Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Hayır olsun inşaallah..Yakınınızda olan bazı kişilerden sizi incitecek sözler duyacaksınız yine başkasının vesilesiyle çok üzülemden çıkacaksınız o konunun içinden.

Benide bugün arkadaşım görmüş.
Ben nişanlıyım, güya arkadaşım kendi köyündeymiş ve oradaki birine isteyeceklermiş beni.
Ama ben o köyde bir eve gidecekmişim ve arkadaşımda yengesine gidip cimcimeye yardım edelim demiş. İsteneceğim eve gelmişler, pastalar börekler hazır ben kargoyla göndermişim ve bir kurabiye yemiş, kurabiye beyaz ve içi ballıymış. Tadı çokg üzel nasıl yaptı diye konuşuyorlarmış. Sonra ben gelmişim arkamda 10 tane araba, yani konvoyla, sonra üzerimde de beyaz etek, açık renk bir hırka ve mavili bir eşarp varmış, oradan oraya koşturuyormuşum.
Bu rüya neye işarettirki acaba?

bende yıllar önce buna benzer bir rüya görmüştüm.köpek saldırması ve havlaması dünyalığa çok fazla önem verdiğine ve günahta ısrar ettiğine delalet eder.

Hayır olsun inşaallah..Sen evli miydin Tryamor ? Evli değilsen çok çok mutlu olacagın bir hayat kuruyorsun eğer evliysen seni çok üzen bir konuda güzel bir sonuç alıyorsun.. Güzel bir rüya.

Ferahlığa, huzura sıkıntıların kaybolmasıne delalet olan bir rüya.. Birde bulunduğunuz yerden farklı bir yere geçişiniz olacak..Hayır olsun inşaallah..Rüyanız güzel.

bende yıllar önce buna benzer bir rüya görmüştüm.köpek saldırması ve havlaması dünyalığa çok fazla önem verdiğine ve günahta ısrar ettiğine delalet eder.

Eğer köpeği kişi kendi kovalarsa bu dediğiniz şekliyle yorumlanır rüya.. Fakat rüyada, rüya sahibini kovalamış köpek.

Bir rüyadaki obje sayısız farklı şekilde yorumlanır.. Mesela bazen kuş görmek kısmetken bazen sıkıntılı bir habere delalettir..Rüyanın akışıyla çok ilgilidir bu yorum.

Bazende iki AYNI görülen rüya , ayrı şekilde yorumlanabiliyor, bu da rüya sahibinin o anki durumlarıyla ilgilidir..

çok güzel rüya yorumluyosun gerçekten bizim komşuda çok güzel rüya yorar ne derse çıkar..birde neye yorarsan ona çıkarmış hayıra yorun hayır olsun

çok güzel rüya yorumluyosun gerçekten bizim komşuda çok güzel rüya yorar ne derse çıkar..birde neye yorarsan ona çıkarmış hayıra yorun hayır olsun

Evet neye yorarsan o olur ; bu yüzden dikkatli olmak lazım..

fakat bazen öyle rüyalar var ki, ikaz rüyalarıdır..Ve bunu görebiliyorsa insan mutlaka söylemelidir..Bu kötü olarak yorumlamak değil, ikaz ile kişiye sinyal vermektir..Bu yüzden es geçmemek lazım..

Rüya önemli bir konudur.. Bu yüzden gerçekten çok dillendirmemek gerekiyor rüyalarımızı. Hele ki şu internette bulunan rüya tabirlerine asla bakmamak lazım.. Hep olumsuzluk, ölüm, hastalık v.s yorumlarda, buna şaşırıyorum.

Hayır olsun inşaallah..Sen evli miydin Tryamor ? Evli değilsen çok çok mutlu olacagın bir hayat kuruyorsun eğer evliysen seni çok üzen bir konuda güzel bir sonuç alıyorsun.. Güzel bir rüya.

Yok yok evli değilim. 22 yaşındayım, okuyorum.

İnşallah dediğin gibi olur.

mutlu haberler için inşaallah.....ama umarım bebek konusu doğru olmaz.....veyahut benim olmaz.....çünkü bende 3 tane var.en küçüğüm 8 aylık.birdaha mecburi olmazsa istemiyorum..allah olmayan herkese nasip etsin.... yorumun için çok teşekkürler...ağzına sağlık.......

Çok teşekkür ediyorumm... Artık sürekli ziyaret ederim burayı :) Umarım dediklerin çıkar. İyi yorumluyorsunnn

Merhaba benimde rüyamı yorumlarsan çok sevinirim.Rüyamda yeni bir otobüs yada tren benzeri birşey üretilmiş açılışını başbakan recep tayyip erdoğan yapıyordu.açılışa benide davet etmişler ilk deneme sürüşüne birlikte bindik ben önde oda benim arkamda oturuyor sürekli gülümsüyordu.Başka insanlarda vardı kalabalıktı.Sonra tren durdu herkes inmek istedi ben kalabalığın inmesini bekleyip en son indim.

bi kaç gün oluyo bu rüyayı göreli..ünvden arkadaşlarla voleybol oynuyomuşuz bi okulun bahçesinde.sonra ilkokul arkadaşlarım geliyo birisi sessizce biz yüzmeye gidicez hadi sende gel diyolar,bende onlarla gidiyorum ama yüzmeye değil futbol oynamaya gidiyoruz
sonra yine ilkokul arkadaşlarımdan birinin evine gidiyorum,kıyafet alcakmışız ordan,ama annesi çok sinirli tartışıyolar,annesi banyoyu temizliyo bu arada onlar tartışırken bende wcye giriyorum ama kirli,saç kılları lekeler falan var,su döliyim de gitsin diyorum su döküyorum bi kaç kez.çıktığımda arkadaşım gitmiş oluyo,annesi hala kızgın ama ben yatıştırmaya çalışıyorum tabi teyzecim siz haklısınz falan diyorum bu arada bu aradaşım mesj atıyo evden sinirle çıktığı için alacaklarını alamamış sen getir diyo.bende hırka cep telefonu askıda bi 2tane gömlek sanırım bide kendi montumu falan toplıyorum hepsini çıkıyorum evden:26:
ne demek bunlar birsen?bu arada o arkadaşımla görüşmüyoruz,kendisinden haberim yok yani

Merhaba

Hayır olsun inşaallah..İş-mevki-hayat konusunda başarılı bir yükseliş göstereceksiniz.Bereketli bir dönem geçireceksiniz.

Hayır olsun inşaallah.. Sizin hatanızdan yahut davranışınızdan dolayı şuan elinizde olan birşeyi kaybetmek üzeresiniz.. Bunun çok farkında değilsiniz.. Dikkat etmeniz gereken bir rüya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…