- 1 Nisan 2010
- 360
- 16
- 118
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.441
Hayır olsun inşaallah..Ruya iki kısım olarak görülmüş..Biri yengenizle ilgili , yengenizin çok istediği birşey gerçekleşiyor..Bunda sizin hane halkının payıda oluyor.. Insaallah hastalığı şifa bulur.
Diğer kısmı ummadığınız bir anda hamile kalıyorsunuz ve rahat sıkıntısız bir hamilelik geçireceksiniz inşaallah..Mutlu bir müjdenız var ayrıca. Bu hamilelikle birde mekan değişikliğiniz oluyor.
slm arkadaslar
bir cogumuz gördügümüz rüyallarin neye cikacagini merak ediyor
rüyanizi yazin hep beraber yorumlayalim
sizi en cok etkileyen rüyanizi paylasmak isermisin?
merhaba
benım ruyalarım genelde çıkar yanı dırek olayları görürüm örnegın arkadasımın trafık kazası geçirdiğini gördum ertesi gun gerçekleşti bı yakınımızın ölümunu gördugumde falan bazen iyi şeylerde göruyorum ama genelde kötü olayları önceden bılırım. hatta yakınlarımın benden sakladıkları şeyleri bıle görüyorum ve anlettıgımda şok oluyorlar. gerçekten korkuyorum aslında bazı olaylar fılm gıbı gördüğüm şekılde gerçekleşiyor yada bı haber alıyorum ruyada aynısı gerçekleşiyor.bazılarına göre ii birşey ama ben çok korkuyorum.
ilk defa değişik bır rüya gördum dun gece.yanı olay yada haber deılde... hastahanedeyım ultrasonda doktor 4üzlerım olacagını söylüyor sonra bakıyorum bnde ultrasonda 4 tane sperm görüyorm sonra bunlar çogalıo akın akın gelıyorlar çok ilgınç bi ruyaydı yorumlarsanız çok sevınırım ....
bu arada ewlıyım 5 yaşında bi oğlum var.
çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık (klavye ile yazdığınız için elinize sağlık)
hamilelikle ilgili mekan değişikliği dediğiniz ev olabılırmı yanı 2 ay önce evi değiştirdikte onun etkisimidir.
Dün gece rüyamda bir arkadaşımı görüyorum doğum yapıyor. Doğum anını görüyorum yani ve doğan bebeği
Acaba ne anlama geliyor olabilir.
Sevgili Birsen82 bizim ruyalarimizi ne zaman yorumlayacaksiniz acaba?
Hayır olsun.Bir müjdeniz var inşaallah.. Sizi birebir ilgilendiren bir sevinç bu.
1. Cok garip bi ruya gordum yine dun aksam, henuz sevgilimden yani ayrildim ve yatagimin ustunda bi kapi aciliyodu kocaman bi kapi ve kapidan o cikiyordu direk uyandim, sanki bi an yanimdaymis gibi hissettim.. nedir nasil birseydir bilemiyorum ama hayatimda ilk defa boyle birsey yasadim.
2. Bugunki ruyamda eski sevgilimi gordum ben sehirler arası otobusle uzak yola cıkıyormusum ve siyah motoru oldugu halde mavi bi motorla geliyor ve otobusun onunu kesiyor ve bende otobuse davet ediyorum beraber gidiyoruz.
3. Bugunki ruyam cok enteresandi, bi ciftlikteyiz, sonra tarlaya gidiyoruz her taraf yesil salkim salkim verim var ve ortasindan geciyormusuz, sonra ne hikmetse birisi (tarlada calisanlardan biri sanirim) peynir asmis, ve gidip aa cok acikmistim zaten bana kismetmis biraz ucundan aliyim diyorum ve agzima atiyorum bi parca :) derken yanina bakiyorum bir suru yumurta.. annemlerede sey diyorum o esnada, ben bundan yedim ama parasini birakiyim, yanlis anlamasinlar, adamlarin erzaklari sanirim diyip ordan uzaklasiyoruz.
Ruyalarim bunlardi
daha önce bi kaç kere rüya yazmama rağmen hiç yorumlanmadı:2:
inşallah bu sefer yorumlarsınız.
dün gece rüyamda işyerindeki bayan arkadaşımla otel gibi biyere gidiyoruz.
aynı odada kalıyoruz.
o çantasından evde yaptığı bir sürü yiyeceği çıkarıyor.
hepsini buzdolabına koyuyoruz.
aklınıza gelen her çeşit pasta börek yapmış.
ama ben çok mahçupum.yemek istiyorum ama yiyemiyorum.
çünkü ben hiç bişe yapıp getirmemişim.o sebeple utanıyorum.
sonra otelin balkonuna çıkıyoruz.alabildiğine yeşillik.ağaçlar felan var.manzaraya bayılıyoruz.
sonra bi anda evde oluyorum camdan yoldan geçen arabalara bakıyorum.yolun ortasında gri bi kedi,bi hayvanı öldürmüş içini yiyor.arabanın biride ona çarpmamak için etrafını dolanarak geçiyor.ama kedi çok vahşice yiyor hayvanı..
şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar bende rüyamda kendimi evleniyorken gördüm ama eşim tarafı eşimde dahil beni hiç istemiyolar hepsinin yüzü asık falan bide bu bişeyin anlaşmasıyla olan bir evlilikmiş güya, üstümdede gelinliğim var gelinliğim o kadar çirkinki böle üstüme doğrudüzgün oturmamışş çirkin bişey sonra gözüm ayaklarıma kayıyo oda neee ayaklarımdada siyah ve aynı erkek ayakkabısına benzer eski çirkin bişeyneyse düğün vakti geliyo ama damat yok ortalarda bende atlıyorum arabaya onu aramaya gidiyorum sonra arabayı sürerken bi üst geçit gibi bi yerden geçiyorum onun aşağısındada evleneceğim adamı kaldırıma oturmuş böle kravatına gevşetmiş elindede içkiyle falan görüyorum iniyorum arabadan onu yukardan öylece izliyorum:2:ne sinir bir rüya değilmi hele gelinliğim ve ayakkabılarım seyirlikti doğrusu..ne demek sizce bu rüya arkadaşlar:26:
mezuniyet balom varmış rüyamda.ama tam bi balo kabarık nişan elbisesi gbi bi elbise var üzerimdetam kapıya gelmişken diyolar ki tek başınıza giremezsiniz çift olmanız lazım.bende nasıl olcak şimdi diye düşünürken,kapıda görevli polislerden birine söylüyorum,birlikte girebilir miyiz diyorum,siz sanki benim kavalyemmiş gibi yapın içeri girdikten sonra geri çıkarsınız hemen diyorum.adamda tamam diyo birlikte içeri giriyoruz,bi kere dans ediyoruz adam çıkıyo sonra ama o da bana diyodu ki ben size evimin anahtarını versem sizde durabilir mi ben dışardayım ya düşürebilirim siz montunuzun cebine koyun diyo bende tamam diyip alıyorum anahtarı.tek bi anahtar şu eski oda anahtarları vardır ya büyük ondan.
mrb canım öncelikle sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.gördüğün rüyaları herkese anlatma neden diye sorarsan çünkü rüyandan alamayan biri anlamaz ve anlamadığı halde yalnış yorumlarsa öyle olur allah korusun kötü bir rüyaysa gerçekleşe bilir.rüyanı gerçekten bildiğine emin olduğun birine anlat alim birine mesela.rüyaların onda biri vahidir.der hadisler.rüyanı hayra edirsin allah inşallah.iyigeceler canımRüyamda bir şarkı dinleyip ağlıyordum. Bu ne demek olabilir acaba? :26:
Hatta şarkı hiç aklımda yoktu, özel bir anlamı da yok benim için, sadece çok sevdiğim bir şarkı.
mrb canım öncelikle sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.gördüğün rüyaları herkese anlatma neden diye sorarsan çünkü rüyandan alamayan biri anlamaz ve anlamadığı halde yalnış yorumlarsa öyle olur allah korusun kötü bir rüyaysa gerçekleşe bilir.rüyanı gerçekten bildiğine emin olduğun birine anlat alim birine mesela.rüyaların onda biri vahidir.der hadisler.rüyanı hayra edirsin allah inşallah.iyigeceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?