- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.461
Hayır olsun ınsaallah. Çok yüzü gülümseten bir rüya.Çok müjdeli.Art arda çok fazla mutluluğunuz olacak. Hayırlı kararlarınız olacak.. Sizin hanede sizde dahil olabilir, bir evlilik, bir bebek, bir huzursuzluk arkası mutlu bir karar ve bir araba satın alınacak.
Birsen Hanım şaştım kaldım bu rüyadan bu yorumu nasıl yaptığınızaHayır olsun inşaallah.. Şüphesiz en doğrusunu Mevlam bilir.
Rüyanız size kötü bir rüya gibi gelsede aslında çok güzel ve hayırlı bir rüya..
Düğün hane bereketi, gelinlik ise Allah'tan gelen buyuk yardıma delalettir sizin rüyanızda.. Geçmişte yapmış olduğunuz bir tercihin sıkıntısını çok çekmişsiniz.Bununla ilgili iki kere bir geri dönüş olmuş fakat ikisindede hüsranla sonuçlanmış.Bu durum yeniden ortaya çıkacak..Burada size düşen kesinlikle uzak durmanız gerekmektedir..Seçmek istediğiniz hayat ile o hayat arasında büyük fark var.Evet istemiş ya da istiyorsunuz fakat uzağında olmanız çok daha iyi..
Birde çok uzun zamandır bebeği olmayan bir tanıdığınızın bir hamilelik haberini alıyorsunuz.
Hayır olsun ınsaallah..
1.Biliç altı rüyalarından.Bilinciniz tam kapalı değilken görmüşsünüz.
2.Sizin bir yolculuğunuz olacak , o kişinin ise hayatında bir önemli sayılacak bir değişimi olacak.
3.Rüya evlilik üzerine bir rüya..Tam adlandıramıyorum; fakat nişan bozma, boşanma gibi bir durum var sizde ya da çok yakınlarınızda..İşte bu kişinin ya da sizin , bereketiniz oluyor kazancınızda, evliliğiniz oluyor çok kolay ve huzurlu, birde beklemediğiniz birinden bir haber ya da hediye alacaksınız.
Canim kusura bakma gercekten ama..... NE RÜYA GÖRMESINI SEVERIM; NE RÜYA ANLATMASINI; NE RÜYA DINLEMESINI; NEDE YORUMLAMASINI....
KÖTÜ RÜYALARI KESINLIKLE BIR BASKASINA ANLATMA ICINDE KALSIN BOGULSUN...
Rüyamda bir şarkı dinleyip ağlıyordum. Bu ne demek olabilir acaba? :26:
Hatta şarkı hiç aklımda yoktu, özel bir anlamı da yok benim için, sadece çok sevdiğim bir şarkı.
bende bugün rüyamda eşim annemgilin eve içki getirmiş bunları sakla görmesinler diyo çok keskinmiş hemen sarhoş edermiş dokunur diyo bene elimde içki şişesi eşime içiriyorum zorla biraz ben içiyorum bakıyorum yavaş yavaş sarhoş olmaya başlıyorum nedir normalde biz kesinlikle içki içmeyiz yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Annem benimle ilgili çok ilginç bir rüya görmüş. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Hiç sevmediğim bir aile var yaşadığımız şehirde. Babamın bir hemşerisi. Bunlar beni istemeye gelmişler. Sonra biz yüzükleri takmışız ve nişan kıyafetleri almak için alışverişe çıkmışız. Annem, ben, oğlanın annesi ve ablası da varmış yanımızda. Bu aile çok zengin bir aile ama ben kıyafet seçerken hep en ucuz olanlarını alıyormuşum. Oğlanın annesi de soruyormuş ne kadar o elbise falan diye, fiyatının uygun olduğunu görünce de iyi diyormuş. Annem de çok şaşkınmış 'bu kız niye gidip ucuz şeyleri alıyor' diye. Normalde başıma böylesi bir olay gelse en güzellerini alırdım.Neyse iştee... Bir yandan da annem diyormuş ki 'iyi bari, hiç sorun çıkmayacak herkes halinden memnun.'
Bunun anlamı ne olabilir? Hiç istemediğim bir aile ve onun sevmediğim oğluyla neden nişanlanıyorum yaaa... :84::84:
Bir de geçenlerde bir küçük minibüsün içinde kuzenlerim ve kuzenlerimin baba tarafının akrabalarını gördüm. Beraberdik. Sıkış tıkış doluşmuşuz içine, bir yere gidiyorduk. Bu bahsettiğim kuzenlerim (2 kişiler) kapalı. Ve onların diğer akrabaları da kapalı kızlar. Genelde siyah başörtü gördüğümü hatırlıyorum kafalarında. Benim parmağımda alyans var. Altın bir alyans ama benim haberim yok. Bu kızların da hepsi bana bakıp gülümsüyor. Artık sen de nişanlısın falan deyip göz kırpıyorlar bana. Ben de şaşırıyorum 'ne nişanı yaa' diyerek. Ve bir bakıyorum ki yüzük parmağımda alyans. :O Sonra bu alyansı alıp bir işaret parmağıma, bir de başparmağıma takıyorum. Ben nişanlı değilim, kimse yok hayatımda diyorum. Bunu göstermek için diğer parmaklarıma takıyorum yüzüğü.
Bunu da merak ettim. Şu anda okuyorum ve evlilik gibi bir durum söz konusu değil, biri de yok hayatımda zaten. :/ Annem de nişan mevzusunu görünce şaşırdım yani. :s
birsen hnm yorumların için teşekkürler
rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm,
çok ağlıyorum,ama içime akıtıryorum gözyaşlarımı,sessiz sedasız ağlıyorum yani.
sonra annemle sultan ahmet gibi büykk bi camiye gittiğimizi gördüm.
asansörle caminin kubbesine çıktık..annem uca doğru oturmuş,
koruyucu parmaklıklar var ama düşmesinden korkuıyorum ve hadi gidelim diyorum..
Benim vefat eden teyzemin evindeyiz onun büyük kız torununun (adı özlem-2 cocugu var) kücük cocugu kucagımda sanki kundak gibi bir seyde
sarılı, soruyorum 19 aylık diyor ama kesinlikle buyuklugu o kadar degil, kelime kelime konuşuyormuş agzında çok kelime var ama cumle halınde konusmuyor dıyor. biraz sallıyorum uyuya kalıyor kucagımda yüzüne ince bir tülbent ortulmuş sanki, yatıracagım duvar kenarına dogru koyuyorum ki aşagı duşmesin aa yorganın üzerinde bir sürü igne, kiminin üzerine iplikleri bile var bir sürü dikiş ignesi topluyorum ayrı bir yere koyuyorum ama o da ne yataktada bir sürü igne var kimi top başlı, kimi normal toplu igne kimi dikiş ignesi... neye yormak gerekir bu rüyayı
Hayır olsun inşaallah..Bu tür rüyalarınızı açıktan anlatmamaya çalışın..
Anneniz ve sizi ilgilendiren bir konu gündeme gelecek ve ikiniz içinde hayırlı bir karar olacak..Annenizin bir hastalığı var ya da bunu öğreneceksiniz.Öyle aman aman bir rahatsızlık değil, bu durum kolay tedavi görecek. Sizin içinize attığınız bir sıkıntı yaşamışsınız ya da hala yaşıyor görünüyorsunuz..Bu durumu birine açmanız gerekiyor.
Siz ve anneniz için umre görünüyor fakat anneniz gidecek ınsaallah..[/QUOTE]
ayy nası mutlu ettin beni..inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?