Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ayyy çok teşekkür ederim,ağzından bal damlıyobirisi evlencek heralde çünkü bugünde öyle bi rüya gördüm evlenmişim ben havuzlu denizli bi yere gitmişiz.benim erkek arkadşım olmadığı için kendime yoramıyorumbu arada 2gün falan oluyo araba aldık biz bunu görmüşüm sanırım:26:

bende bugün rüyamda eşim annemgilin eve içki getirmiş bunları sakla görmesinler diyo çok keskinmiş hemen sarhoş edermiş dokunur diyo bene elimde içki şişesi eşime içiriyorum zorla biraz ben içiyorum bakıyorum yavaş yavaş sarhoş olmaya başlıyorum nedir normalde biz kesinlikle içki içmeyiz yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Birsen Hanım şaştım kaldım bu rüyadan bu yorumu nasıl yaptığınızaçünki gerçekten de dediğiniz gibi eskiden yanlış olan ama çook isteyerek bir tercih yapmıştım hemde 2 kere denedim bu tercihi ama ikisindede gerçekten hep ben üzüldüm ve hala aklıma gelmiyoda değil...ama bir daha aynı fırsatın karşıma çıkması bir mucize olur çünki benim çok istediğim beni hiçbirzaman hiç istemedi...neyse demek istediğim bravo yani bir rüyayla çok eski bir yaşanmışlığa gittiniz şaşırdımbuarada çok teşekkürde ederim yorumladığınız için ben gene arada rüyalarımı yazmak isterim yorumlarsınız değilmi?

Annem benimle ilgili çok ilginç bir rüya görmüş. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Hiç sevmediğim bir aile var yaşadığımız şehirde. Babamın bir hemşerisi. Bunlar beni istemeye gelmişler. Sonra biz yüzükleri takmışız ve nişan kıyafetleri almak için alışverişe çıkmışız. Annem, ben, oğlanın annesi ve ablası da varmış yanımızda. Bu aile çok zengin bir aile ama ben kıyafet seçerken hep en ucuz olanlarını alıyormuşum. Oğlanın annesi de soruyormuş ne kadar o elbise falan diye, fiyatının uygun olduğunu görünce de iyi diyormuş. Annem de çok şaşkınmış 'bu kız niye gidip ucuz şeyleri alıyor' diye. Normalde başıma böylesi bir olay gelse en güzellerini alırdım. Neyse iştee... Bir yandan da annem diyormuş ki 'iyi bari, hiç sorun çıkmayacak herkes halinden memnun.'

Bunun anlamı ne olabilir? Hiç istemediğim bir aile ve onun sevmediğim oğluyla neden nişanlanıyorum yaaa... :84::84:

Bir de geçenlerde bir küçük minibüsün içinde kuzenlerim ve kuzenlerimin baba tarafının akrabalarını gördüm. Beraberdik. Sıkış tıkış doluşmuşuz içine, bir yere gidiyorduk. Bu bahsettiğim kuzenlerim (2 kişiler) kapalı. Ve onların diğer akrabaları da kapalı kızlar. Genelde siyah başörtü gördüğümü hatırlıyorum kafalarında. Benim parmağımda alyans var. Altın bir alyans ama benim haberim yok. Bu kızların da hepsi bana bakıp gülümsüyor. Artık sen de nişanlısın falan deyip göz kırpıyorlar bana. Ben de şaşırıyorum 'ne nişanı yaa' diyerek. Ve bir bakıyorum ki yüzük parmağımda alyans. :O Sonra bu alyansı alıp bir işaret parmağıma, bir de başparmağıma takıyorum. Ben nişanlı değilim, kimse yok hayatımda diyorum. Bunu göstermek için diğer parmaklarıma takıyorum yüzüğü.

Bunu da merak ettim. Şu anda okuyorum ve evlilik gibi bir durum söz konusu değil, biri de yok hayatımda zaten. :/ Annem de nişan mevzusunu görünce şaşırdım yani. :s

Son düzenleme:
birsen hnm yorumların için teşekkürler
rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm,
çok ağlıyorum,ama içime akıtıryorum gözyaşlarımı,sessiz sedasız ağlıyorum yani.
sonra annemle sultan ahmet gibi büykk bi camiye gittiğimizi gördüm.
asansörle caminin kubbesine çıktık..annem uca doğru oturmuş,
koruyucu parmaklıklar var ama düşmesinden korkuıyorum ve hadi gidelim diyorum..

Benim vefat eden teyzemin evindeyiz onun büyük kız torununun (adı özlem-2 cocugu var) kücük cocugu kucagımda sanki kundak gibi bir seyde
sarılı, soruyorum 19 aylık diyor ama kesinlikle buyuklugu o kadar degil, kelime kelime konuşuyormuş agzında çok kelime var ama cumle halınde konusmuyor dıyor. biraz sallıyorum uyuya kalıyor kucagımda yüzüne ince bir tülbent ortulmuş sanki, yatıracagım duvar kenarına dogru koyuyorum ki aşagı duşmesin aa yorganın üzerinde bir sürü igne, kiminin üzerine iplikleri bile var bir sürü dikiş ignesi topluyorum ayrı bir yere koyuyorum ama o da ne yataktada bir sürü igne var kimi top başlı, kimi normal toplu igne kimi dikiş ignesi... neye yormak gerekir bu rüyayı

annemin gördüğü rüyalar bunlar,yorumlarsanız sevinirim.Annemin rüyaları çıkar genelde...
dün görmüş bunu.babamı görmüş.babam kocaman bi hayvanı kurban edicekmiş.annem biz bunu nasıl yatırıcaz nasıl kesicez derken babam hemen hayvanı yatırmış,annemde arka ayaklarına çökmüş.sora bizim yanımızda bi eleman var.babam ona seslenmiş,çabuk bıçağı getir kaçıcak şimdi diyomuş ama o hiç umursamıyomuş öle dikiliyomuş.sonra hiç tanımadığımz bi erkek gelmiş hemen ve babama bıçak vermiş.babamda bi kerede hayvanın boynunu kesmiş.

bugünde rüyasında kendini genç kız olarak görmüş.annemle evlenmek isteyen biri varmış ama babası bi türlü vermiyomuş hep engel çıkıyomuş.uğraşlar sonucu evleniyolarmış annemle.adamı tebrik ediyolarmış,bak bi türlü olmuyodu,vermiş babası hayırlı olsun falan diyolarmış.sora annem gelinlikle adamın evine gidiyomuş,adam masa başında oturuyomuş çizgili beyaz gömlekle bişiler yazıyomuş.ama mutluluk kısa sürüyomuş adamın annesi ve kardeşleri annemle ilgili sürekli komplo kuruyolarmış ve sonunda adamında akılını çelmişler ikna etmişler

selam rüyamda iki defa karşıya geçiyorum birde rüyamda eski bir arkadaşımı görüyorum beni ailesiyle tanıştırıyo ben zaten epsini tanıyorum sadece birini tanımıyorum diyorum yorumlarsanız sevinirim

Dün gece rüyamda köpek tarafından ısırılıyordum. Demin de uyuyakalmışım rüyamda beni bir kadın kaçırıyordu elinde silahla.

Dediginize yakin bi durum soz konusu, insallah allah sonumuzu hayir etsin :).. ama bende boyle hissediyorum, tamda dediginiz gibi olucak sanirim.. akabinde gordugum ruyalarda onun haberini veriyor sanki.

arkadaşlar ben haftalar önce bir rüya gördüm hala etkisindeyim yorumlarsanız çok sevinirim.İlk olarak 20 yaşındayım ve bekarım.Rüyamda uyanıyorum bir odadayım hastane odası gibi.Karşımda annem var ayakta duruyor kucağımdada bir bebek yüzünü az çok hatırlıyorum pembe bir battaniyede sarılıydı sanırsam.Kendi çocuğummuş hissediyorum ona karşı hislerim öyle bir sevgi ki çok derinden geliyor.Annem "Kızım çocuğunu emzirmicek misin" dedi benimde aklıma önceden emzirdiğim geldi o anda.Bende anneme "Ama anne önceden emzirdim sütüm gelir mi ki yine" dedim sonra annem durdu öyle bekledi biraz bende emzirdim bebeğimi ama süt verdiğimide hissettim.Rüyam burda bitti kardeşm sayesinde nedir sizce bu?

Canim kusura bakma gercekten ama..... NE RÜYA GÖRMESINI SEVERIM; NE RÜYA ANLATMASINI; NE RÜYA DINLEMESINI; NEDE YORUMLAMASINI....

KÖTÜ RÜYALARI KESINLIKLE BIR BASKASINA ANLATMA ICINDE KALSIN BOGULSUN...

Rüyamda bir şarkı dinleyip ağlıyordum. Bu ne demek olabilir acaba? :26:

Hatta şarkı hiç aklımda yoktu, özel bir anlamı da yok benim için, sadece çok sevdiğim bir şarkı.

Hayır olsun ınsaallah.Bu aralar çok istediğiniz birşey olacak ve çok sevineceksiniz.Öyle büyük bir olay değil ama sizin için önemli.

Hayır olsun inşaallah..Eşiniz ya da çok yakın bir kişi hasta olan biri inşaallah şifa buluyor..

arkadaslar benimde ruyami yorumlarmisiniz anliyan varsa aranizda ruyamda cocugum olmus oluyor dur diyom kendime coktan beri se,i emzirmiyorum tekrar emziriyorum ama nasil sutum geliyor resmen tasiyor gogsumden akiyor ruya kitabina baktim ama birsey bulamadim simdide tesekurler yorumlarsaniz sevinirim

Hayır olsun ınşaallah..Bu görülen iki rüyanında yorumu hiç beklemediğiniz bir anda çok hızlı bir şekilde gelişecek bir düğün olayı.. Siz ya da hane içindeki biri.Ya babası yok bu kişinin ya da anne babası ayrılımış.. Tereddüt yaşayacaksınız evet derken ama rahat ve huzurlu bir karar olacak bu.Hem hane içi hem karşı taraf bu evliliği onaylayacak..Yalnız İki tane üst üste bir talep olacak sizinle evlenmek isteyen kişiler tarafından ; ilki değil ikincisi olacak.Ruyanız buna delalet.

Hayır olsun inşaallah..Bu tür rüyalarınızı açıktan anlatmamaya çalışın..

Anneniz ve sizi ilgilendiren bir konu gündeme gelecek ve ikiniz içinde hayırlı bir karar olacak..Annenizin bir hastalığı var ya da bunu öğreneceksiniz.Öyle aman aman bir rahatsızlık değil, bu durum kolay tedavi görecek. Sizin içinize attığınız bir sıkıntı yaşamışsınız ya da hala yaşıyor görünüyorsunuz..Bu durumu birine açmanız gerekiyor.

Siz ve anneniz için umre görünüyor fakat anneniz gidecek ınsaallah..

Hayır olsun ınsaallah.. Teyzenizin evinde bir sıkıntı varsa ona, yoksa başka yetimlere sizin evden sadaka çıkmasını sağlayın.. Bu bunun üzerine bir mesaj rüyasına delalet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…