gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

cnm cızdıklerın gercekten cok gusel....bende senın gıbıyım sureklı degısık tasarımlar yapmaya calısıyorum... benım bı kac zamandır kafamda olan bısı var amatamanlamıyla cesaret edıp adım atamıyorum.o cesaretı kendınde bulabılırsen basla derım. kucukte olsa bı dukkan tutup bı terzı ıle anlasıp kafamdakılerı dıktırmek ıstıyorum ama öle abartılı sayılarda degıl bı modelın 36 38 ve 40 bedenınden bırer tane mesela öle tıkıs tıkıs elbıse yıgmaya gerek yok az ama tarz seyler yanına aksesuar falanda yapıp ıster kombın seklınde ıstenırse parca parca satıs yapabılecegım bı butık dusunuyorum hatta ısmı bıle hazır suan MATMAZEL bı cesaret edebılsem

bu konuda hiç eğitim almamış birisine benzemiyorsunuz. Gayet güzel çizimler. ama sıfır bilgi yok burda. Lisede biraz okudum demişsin, orda iyi kötü birşeyler öğrenmişsin. Ben çöp adam bile çizemem :1::1: Bunların devamını getirmelisin bence. sakın birakma

bu konuda hiç eğitim almamış birisine benzemiyorsunuz. Gayet güzel çizimler. ama sıfır bilgi yok burda. Lisede biraz okudum demişsin, orda iyi kötü birşeyler öğrenmişsin. Ben çöp adam bile çizemem :1::1: Bunların devamını getirmelisin bence. sakın birakma

lisede biraz gördüm ama inan kumaş falan göcek fırsat olmadı lise ye başladım bi hafta sonra bıraktım :43:canım ama sağol :71::71::71::71:

cnm cızdıklerın gercekten cok gusel....bende senın gıbıyım sureklı degısık tasarımlar yapmaya calısıyorum... benım bı kac zamandır kafamda olan bısı var amatamanlamıyla cesaret edıp adım atamıyorum.o cesaretı kendınde bulabılırsen basla derım. kucukte olsa bı dukkan tutup bı terzı ıle anlasıp kafamdakılerı dıktırmek ıstıyorum ama öle abartılı sayılarda degıl bı modelın 36 38 ve 40 bedenınden bırer tane mesela öle tıkıs tıkıs elbıse yıgmaya gerek yok az ama tarz seyler yanına aksesuar falanda yapıp ıster kombın seklınde ıstenırse parca parca satıs yapabılecegım bı butık dusunuyorum hatta ısmı bıle hazır suan MATMAZEL bı cesaret edebılsem

öncelikle çok sağol canım :) aynı kafamdaki düşünceler canım ya küçükte olsa bi dükkan aynı olmayan değişik kıyafetler ortaya çıkarmak süper olurdu:27: keşke bu taraflarda olsaydın fikir alışverişinde bulunurduk canım inşallah düşünceni gerçekleştirirsin:16::16::16:

Son düzenleme:
Kesinlikle bu işin devamını getirmelisin tatlım.çizimler yetenek ister boşa gitmemeli.bende ayakkabı tasarlıyorum çizimlerim var. sen elbise çiz ben altına ayakkabı:)

ne güzel canım ya :) ben ayakkabıya fazla ilgi göstermedim öyle kafama estiği gibi yaptım işte sen ayakkabı ben kıyafet çizeriz :):60:

Çok yeteneklisin .
Ama yeteneğini kullanmamana kızdım. ben senın yerınde olsam ünlü moda evlerının sıtelerıne maıllerle cızdıklerımı tasarımlarımı kombine yapar yollardım..
Eğer istanbulda yasıyorsan zaten bırcok imkanın var ..
Kendini geliştirirsen başarılı bir modacı olabılırsın herseyın başı çalışmak ..
Başarılar.

Back
X