gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

teşekkürler kızlar ama önerebileceğiniz bişey yada bi site varmı bu konuda :26::26:

Son düzenleme:
canım ya sen gerçekten yürekten istemişsin bu mesleği kesin stilist olmalısın başka yolu yok bence,harikalar vallahi hiç boşa harcama emeğini değerlendir acilen bence :4:

ben moda tasarim mezunuyum tasarimalr guzel lham verici fakat cizim tekniginde hatalar var oncelikle derinlik hissi uyandirmasi icin bir mankene yada bir askiya bir kiyafet giydirmenizi oneririm sonrasinda giysinin arkaya dogru kivrimlari donus noktalarindaki estetigi cok onemli stilize cizimde butun anatomiyi aynen resmetmenize gerek yok s harfi biciminde kivrimlar yapmaya calisin bunun icin cizimeyeni baslayanlar icin kitaplar var onlardan faydalanmanizi oneririm cizgi derecelendirmesi yok pespektif yok nacizane tavsiyelerim basarilar dilerim

ben moda tasarim mezunuyum tasarimalr guzel lham verici fakat cizim tekniginde hatalar var oncelikle derinlik hissi uyandirmasi icin bir mankene yada bir askiya bir kiyafet giydirmenizi oneririm sonrasinda giysinin arkaya dogru kivrimlari donus noktalarindaki estetigi cok onemli stilize cizimde butun anatomiyi aynen resmetmenize gerek yok s harfi biciminde kivrimlar yapmaya calisin bunun icin cizimeyeni baslayanlar icin kitaplar var onlardan faydalanmanizi oneririm cizgi derecelendirmesi yok pespektif yok nacizane tavsiyelerim basarilar dilerim

yorumunuza saygı duyuyorum ancak ,konu sahıbı arkadas bunun hıc egıtımını almamıs .ne okul da ne bır kursta.sız olaya teknık olarak bakmıssınız ama ,bence arkadasımızın hıc egıtım almadan elının yatkınlıgı ve kendını gelıstırmesı ben de hayranlık uyardı acıkcası .

çok teşekkür ederim canım ya gerçektende almadım yani en ufak bi eğitim sadece çocukluktan beri çizdiklerimi paylaştım tabiki de ben onu da atlamayalım bazıları eğik büğük olabilir demiştim ama yine de koydum sizlerle paylaşmak için :54::54:

ya aslında bu işle uğraşan biri varsa çalışabilirim farklı tasarımlar faln kızlar öyle bişey olursa çok sevinirim:17::17:

Back
X