- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.481
annemin gördüğü rüyalar bunlar,yorumlarsanız sevinirim.Annemin rüyaları çıkar genelde...
dün görmüş bunu.babamı görmüş.babam kocaman bi hayvanı kurban edicekmiş.annem biz bunu nasıl yatırıcaz nasıl kesicez derken babam hemen hayvanı yatırmış,annemde arka ayaklarına çökmüş.sora bizim yanımızda bi eleman var.babam ona seslenmiş,çabuk bıçağı getir kaçıcak şimdi diyomuş ama o hiç umursamıyomuş öle dikiliyomuş.sonra hiç tanımadığımz bi erkek gelmiş hemen ve babama bıçak vermiş.babamda bi kerede hayvanın boynunu kesmiş.
bugünde rüyasında kendini genç kız olarak görmüş.annemle evlenmek isteyen biri varmış ama babası bi türlü vermiyomuş hep engel çıkıyomuş.uğraşlar sonucu evleniyolarmış annemle.adamı tebrik ediyolarmış,bak bi türlü olmuyodu,vermiş babası hayırlı olsun falan diyolarmış.sora annem gelinlikle adamın evine gidiyomuş,adam masa başında oturuyomuş çizgili beyaz gömlekle bişiler yazıyomuş.ama mutluluk kısa sürüyomuş adamın annesi ve kardeşleri annemle ilgili sürekli komplo kuruyolarmış ve sonunda adamında akılını çelmişler ikna etmişler
Hayır olsun ınsaallah..Çok uzun yıllardır görmediğiniz bir yakınınızla karşılaşma durumunuz olacak.selam rüyamda iki defa karşıya geçiyorum birde rüyamda eski bir arkadaşımı görüyorum beni ailesiyle tanıştırıyo ben zaten epsini tanıyorum sadece birini tanımıyorum diyorum yorumlarsanız sevinirim
Dün gece rüyamda köpek tarafından ısırılıyordum. Demin de uyuyakalmışım rüyamda beni bir kadın kaçırıyordu elinde silahla.
arkadaşlar ben haftalar önce bir rüya gördüm hala etkisindeyim yorumlarsanız çok sevinirim.İlk olarak 20 yaşındayım ve bekarım.Rüyamda uyanıyorum bir odadayım hastane odası gibi.Karşımda annem var ayakta duruyor kucağımdada bir bebek yüzünü az çok hatırlıyorum pembe bir battaniyede sarılıydı sanırsam.Kendi çocuğummuş hissediyorum ona karşı hislerim öyle bir sevgi ki çok derinden geliyor.Annem "Kızım çocuğunu emzirmicek misin" dedi benimde aklıma önceden emzirdiğim geldi o anda.Bende anneme "Ama anne önceden emzirdim sütüm gelir mi ki yine" dedim sonra annem durdu öyle bekledi biraz bende emzirdim bebeğimi ama süt verdiğimide hissettim.Rüyam burda bitti kardeşm sayesinde nedir sizce bu?
arkadaslar benimde ruyami yorumlarmisiniz anliyan varsa aranizda ruyamda cocugum olmus oluyor dur diyom kendime coktan beri se,i emzirmiyorum tekrar emziriyorum ama nasil sutum geliyor resmen tasiyor gogsumden akiyor ruya kitabina baktim ama birsey bulamadim simdide tesekurler yorumlarsaniz sevinirim
Hayır olsun ınsaallah.. Kötü bir rüya değil ; fakat size çok yakın birinin bir kötü sözüyle çok incineceksiniz. İkinci rüya yorgun zamanlarda görünen rüyalardan biri..
Evli misiniz bilmiyorum ama bu rüya bekar rüyası..İkiside size ya da evde ilk evlendireceği kıza gördüğü rüya..
Evlilik gerçekleşiyor.. Çevreden biri değil size uzak kişilerden biri.. Çevreden birini size uzun zamandır böyle bir talebi var ama siz (ya da evden biri ama ben siz demek istiyorum) kabul etmiyorsunuz, istemiyorsunuz.. Bu uzak kişi ile olacak evlilik konusunda anneniz biraz sorun çıkaracak..İlk etapta değil fakat sonrasında başınızı baya ağrıtacak anneciğiniz.. :) Düğün hazırlığı evresi bu muallaklar yüzünden zor geçeçek ama birden sıkıntıların kesildiği sevinçlerin açığıa çıktığı bir durum haline gelecek..
Uzun zamandır hayalini kurduğunuz farklı bir çevre ve evliliğiniz olacak inşaallah..Kararsız bir yapınız olduğunu gösteriyor bıçak olayının gecikmesinden..Fakat buna ragmen bunda bunu yaşamayacaksınız.
Hayır olsun ınsaallah.. Yaşadığınız ya da yaşayacagınız bir birlikteliğiniz olacak. Fakat incineceğiniz ve hayal kırıklığına uğrayacagınız bir durum bu..Bu durumun etkisi sizde uzun süre kalacak..Ama bunun sonu çok güzel zamanlarla sonlanacak.Verecegınız karar doğru bir karar ve evlilik olacak.Ama bunun için zaman var.
Birde süt vermek sizin rüyanıza göre ailenizin maddi değeri buyuk birşey alma kararı.
Rüyamda eski sevgilimi gördüm çok uzun bir zaman sonra. Kendisiyle görüşmüyorum normalde. Bizim eve gelmiş. Ama bu ev şu anda oturduğumuz ev değil. İstanbul'daki evimize benziyor ama oradan daha büyük ve ferah gibi, kapılar da değişik normalinden. Amerikan kapısı, beyaz renkte. Neyse işte...........................
slm ben de bir iki gun once gordugum bir ruyayi anlatmak istiyorum.yorumlarsaniz sevinirim.ruyamda esim elinde bir enjeksiyon ve ilac sisesiyle yanima gelip,damardan igne yapmami istiyo kendisine.neden diye sordugumda omuzlarindaki kirmizi kabarciklari gosteriyo bana.siseyi ve enjeksiyonu elime aliyorum ve biranda sise elimden kayip yere dusuyo.esim biranda panik oluyo ilac dokuldu diye.siseyi yerden aliyorum ve icindeki sivinin dokulmedigini sadece sisenin basliginin kirildigini goruyorum.ilac dokulmemis yine yapabiliriz diyorum.o an kucuk cam sisenin icinde mikroplar olustugunu goruyorum.mikroplar cok hizli bir sekilde buyuyerek ilginc cok yumusak ve kanatli birer bocege donusuyo.bu boceklerden biri esimin burnundan icine gidiyo ve esim kendinden geciyo gibi oluyo(bu arada esimle ayrilma noktasindayiz.)
Hayır olsun inşaallah.Ayrılma noktasındayız demeseydiniz..Eşinizle sorunlar yaşıyorsunuz diyecektim..Rüyanız çok açık.
Bu sorunun kaynağı ilk sizden başlamış.Siz bunu farketmesenizde..Eğer dış etkenlere bu kadar izin vermeseydiniz ilişkiniz sadece ufak yara alırdı.Enjeksiyon kırılması buna delalet.
Birde ya eşinizin ailesi ve çok yakınları bu evliliğin olumsuz yönde ilerlemesi için çok fazla etkilemişler eşinizi.. Eşiniz bir kaç defa kurtarmaya çalışmış evliliğinizi fakat sonrasında tamamen pes etmiş ve şuanki kararı kesin ayrılmak istemesi.
Sizinde evvelinde ayrılma isteğiniz olmuş hatta bunu dile getirmişsiniz (zaten eşiniz bu noktada kopmuş) fakat şuan geri dönme isteği içerisindesiniz ama çabasızsınız..
Birde bir konu var devamını özelden yazmak istiyorum.
sevgili Birsen82;belki alakasiz olacak ama yinede fikir almak istiyorum.yarin randevum var bosanmak istedigimi bildirmek icin.ben ayrilmak istemiyorum aslinda esimde oyle.ama ikimizde birseyleri duzeltmek icin yanasmiyoruz en cok esim.yani ayrilmakta istemiyorum ama bu evliligin vermis oldugu mutsuzlugada dayanamiyorum ne yapicagimi sasirmis haldeyim.oyle yani.
Konunuzu bilmediğim için birşey demem çok güç ama bu anlattığınız kadarıyla , ben olsam bu randevuya gitmeden önce mutlaka birlikte çok iyi bir aile terapistine giderdim eşimide alıp..
Ayrılmadan bir önceki isteğinizi eşinizin kırmayacagından çok eminim.. Yalnız terapistten randevu aldıktan sonra bunu eşinize teklif edin..Ya da tutup kolundan götürün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?