Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

işte tam aradığım yer burası ben aslında pek gördüğüm rüyaları yorumlamam ama bu rüya aklımaeğer yorumlarsanız şimdiden çok çok teşekkür ederim çok kısa rüyam daha doğrusu net olarak hatırladığım sadece bu bölüm erkek arkadaşımla nişanlanıyoz annesini görüyorum bana 2 tane yüzük uzatıyo biri tek taş diğeri sırataşlı ama yüzüklerin taşları siyah sadece bu kısmı hatırlıyorum garip geldi yorumlarsanız çok sevinirim....

işte tam aradığım yer burası ben aslında pek gördüğüm rüyaları yorumlamam ama bu rüya aklımaeğer yorumlarsanız şimdiden çok çok teşekkür ederim çok kısa rüyam daha doğrusu net olarak hatırladığım sadece bu bölüm erkek arkadaşımla nişanlanıyoz annesini görüyorum bana 2 tane yüzük uzatıyo biri tek taş diğeri sırataşlı ama yüzüklerin taşları siyah sadece bu kısmı hatırlıyorum garip geldi yorumlarsanız çok sevinirim....

Ruyalar neden yorumlanmiyor arkadaslar

Bugunki ruyam cok enteresandi, bi ciftlikteyiz, sonra tarlaya gidiyoruz her taraf yesil salkim salkim verim var ve ortasindan geciyormusuz, sonra ne hikmetse birisi (tarlada calisanlardan biri sanirim) peynir asmis, ve gidip aa cok acikmistim zaten bana kismetmis biraz ucundan aliyim diyorum ve agzima atiyorum bi parca :) derken yanina bakiyorum bir suru yumurta.. annemlerede sey diyorum o esnada, ben bundan yedim ama parasini birakiyim, yanlis anlamasinlar, adamlarin erzaklari sanirim diyip ordan uzaklasiyoruz.

canım ben şöyle yorumladım. güzel bir geleceğin olacak. verimli tarla görmek iyidir. yumurta çocuğun olacak demek. güzel bir rüya hayılısı olsun.

kızlar ben de sabah bi rüya gördüm ama yorumlayamadım bi türlü. genelde yorumlayabilirim rüyalarımı. aynen de çıkar. ama bunda kafam çok karıştı. rüyamda elimde bir ilaç var göbeğime sürüyorum. iki kaarınca yere düşüyor. bi karıncanın sırtında bebeği var. sonra bu karıncalar solucana dönüşüyor. tiksiniyorum eziyorum onları. sonra bi bakıyorum göbek deliğimden dörder beşer yarısı yeşil yarısı beyaz solucanlar çıkyor. göbeğimin yan tarafından daa çıkyor aynıları. ama hiç bitmiyorlar. iki eltim gelip yardım ediyor. elleriyle tutup çıkarıyorlar. bakıyorum hepsi yerde yarısı da bacağıma yapışmış. temizliyorum onları. tam bitti derken göbeğimden çıkmaya devam ediyorlar. rüyam bu kadar. bu arada hamileyim. çocukla ilgili bişey olabilir mi diye düşünüyorum.

lütfen rüyamı yorumlarmısınız kafama takıldııııı
rüyamda alt damağımın solundaki 3 dişim birbirine yapışık olarak kopuyor kalıp gibi onu bir arkadaşımın ağzına takıyorum bi süre sonra dişlerimi veriyor ben tekrra alıp ağzıma takıyorum o 3 dişi. ama dişler hiç ayrılmıyor birbirinden .. lütfen yorumlar mısınız?

canım bu dişle ilgili rüyalar pek hayırlı değildir. sen bi sadaka falan ver kazanın belanın önüne geçsin diye. yine de hayırlı olsun rüyan.

Benim de rüyamı yorumlarmısınız çok tskler...

Nişanlımla balayı için Kıbrıs'a gitmeye karar veriyoruz gemiyle gidiyoruz ama o birden bire gemiden düşüyor denizde kayboluyor ben de peşinden atlıyorum onu bulmak için ama bulamıyorum daha sonra onu buluyorlar denizden baygın bir halde hastaneye götürüyoruz doktor bize öldü yaşamaz diyor biz denizin dibine tekrar indiriyoruz onu tekrar yaşamaya başlıyor tekrar hastaneye götürüyoruz doktor 1 ay bu odadan çıkmayacak dedi daha sonra da ayaga kalkarak yanıma geldi el ele tutuştuk benim üzerimde de gelinlik vardı....

canım bu dişle ilgili rüyalar pek hayırlı değildir. sen bi sadaka falan ver kazanın belanın önüne geçsin diye. yine de hayırlı olsun rüyan.

Benim rüyamda dişle ilgil. Ben sürekli olarak en azından ahaftada 2 kere dişlerimin sallandığını görüyorum. İnanın ne kadar rüya olsada acı hissediyorum. Çıkıcak gibi oluyor ama çıkmıyor çok fena sallanıyo. 1 tane falanda değil yarısından fazlası sallanıyo. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

kızlar kızkardeşimin gördüğü rüyayı yorumlar mısınız?
evde ailecek toplanmışız kardeşimin şu an küs olduğu erkek arkadaşı anne babası ile bizdelermiş.kardeşim yatıyomuş üzerinde battaniye varmış.annem sürekli onun üstünü açmaya çalışıyomuş.çocuğun babası da biz çıkalım sen rahat et demiş.sonra kardeşim odadan çıkmış kapının önünde o çocuk varmış.saçlarını kısacık kestirmiş.üstüne siyah bi mont giyiyomuş ve kardeşime bakıyomuş.

Hayır olsun..Şüphesiz Allah en doğrusunu bilir..

Nişanlanmak sevinçtir..Yüzük ise sizin rüyanıza göre iki sıkıntınızı rahatlatlıkla atlatmanız demek.. Sevdiğinizin büyüğü tarafından uzatılması ise yüzüklerin, aile büyüklerinizden birinden bir müjde alacaksınız demektir.

Hayır olsun inşaallah..Ruyaların genele anlatılmasına çok karşıyım..Çünkü rüyalar özeldir ve her okuyanın aklından birşey geçiyor..Hangi kalbe sahip kişiler okuyor bu yorumları bilmiyoruz..Bu yüzden ilk yorum çok önemlidir..Muhtemelen bu yapacagım ilk yorum olmayacak fakat;

Hayır olsun inşaallah..Birbirini çok etkileyen bir karar verme durumunuz olacak.. Bu kararınızda yakın bir insanınız etkili olacak fakat sonrasında bir yol ayrımına gireceksiniz..Bulunduğunuz yerden ayrılma söz konunuz var; fakat bu hayırlı ,sevinç getiren birşey için..

Hayır olsun inşaallah ..Maşaallah güzel bir ruya görmüşsünüz.. Gelinlik Allah'tan gelen buyuk yardım ve mujdedir sizin rüyanıza göre.. Nişanlınız ailevi bir durum yaşayacak, bunun üzerine iş hayatıyla ilgili bir durum atlatacak.Bu iki durumda da biraz sıkıntıları olacak..Sizin desteğiniz fazlasıyla olacak..

Mutlu bir birlikteliğiniz olacak ınş.

Hayır olsun inşaallah..Hayatınızda bulunan iki sıkıntı var..Bunları kendi iradenizle hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor..

Devamlı olarak görmeniz ise bir uyarıdır..Eğer anne ve babanız hayatınızdaysa onlara ya da ona iyi davranmanız gerekiyor.Bu uyarı bunun üzerine.

Hayır olsun inşaallah..Muhtemelen ailenizin tasnif etmediği bir ilişkisi var kardeşinizin..Ya da bazı endişeler yaşadığı biliyorsa, bilmiyorsa yaşayacagı.. Annenizin kardeşinizin üstünü açması bu yönde.. Bu erkek arkadaş, rüyaya göre bir karar aşaması atlatmış ve net bir karar vermiş.Bu hangi yönde belli olmuyor rüyaya göre.

çok çok sağolun..ne kadar güzel yorumlamışsınız..

Annem hayatta ve bu yorumdan sonra dahada iyi davranıcam. Ama hayatımdaki 2 sıkıntıyı nerden bilebilirim. Neyi uzaklaştırmam gerekebilirki. Bi sevgilim var bununla ilgilimidir acaba bu rüya. Sıkıntı derken bu olabilirmi

bu rüyayı yorumlar mısınz lütfen:97:
dayım görmüş.bi arkadaşı balık tutuyomuş bakmış kocaman bi balık yakalamış.dayım ben tutuyim demiş onu görünce ama ona balık değil büyük bi taş gelmiş,mermer gibi .tam beyazda değil,sarımtırak bi mermer parçası sanki diyo.
bu arada bebek problemleri var.yengem şu an hamile ama sorunlu bi hamilelik geçiriyo:26:

Ah annelerimiz ! Ne kadar çok eksik davranıyoruz onlara..Birgun kokusuna bile hasret kalacagımızı bildiğimiz halde..

Bu konuda yorum yapmam güç, fakat sizin bunu değerlendirmeniz gerekiyor..Eğer sizi üzüyorsa ve geleceginizi etkileyecekse düşünmeniz gerekiyordur.

Hayır olsun ınsaallah.Bebekle ilgili bir rüya değil bu..Dayınızın işiyle ilgili bir rüya.. Bir yerden bir haber ya da bir iş bekliyor.Tam bilemiyorum bunu.Bu istediği şey olmayacak.Fakat ondan daha iyi olabilecek, sonuçları daha başarılı olacak birşey çıkacak karşısına..

İlk zaman bundan memnun olmsada sonradan iyiki diyecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…