- Konu Sahibi sonsuzask55
-
Herkes kolay kolay yapamaz gayet başarılı tebrik ediyorum. Bende kursa gidip paraya çevirmenizden yanayım ben takıyla ilgileniyorum ama dikiş makinası almaya kararlıyım çok istiyorumsıradışı farklı şeyleri seviyorum bunlarda öyleler tebrikler
benimde makinem yok almak çok istiyorumbirde dikiş bilsem tam olacak
Evet dikişin dersini almak lazım okul gibi açılıyo kurslar okulla aynı bitiyor insan sabırsızlanır bitsin diye
kendi çizdiğin kıyafetleri dikmek süper olur yaah bi bilseydim birde makine bu arada canım özel mesaj atamıyorum ben yenikatıldım da ondan 100 mesaj süremi doldurmaya çalışıyorum
sağol canım mesajı okudum mutlaka bişey almak isterim
hiç eğitimin yok moda üstüneama 7 yaşından beri kıyafet çizmeyi çok seviyorum en büyük hayalım tasarımcı olmaktı ama olamadım sizlere eski yeni çizdiklerimi göstermeye çalışacam kızlar yorum yapın lütfenn canlar
Canım çizimlerine baktım hepsi çok güzel çok ayrıntılı çizmişsin çok güzel çok değişik fikirler var içinde elbiselerin bazıları keşke olsa da giysem diye düşündürdü..
Eğitimim yok demişsin.. Ben de doğuştan gelen bir yeteneğe sahibim de ne oluyor? Senin çizdiklerinin yarısını bile çizemem üşenirim (üşengeçliğimden çıplak çiziyorum)
Canım benim hiç sıkma kendini çizmeye devam et ki bu yeteneğin ilerlesin..
Moda evlerine gidip tasarımlarını satmak istesen? Onlar yeniden çizip düzenleyip yaparlar belki?
Yada imkanın varsa git kumaş parçaları al kendin yap sonra kendin satarsın?
Bilemedim ki değerlendirilmesi gerekir bu yeteneğinin
içlerinden birkaç tanesi çok güzel olmuş demek için çok baktım ama çıkamadım işin içinden.Gerçekten hepsi ayrı bir güzel olmuş.renkler falan nekadar uyumlu olmuş.ellerine emeğine sağlık canım
ayyy çok güzeller tatlım ben bakerken bile çok eğlendim ellerne sağlık hepside ayrı ayrı çok hoş olmuş umarım emklerin değerini bulurlar:)
canım bende çok beğendim çizimlerini bence mutlaka eğitimini almalısın..değerlendir bu yeteneğini bir an önce..
Birçok insan eğitimini aldığı meslekte çok da başarılı olamıyor; çünkü meslekleri hobileri olmuyor, olamıyor. Sizin bu işi aşkla, özenle yaptığınızı görüyorum; bu başarının en büyük sırrı işte. Piyasadaki bazı stilistler büyük mağazaların modellerini kopyalayıp taklit yoluyla gelişmeden, üretmeden sözüm ona iş yapıyor. Renk, desen ve işlemelere kadar son derece başarılı çizimleriniz, profesyonel anlamda siz bu işten ekmek kazanmalısınız kesinlikle.(hem size iş gibi gelmez ki, belli ki hobi bu sizin için başlı başına:) ) Sakın üşenip, boş verip, erteleyip kendinizi ileride çok pişman olacağınız bir rehavete bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?