Tam benim hayalimBu gelin alma olayı milleti ağlatmak için icat edilmiş herhalde. Beni kimse bi yerden almadı. Sabah kuaföre, ordan da düğüne. Kına gecesi falan da olmadı. Bir şeyim eksilmedi. Yapılmasa da olur canınız sıkılacaksa
Kızlar ağustosta düğünüm var . benim hiç amcam halam yok . akrabalar kalabalıklar da akrabalara da denmez ki gelin alma da olun diye ya da denir mi ? babam demez kesinlikle . annem babam ayrı bu arada. teyzem dayım anneannem dedem var ama onlar da gelmez ki babamın evine yani o konuyu da es geçiyorum .annemler falan aşağıda olacak kapının önünde. yani evde sadece babannem babam var. garip olmaz mı kızlar ya gelin evinde hiç insan yok ..gerçi şehir dışından babamın yengesi kuzenleri falan gelecek eşleri çocukları kalabalık belki onlar gelir eve ama çağırmak lazım ya babam da gerek yok der kesin. arkadaşlarımı da çağırmaya utanırım onlar da içinden geçirir kimse yok gelin evinde diye. Ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
Benik="Hayatinanlamisensin, post: 47349567, member: 746429"]niye kuaforden sonra yine babaevine geliniyor dat daaat diye..
Benim babam biraz değişiktir de çağırmaz diye düşündüm ama birtanecik kızı var yani çağırmalı . Konuşayım babamla umarım hayır demez
Neden denmesin ki? Bence denir ve emin ol herşey kalabalıkla, çevreyle çok daha güzel olur. Yani biz böyle şeylerde nerdeyse komşuları bile çağırırız bunda ayıp bişey yok. Düğün evi sonuçta orası. Bide yani durum nedir bilemem ama bence annenle de oturup konuşsan sonuçta bu senin en güzel ve en özel günün bidaha tekrarı yok. Senin için eve çıksa 5 dakika bilemedin 10 dakika ona bişey kaybettirmez. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun insallah :) hersey gönlünce olsun..Kızlar ağustosta düğünüm var . benim hiç amcam halam yok . akrabalar kalabalıklar da akrabalara da denmez ki gelin alma da olun diye ya da denir mi ? babam demez kesinlikle . annem babam ayrı bu arada. teyzem dayım anneannem dedem var ama onlar da gelmez ki babamın evine yani o konuyu da es geçiyorum .annemler falan aşağıda olacak kapının önünde. yani evde sadece babannem babam var. garip olmaz mı kızlar ya gelin evinde hiç insan yok ..gerçi şehir dışından babamın yengesi kuzenleri falan gelecek eşleri çocukları kalabalık belki onlar gelir eve ama çağırmak lazım ya babam da gerek yok der kesin. arkadaşlarımı da çağırmaya utanırım onlar da içinden geçirir kimse yok gelin evinde diye. Ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
Evlendi bacım o :)Bence sevdiklerini çağır gelsinler. Hatta anne tarafınla da duygusal bir konuşma yap seni bu gününde ayrı gayrı psikolojisinde bırakmasınlar.. Özel günün sonuçta.. Baban da o anın heyecanı ve stresiyle insan içinde kapıdan kovmaz sanırım gelenleri.
AnaaaaEvlendi bacım o :)
Konu hortlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?