Gelin almada gelin evinde kimse olmasa garip olur mu

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar ağustosta düğünüm var . benim hiç amcam halam yok . akrabalar kalabalıklar da akrabalara da denmez ki gelin alma da olun diye ya da denir mi ? babam demez kesinlikle . annem babam ayrı bu arada. teyzem dayım anneannem dedem var ama onlar da gelmez ki babamın evine yani o konuyu da es geçiyorum .annemler falan aşağıda olacak kapının önünde. yani evde sadece babannem babam var. garip olmaz mı kızlar ya gelin evinde hiç insan yok ..gerçi şehir dışından babamın yengesi kuzenleri falan gelecek eşleri çocukları kalabalık belki onlar gelir eve ama çağırmak lazım ya babam da gerek yok der kesin. arkadaşlarımı da çağırmaya utanırım onlar da içinden geçirir kimse yok gelin evinde diye. Ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.

Heryerinbadetleribdegisik demek ki..
Bizim burada gelin alma özellikle davetiyeye yazilir. Kiz evinden olanla kiz evinden muhakkak kizi uğurlar düğün salonuna yada damat evine..
Arkadaslariniza söyleyebilirsiniz bence.. sizlerde o gün yanimda olsaniz annemler olmayınca cok yalniz hissedecegim kendimi diye..

niye cagirmiycaksin es dost akraba arkadas gelin alma var buyrun gelin deyin.yakinlariniza da beni o gun yanliz birakmayin manevi destege ihtiyacim var diyebilirsiniz.
Benim babam biraz değişiktir de çağırmaz diye düşündüm ama birtanecik kızı var yani çağırmalı . Konuşayım babamla umarım hayır demez

Önemli olan senin nasıl hissedeceğin. Sen yanında birilerini istiyorsan çağır, kim ne düşünür diye çekinme. Babanın tek çocuk olmasından dolayı kim seni ayıplayabilir ki? Çok yersiz bi endişe. Beni arkadaşım çağırsaydı seve seve giderdim.

3-5 kız arkadaş eve şenlik katacaktır.

İçeri girmezler zaten gelin alırken. Evin kapısında olur her şey. Mesele yok bence. Arkadaşlarınızı ya da akrabalarınızı çağırabilirsiniz tabi ki isterseniz.

Arkadaşlarımı çok istiyorum yanımda da eğer evde kimse olmazsa utanırım arkadaşlarımdan o yüzden çağırmasam dedim. Ben babamla konuşayım en iyisi konuşmaya çekindim biraz çünkü babam ters bir insandır ne yapacağı belli olmaz gerek yok der çıkar işin içinden.

Benim babam biraz değişiktir de çağırmaz diye düşündüm ama birtanecik kızı var yani çağırmalı . Konuşayım babamla umarım hayır demez
samimi olduklarina diyebilirsin.babanla duygusal bi konusma yap baban davet etse daha iyi olur tabi ama kafana cok takma gelin alma evi her zaman kalabalik olur illaki oluyor uzme tatli canini..

Arkadaşlarımı çok istiyorum ama onlarda içten içe kimsesi yok falan derlerse .. utanırım o yüzden ama babamla konuşacağım bende babamın tek çocuğuyum kırmaz beni umarım .

Arkadaşlarımı çok istiyorum ama onlarda içten içe kimsesi yok falan derlerse .. utanırım o yüzden ama babamla konuşacağım bende babamın tek çocuğuyum kırmaz beni umarım .
Demezler ya niye desinler ki arkadaş onlar; hayır deseler n'olur, ayıp bir durum mu, sizin hatanız mı ?
Neyse, mutluluklar dilerim :)

İçeri girmezler zaten gelin alırken. Evin kapısında olur her şey. Mesele yok bence. Arkadaşlarınızı ya da akrabalarınızı çağırabilirsiniz tabi ki isterseniz.
Bizim burada giriyor hep damat tarafı ama sadece anne kardeşler bir de yaşlı büyükanne filan

Gelir herkes merak etme sen

Komşu falan da gelir. Benim de sadece halam ve teyzem gelmişti. 1-2 de komşumuz geldi. Yukarı sadece eşim çıkmıştı bizde...

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım. Kimse gelmedi benim akrabalarımdan, kuzenlerimden. Kötü bir his. Çağır arkadaşlarını da... Eğer ters düşünürler diyorsan onlar birşey demeden sen de, çok kalabalık istemedim, sadece siz arkadaşlarımı istedim zaten stresliyim vs diye söyleyebilirsin

Aslında benim için fazla önemli değil bu sonuçta annem bile evde olmayacak akrabalar olmasa çok bir şey ifade etmez benim için sonuçta düğünde hepsi olacak ama işte nişanlımın ailesi garip karşılar mı diye düşündüm onlar baya kalabalık olduğundan...Eve kimse çıkmasa sorun yokta .. Evet en iyisi arkadaşlarıma söylemek zaten ben onlara söylemesem bile onlar gelmek için can atar bence:)

normalde anneniz ile yaşıyorsanız sırf baba evi diye o evde gelin alması yapmayın annemizin evinde olsun hem anne tarafiniz daha kalabalık böylece
herkes gelmiş olur arkadaşları da cagirirsuniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…