- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
- Konu Sahibi sonsuzask55
hoş şeyler var çizilenlerde renkler de güzel çoğunda ama değerlendirin bi şekilde...
teşekkürler kızlarneden bir yerlere göndermiyorsun çok güzeller

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş şeyler var çizilenlerde renkler de güzel çoğunda ama değerlendirin bi şekilde...
teşekkürler kızlarneden bir yerlere göndermiyorsun çok güzeller
bu konuda hiç eğitim almamış birisine benzemiyorsunuz. Gayet güzel çizimler. ama sıfır bilgi yok burda. Lisede biraz okudum demişsin, orda iyi kötü birşeyler öğrenmişsin. Ben çöp adam bile çizememBunların devamını getirmelisin bence. sakın birakma
cnm cızdıklerın gercekten cok gusel....bende senın gıbıyım sureklı degısık tasarımlar yapmaya calısıyorum... benım bı kac zamandır kafamda olan bısı var amatamanlamıyla cesaret edıp adım atamıyorum.o cesaretı kendınde bulabılırsen basla derım. kucukte olsa bı dukkan tutup bı terzı ıle anlasıp kafamdakılerı dıktırmek ıstıyorum ama öle abartılı sayılarda degıl bı modelın 36 38 ve 40 bedenınden bırer tane mesela öle tıkıs tıkıs elbıse yıgmaya gerek yok az ama tarz seyler yanına aksesuar falanda yapıp ıster kombın seklınde ıstenırse parca parca satıs yapabılecegım bı butık dusunuyorum hatta ısmı bıle hazır suan MATMAZEL bı cesaret edebılsem
çok güzeller canım bu çizdiklerini kalıba döküp dikmeyi düşünüyorum