Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Evli misiniz bilmiyorum ama bu rüya bekar rüyası..İkiside size ya da evde ilk evlendireceği kıza gördüğü rüya..

Evlilik gerçekleşiyor.. Çevreden biri değil size uzak kişilerden biri.. Çevreden birini size uzun zamandır böyle bir talebi var ama siz (ya da evden biri ama ben siz demek istiyorum) kabul etmiyorsunuz, istemiyorsunuz.. Bu uzak kişi ile olacak evlilik konusunda anneniz biraz sorun çıkaracak..İlk etapta değil fakat sonrasında başınızı baya ağrıtacak anneciğiniz.. :) Düğün hazırlığı evresi bu muallaklar yüzünden zor geçeçek ama birden sıkıntıların kesildiği sevinçlerin açığıa çıktığı bir durum haline gelecek..

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz farklı bir çevre ve evliliğiniz olacak inşaallah..Kararsız bir yapınız olduğunu gösteriyor bıçak olayının gecikmesinden..Fakat buna ragmen bunda bunu yaşamayacaksınız.

selam rüyamda iki defa karşıya geçiyorum birde rüyamda eski bir arkadaşımı görüyorum beni ailesiyle tanıştırıyo ben zaten epsini tanıyorum sadece birini tanımıyorum diyorum yorumlarsanız sevinirim
Hayır olsun ınsaallah..Çok uzun yıllardır görmediğiniz bir yakınınızla karşılaşma durumunuz olacak.

Dün gece rüyamda köpek tarafından ısırılıyordum. Demin de uyuyakalmışım rüyamda beni bir kadın kaçırıyordu elinde silahla.

Hayır olsun ınsaallah.. Kötü bir rüya değil ; fakat size çok yakın birinin bir kötü sözüyle çok incineceksiniz. İkinci rüya yorgun zamanlarda görünen rüyalardan biri..

Hayır olsun ınsaallah.. Yaşadığınız ya da yaşayacagınız bir birlikteliğiniz olacak. Fakat incineceğiniz ve hayal kırıklığına uğrayacagınız bir durum bu..Bu durumun etkisi sizde uzun süre kalacak..Ama bunun sonu çok güzel zamanlarla sonlanacak.Verecegınız karar doğru bir karar ve evlilik olacak.Ama bunun için zaman var.

Birde süt vermek sizin rüyanıza göre ailenizin maddi değeri buyuk birşey alma kararı.

Hayır olsun ınsaallah.Mujdenız var mujdenızın ardından çokk rahatlayacagınız bir zaman geçireceksınız.

ilk defa bu kadar isabetli rüya yorumu yapan biriyle karşılaşıyorum,çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık.
öncelikle bekarım doğru.ve evde bende başka kız yok.
uzun zamandırda farklı bi çevre istiyorum,etrafımdaki insanlardan sıkıldım yoruldum artık yeni bi çevre istiyorum.şunu yazmayı unutmuşum annemle evlenmek isteyen adamı annem tanıyomuş,tanımadığı bi adam değilmiş ve arada mezhep ayrılığı da varmışnese hayırlısı olsun bakalım:97:

çok teşekkür ederim tatlım

Rüyamda eski sevgilimi gördüm çok uzun bir zaman sonra. Kendisiyle görüşmüyorum normalde. Bizim eve gelmiş. Ama bu ev şu anda oturduğumuz ev değil. İstanbul'daki evimize benziyor ama oradan daha büyük ve ferah gibi, kapılar da değişik normalinden. Amerikan kapısı, beyaz renkte. Neyse işte...Yürüyor ordan oraya. Tüm odalardan geçiyor. Tur atıyor sanki. Çok da havalı ve kibirli bir duruşu vardı. Ve sanırım kafasında açık mavi bir şapkası vardı. Evimize misafirler de gelecekmiş, ben de odamda hazırlanmaya çalışıyorum. Bir yandan da eski sevgilime güzel görünmek için onun odama gelmesini hiç istemiyorum kendime çeki düzen vermeden. Çünkü saçım başım çok dağınık ve yüzüm de çok solgundu. Rengim atmıştı sanki, ölü gibi bir halim vardı. Giysi dolabımı açtım, dağınıktı o dolap da. Çünkü küçük bir dolap. Normalde de küçük bir dolap kullandığım için kıyafetlerim çabuk dağılıyor. Dolabım gerçek hayattakiyle aynıydı ama kıyafetlerin alakası yoktu. Rüyamdaki kıyafetlerin hepsi yepyeni ve çok güzeldi. Tek tek elimi atıp seçiyordum herhangi birini ve müthiş şeylerle karşılaşıyordum. Ne giysem de daha iyi görünsem diye düşünürken eski sevgilim odama girdi. Dolaptan bir ceket çıkardı. Bunu da ilk kez görüyordum ama ona çaktırmamaya çalışıyorum tuhaf olur diye, çünkü dolap benim olsa da içindeki kıyafetler daha önce hiç görmediğim şeyler. Bana gösterdiği ceket lacivertti, içinde beyaz tişört gibi bir şey vardı, üzerinde incili, taşlı sıra sıra dizilmiş kolyeler vardı bu tişörtün. Hepsi bir arada yani. Kendi kendime ne kadar güzel bir şey bu diyorum ve 'tamam bunu giyerim' diyorum eski sevgilime. Sonra o, odadan çıkıyor. Altına da tayt giyeyim bari, dikkat çekici olur daha güzel görünür diye düşünüyorum. Bir yandan da ama eski sevgilim saçım başım bu haldeyken beni gördü, hiç iyi olmadı bu diye düşünüyordum. Aynı zamanda aman boşver dedim. Keşke önce makyajımı yapsaydım da sonra kıyafet seçseydim diyordum. Böyle bir rüyaydı.:26: Bu şahsı ne zaman rüyamda görsem içim sıkılıyor, bunda da öyle oldu. Hiç doğru düzgün konuşmuyoruz rüyalarımda çünkü, ondan sanırım. Uzak duruyoruz birbirimize.

Hayır olsun inşaallah.Gördüğünüz ayrıntılar tamamen bilinçaltı rüyalarından..Fakat birkaç detay var ;

Evlilik görünüyor size.Hemde çok mutlu olabileceğiniz bir evlilik.Yalnız , farklı bir memlekette olacaksınız şuan yaşadığınız yerden.İlk evlendiğinizde bu olmasada çok kısa bir süre sonra ayrılıyorsunuz bulunduğunuz yerden.. Evlilik hayatınız şuanki hayatınızdan daha iyi koşullarda olacak..

Eski erkek arkadaşınızdan size bir haber gelecek. Haberden kastim iletişiminiz olacak.Onun tekrar bir yaklaşımı olacak ; fakat sizin kaygılarınız olacak bu konuda..

slm ben de bir iki gun once gordugum bir ruyayi anlatmak istiyorum.yorumlarsaniz sevinirim.ruyamda esim elinde bir enjeksiyon ve ilac sisesiyle yanima gelip,damardan igne yapmami istiyo kendisine.neden diye sordugumda omuzlarindaki kirmizi kabarciklari gosteriyo bana.siseyi ve enjeksiyonu elime aliyorum ve biranda sise elimden kayip yere dusuyo.esim biranda panik oluyo ilac dokuldu diye.siseyi yerden aliyorum ve icindeki sivinin dokulmedigini sadece sisenin basliginin kirildigini goruyorum.ilac dokulmemis yine yapabiliriz diyorum.o an kucuk cam sisenin icinde mikroplar olustugunu goruyorum.mikroplar cok hizli bir sekilde buyuyerek ilginc cok yumusak ve kanatli birer bocege donusuyo.bu boceklerden biri esimin burnundan icine gidiyo ve esim kendinden geciyo gibi oluyo(bu arada esimle ayrilma noktasindayiz.)

Hayır olsun inşaallah.Ayrılma noktasındayız demeseydiniz..Eşinizle sorunlar yaşıyorsunuz diyecektim..Rüyanız çok açık.

Bu sorunun kaynağı ilk sizden başlamış.Siz bunu farketmesenizde..Eğer dış etkenlere bu kadar izin vermeseydiniz ilişkiniz sadece ufak yara alırdı.Enjeksiyon kırılması buna delalet.

Birde ya eşinizin ailesi ve çok yakınları bu evliliğin olumsuz yönde ilerlemesi için çok fazla etkilemişler eşinizi.. Eşiniz bir kaç defa kurtarmaya çalışmış evliliğinizi fakat sonrasında tamamen pes etmiş ve şuanki kararı kesin ayrılmak istemesi.

Sizinde evvelinde ayrılma isteğiniz olmuş hatta bunu dile getirmişsiniz (zaten eşiniz bu noktada kopmuş) fakat şuan geri dönme isteği içerisindesiniz ama çabasızsınız..

Birde bir konu var devamını özelden yazmak istiyorum.

yani resmen soktayim herseyi biliyosun sen

sevgili Birsen82;belki alakasiz olacak ama yinede fikir almak istiyorum.yarin randevum var bosanmak istedigimi bildirmek icin.ben ayrilmak istemiyorum aslinda esimde oyle.ama ikimizde birseyleri duzeltmek icin yanasmiyoruz en cok esim.yani ayrilmakta istemiyorum ama bu evliligin vermis oldugu mutsuzlugada dayanamiyorum ne yapicagimi sasirmis haldeyim.oyle yani.

Konunuzu bilmediğim için birşey demem çok güç ama bu anlattığınız kadarıyla , ben olsam bu randevuya gitmeden önce mutlaka birlikte çok iyi bir aile terapistine giderdim eşimide alıp..

Ayrılmadan bir önceki isteğinizi eşinizin kırmayacagından çok eminim.. Yalnız terapistten randevu aldıktan sonra bunu eşinize teklif edin..Ya da tutup kolundan götürün..

daha once teklif etmistim ama kabul etmemisti.randevu aldiktan sonra bi sekilde gitmesini saglamak fena fikir degil.yarinki randevuya gitmek icin zaten isteksizdim.biraz daha zaman vericem kendime de onada.tsk yorumunuz icin karanliga bir mum yaktin diyebilirim.ozellikle az onceki ruya yorumun bazi seyleri fark etmemi sagladi.Allahim nolur duzelsin hersey...

bu gün rüyamda iki tane genç kız görüyorum bana bir adres soruyorlar onlarla beraber güzel yeşillik alanlardan geçiyoruz yeillikler taşlı hani süs için yaparlar ya onun gibi sonra bir yere geliyoruz orası Rusya imiş ve ben orayı biliyormuşum yer güzel ama kasvetli kızlar kilise ye girmek istiyor ama ben istemiyorum kasvetli diye kilise dediğim de bildiğiniz ev
yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…