- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.421
Hayır olsun ınsaallah.Bebekle ilgili bir rüya değil bu..Dayınızın işiyle ilgili bir rüya.. Bir yerden bir haber ya da bir iş bekliyor.Tam bilemiyorum bunu.Bu istediği şey olmayacak.Fakat ondan daha iyi olabilecek, sonuçları daha başarılı olacak birşey çıkacak karşısına..
İlk zaman bundan memnun olmsada sonradan iyiki diyecek..
Merhaba bugün uzun zamnadır ilk defa gördüğüm rüyayı hatırlıyorum. Anlatmak istedim.
Sinemadayız bir erkekle, sonra birşeyler içelim diyoruz. Salonun cafe bölümden ben sodalı meyve suyu alıyorum oda aslında capyy istiyor çeşmeli meşrubattan meyve suyu akıyor taşıyor... sonra ne oluyorsa çay istiyor.... sonra çayı tepsiye koyuyor bende içimnden gülüyorum tepsiyi ne yapacak diye sonra şekeri yanına koyuyor :)). üzerinde siyah bir gömlek var hafifçe şeker bulaşan gömleğini çırpıyor ...gömleğinin kollarını düzeltiyor... sonra sehpalı bir gölümdeyiz sonra orda kendime ait olmayan ama görünce aaa benim yüzüüğm diye gümüş renkli bir yüzük görüyorum .takıyorum yüzüğü.
sonra bana gülüyor aşık mısın sen nasıl burda unutursun diyor.. gülüşüyoruz... ikimzide mutluyuz rüyamda..
sonra akrabanın ikimizde ayrı odalardayız. evli nişanlı değiliz ama o bizimle. Erkek arkadaşım olarak orda enteresan... Farklı bir odada... ben diyorum kesin sıkıldı :))
lütfen rüyamı yorumlarmısınız kafama takıldııııı
rüyamda alt damağımın solundaki 3 dişim birbirine yapışık olarak kopuyor kalıp gibi onu bir arkadaşımın ağzına takıyorumbi süre sonra dişlerimi veriyor ben tekrra alıp ağzıma takıyorum o 3 dişi. ama dişler hiç ayrılmıyor birbirinden .. lütfen yorumlar mısınız?
Merhaba bugün uzun zamnadır ilk defa gördüğüm rüyayı hatırlıyorum. Anlatmak istedim.
Sinemadayız bir erkekle, sonra birşeyler içelim diyoruz. Salonun cafe bölümden ben sodalı meyve suyu alıyorum oda aslında capyy istiyor çeşmeli meşrubattan meyve suyu akıyor taşıyor... sonra ne oluyorsa çay istiyor.... sonra çayı tepsiye koyuyor bende içimnden gülüyorum tepsiyi ne yapacak diye sonra şekeri yanına koyuyor :)). üzerinde siyah bir gömlek var hafifçe şeker bulaşan gömleğini çırpıyor ...gömleğinin kollarını düzeltiyor... sonra sehpalı bir gölümdeyiz sonra orda kendime ait olmayan ama görünce aaa benim yüzüüğm diye gümüş renkli bir yüzük görüyorum .takıyorum yüzüğü.
sonra bana gülüyor aşık mısın sen nasıl burda unutursun diyor.. gülüşüyoruz... ikimzide mutluyuz rüyamda..
sonra akrabanın ikimizde ayrı odalardayız. evli nişanlı değiliz ama o bizimle. Erkek arkadaşım olarak orda enteresan... Farklı bir odada... ben diyorum kesin sıkıldı :))
ya ben dugunumu gordum gelinlikleri icinde herkes ordaydi fakat ne saz ne soz sessizce herkes oturuodu calgi falan yoktu ayy aman cok kotu bi gundu hersey yarim eksik kuafor yok makyoz yok pasta tek katli esim piyasada yokmus icmis son dakikada geldi.. takilarim kaybolmus uffff ne denli uyandim bi ben bilirim. acaba ne anlama gelioki ??? yardimlar icin simdiden cok sagolun..
Bugece 2 rüya gördüm 2side pek hoş değildi .s
Birincisinde bikaç tane yılan var kaçmaya calısıyorum ben kaçmaya calısırken nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama arkadasımın boynuna dolanıyolar ve boğmaya baslıyolar bende elime bi catal gecirip yılanlara batırmaya calısıyorum arkadasımı bırakmaları icin .s
Diğerindede biyere gidiyoruz arkadaslarım fln var ama ben pelin karahan olarak görüyorum kendimi (kavak yellerindeki aslı)
yürürken birden duruyorum burnumdan kan boşalmaya başlıyo kansermişim.. sonra koşarak aşağıya iniyorum merdivenlerden bütün akrabalarımız orda ve kendimi görüyorum bana cok kötü bakıyo düşmanımmıs gibi
öyle tuhaf tuhaf seyler gördüm.s
Hayır olsun..Şüphesiz Allah en doğrusunu bilir..
Nişanlanmak sevinçtir..Yüzük ise sizin rüyanıza göre iki sıkıntınızı rahatlatlıkla atlatmanız demek.. Sevdiğinizin büyüğü tarafından uzatılması ise yüzüklerin, aile büyüklerinizden birinden bir müjde alacaksınız demektir.
merhabalr bende hep uzun sürükleyici film gibi rüyalar görürüm bunuda hep hayal kuran bi yapım vardır ona bağlıyorum en son gördüğüm rüyadan etkilendim oyüzden yazmak istedim yorumlarsanız sevinirim.
doğum yapmışım annemlerin evindeyim yatağa yatırcaklar benı ama benim hiç ağrım sızım yok içimden aaa ne biçim doğum hani zor olcaktı ben iyiyim diyorum ama amman yatıyım ağrım varmıs gibi yapıyım diyorum. k. validem pjamamı değiştirmeme yardım ediyo fakat özel bölgemide görüyo ve aşırı derecede kıl vardı cok utanyorum sonra yatıyorum ablam geliyo hani bebek nerde diyo daha göstermediler bana diyorum bebeği merak edip kalkıyorum bebek yan dairemizde ki amcamlardaymıs ve yengemim kucağında ( gercekte yengem bu aralar ağır hastalık geçiriyor) çocuğa bakıyorum kocaman sankı 1 yaşında ve erkek çocuğumuş ben bakıyorum karşıdan cocuğa 'annnee' diyor bana diye başlıyorum ağlamaya ve uyanıyorummm
bu arada evliyim bebek düşünüyoruz normal yorum sitelerinde hep hamile ise kız doğurcağına diyo ama hamile değilim
sizlerdende yorum almak isterim
çok etkilendim uyandığımda rüya diye üzüldüm bile ....
Hayır olsun inşaallah.. Bilinç altı rüyalarından , bir yorumu yok bana göre.Sıkıntılı bir dönem sonucunda,ya da sürecinde oluyor bu tip rüyalar.
benim rüyamıda yorumlarmısınız?
anlatayım;bi odadayım önümde küçük bi masa ve masada kalem var tükenmez kalem parçalara ayrılmış ama kalem çatlak,kırık değil sadece parçalanmış ben birleştireyim diyorum ve birleştiriyorum tamam oldu diyorum ama bişiy yazmıyorum:26:ne olaki ha odada bi kişi daha var erkek tanıyorum kendisini oda boşver diyo kalemi napcan gibisinden şimdi hatırladımişde bu kadar yorumlarınızı bekliyorum
oda ve masa tanıdık değil kalemde bana ait değilmiş:26:
bende bundan 7 8 yil once gordugum bi ruyayi anlatmak isterim cunku hala etkisindeyim.pesimde 20 li yaslarda genc biri elinde kesici biseyle beni yakalamaya calisiyo.caddede kosusturuyoruz.sonra bir kapidan iceri giriyorum o korkuyla.yanimda bir iki tanidik var odada yani ve karanlik bir yer.kurtuldum saniyorum ama birden iceri girip gozlerini bana yoneltiyo direk pesimdeki kisi.odadakiler bi sekilde cikiyo ve ikimiz kaliyoruz.bana yaklasiyo ben artik bitti oldurecek beni diye icimden geciriyorum ve gozlerimi kapatarak diz cokuyorum.elindeki kesici cisimle alnima arapca biseyler ciziyo tabi ruya oldugu icin ben gorebiliyorum nasil bir sekil cizdigini.bisey demiyorum ve o yaziyi bitirdikten sonra cikip gidiyo.daha sonra gozlerimi acip uyandigimda sadece alnima yazdigi o yazi geldi aklima ve bir kagida ayni sekli cizdim.sonra arapca bilen KURAN okuyan birine gosterdim bunun bi anlami varmi diye.evt dedi burda ALLAH yaziyo dedi bana..
Hayır olsun ınşaallah..Bu tür rüyaların anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sizin rüya yoruma açık bir rüya değil.Yani beni aşıyor..
Sadece şunu diyeceğim; rüyanız çok güzel ve rüyanız bir hayra davet, ikaz rüyası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?