Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başı ile ilgili fikir?

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
MG_3090[1].webp
2013-duvak-modelleri[1].webp

Merhaba kızlar.... Kısmet olursa haziran da nikah ve ağustosta düğünüm olacak ve gelin saçı ile ilgili kafam biraz karışık... Ben böyle resimlerde ki gibi duvak seviyorum.
Böyle şu gibi de olabilir aslında....
Şık-Gelin-Başı-Modelleri[1].webp

Topuz şeklinde olanları daha çok istiyorum... :) ama bu salınık tarzlar da hoşuma gidiyor.. :)
Nikah düğünden 1 buçuk ay önce olacak kısmet olursa. O gün fotoğraf çekimi (dış çekim) yaptırmayı düşünüyoruz aradan çıksın diye... hem nikahta da gelinlik giymeyi istiyorum.
Bi de şimdi kafaya çiçekli taçlar var ya onlardan takmak istiyorum dış çekimde. nikahta şu salınık duvaklı modeli yaptırıp sonra fotoğraf çekiminde çıkarsam sonra çiçekli taç taksam nasıl olur sizce?
images.webp

Bi sıkıntı olmaz inşallah. Düğün günü de o topuz şeklinde olan duvak modelini yaptırırım. Mantıklı demi sizce de?

iyi olur canım.
hem bu senin düğünün ne istiyorsan onu yap ama yine söylüyorum yapabilirsin tabiki.güzel olur.

madem gelinliği hem nikahta hem düğünde giyeceksiniz ve madem ki aklınızda iki saç modeli var,
o zaman her şey çok güzel :)

içinizde hiçbir şey kalmamış olacak, iki türlü saça da sahip olacaksınız..

çok güzel düşünmüşsünüz, inşallah uygulanmış hali de çok güzel olur..
mutluluklar :KK73:

madem gelinliği hem nikahta hem düğünde giyeceksiniz ve madem ki aklınızda iki saç modeli var,
o zaman her şey çok güzel :)

içinizde hiçbir şey kalmamış olacak, iki türlü saça da sahip olacaksınız..

çok güzel düşünmüşsünüz, inşallah uygulanmış hali de çok güzel olur..
mutluluklar :KK73:
çok teşekkür ederim:KK68:

Back
X