kimse olmazsa utanırım arkadaşlarımdan o yüzden çağırmasam dedim. Ben babamla konuşayım en iyisi konuşmaya çekindim biraz çünkü babam ters bir insandır ne yapacağı belli olmaz gerek yok der çıkar işin içinden.Heryerinbadetleribdegisik demek ki..
Bizim burada gelin alma özellikle davetiyeye yazilir. Kiz evinden olanla kiz evinden muhakkak kizi uğurlar düğün salonuna yada damat evine..
Arkadaslariniza söyleyebilirsiniz bence.. sizlerde o gün yanimda olsaniz annemler olmayınca cok yalniz hissedecegim kendimi diye..
samimi olduklarina diyebilirsin.babanla duygusal bi konusma yap baban davet etse daha iyi olur tabi ama kafana cok takma gelin alma evi her zaman kalabalik olur illaki oluyor uzme tatli canini..Benim babam biraz değişiktir de çağırmaz diye düşündüm ama birtanecik kızı var yani çağırmalı . Konuşayım babamla umarım hayır demez
Arkadaşlarımı çok istiyorum ama onlarda içten içe kimsesi yok falan derlerse .. utanırım o yüzden ama babamla konuşacağım bende babamın tek çocuğuyum kırmaz beni umarım .Önemli olan senin nasıl hissedeceğin. Sen yanında birilerini istiyorsan çağır, kim ne düşünür diye çekinme. Babanın tek çocuk olmasından dolayı kim seni ayıplayabilir ki? Çok yersiz bi endişe. Beni arkadaşım çağırsaydı seve seve giderdim.
3-5 kız arkadaş eve şenlik katacaktır.
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız iyi ki konu açmışım .samimi olduklarina diyebilirsin.babanla duygusal bi konusma yap banan davet etse daha iyi olur ama kafana cok takma gelin alma evi her zaman kalabalim olur illaki oluyor uzme tatli canini..
Demezler ya niye desinler ki arkadaş onlar; hayır deseler n'olur, ayıp bir durum mu, sizin hatanız mı ?Arkadaşlarımı çok istiyorum ama onlarda içten içe kimsesi yok falan derlerse .. utanırım o yüzden ama babamla konuşacağım bende babamın tek çocuğuyum kırmaz beni umarım .
Bizim burada giriyor hep damat tarafı ama sadece anne kardeşler bir de yaşlı büyükanne filanİçeri girmezler zaten gelin alırken. Evin kapısında olur her şey. Mesele yok bence. Arkadaşlarınızı ya da akrabalarınızı çağırabilirsiniz tabi ki isterseniz.
Çok teşekkür ederim,içime su serpildi :)Demezler ya niye desinler ki arkadaş onlar; hayır deseler n'olur, ayıp bir durum mu, sizin hatanız mı ?
Neyse, mutluluklar dilerim :)
Gelir herkes merak etme senKızlar ağustosta düğünüm var . benim hiç amcam halam yok . akrabalar kalabalıklar da akrabalara da denmez ki gelin alma da olun diye ya da denir mi ? babam demez kesinlikle . annem babam ayrı bu arada. teyzem dayım anneannem dedem var ama onlar da gelmez ki babamın evine yani o konuyu da es geçiyorum .annemler falan aşağıda olacak kapının önünde. yani evde sadece babannem babam var. garip olmaz mı kızlar ya gelin evinde hiç insan yok ..gerçi şehir dışından babamın yengesi kuzenleri falan gelecek eşleri çocukları kalabalık belki onlar gelir eve ama çağırmak lazım ya babam da gerek yok der kesin. arkadaşlarımı da çağırmaya utanırım onlar da içinden geçirir kimse yok gelin evinde diye. Ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
İnşallahhGelir herkes merak etme sen
Komşu falan da gelir. Benim de sadece halam ve teyzem gelmişti. 1-2 de komşumuz geldi. Yukarı sadece eşim çıkmıştı bizde...
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım. Kimse gelmedi benim akrabalarımdan, kuzenlerimden. Kötü bir his. Çağır arkadaşlarını da... Eğer ters düşünürler diyorsan onlar birşey demeden sen de, çok kalabalık istemedim, sadece siz arkadaşlarımı istedim zaten stresliyim vs diye söyleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?