- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.781
kızlar bende bu gece rüyamda 3-4 tane köpek gördüm bana saldırmaya çalışıyolardı köpekler havlayarak insanlar o köpekleri tutmaya çalışıyodu bu nedir ? benim rüyalarımın altında bişey çıkar genelde ?
kızlar bende bu gece rüyamda 3-4 tane köpek gördüm bana saldırmaya çalışıyolardı köpekler havlayarak insanlar o köpekleri tutmaya çalışıyodu bu nedir ? benim rüyalarımın altında bişey çıkar genelde ?
Ben de rüyamda birinin evine gidiyorum, arkadaşımmış sözde ama tanımıyorum öyle insanları gerçek hayatta. Ailesiyle sohbet ediyorum vs. Zengin insanlarmış bunlar.Evlerinde biraz oturduktan sonra çıkıyoruz. Bu kızın elinde nar çiçeği renginde bir soğuk içeçek görüyorum, tadı çok güzel onun en iyisi ben de alayım derken; onu satan kafenin kapanmış olduğunu görüyorum. :s Başka bir gün alırım diyorum nasılsa onu satan bir sürü kafe var. Benim elimde de kitaplar var fakülteme gidecekmişim, dersim varmış. Ardından bir yere giriyorum bir şeyler almak için. Sonra orada rehin bırakılıyorum. Sadece ben değil etrafta bir dolu insan var rehin tutulan. Elleri silahlı adamlar giriyor içeriye. Kimse bir şey yapamıyor, ülke ile ilgili bir meseleymiş bu. Savaşla ilgili bir şeyler. Hatta annem de oradaydı. Bir de herkesin tek tek fotoğrafını çekiyorlar. Ben dışarıya doğru çıkmaya çalışırken bir adam çıkamazsın geri gel deyip üzerime gümüş rengi bri silahı doğrultuyor; ben de yerime geçiyorum. Kitabımı açıyorum içinde çok güzel resimler var ve ben o ortama rağmen çok mutluydum, rahattım; bize bir şey olmaz öldürmezler diye düşünüyordum.
Bu ne demek olabilir?
Benide bugün arkadaşım görmüş.
Ben nişanlıyım, güya arkadaşım kendi köyündeymiş ve oradaki birine isteyeceklermiş beni.
Ama ben o köyde bir eve gidecekmişim ve arkadaşımda yengesine gidip cimcimeye yardım edelim demiş. İsteneceğim eve gelmişler, pastalar börekler hazır ben kargoyla göndermişim ve bir kurabiye yemiş, kurabiye beyaz ve içi ballıymış. Tadı çokg üzel nasıl yaptı diye konuşuyorlarmış. Sonra ben gelmişim arkamda 10 tane araba, yani konvoyla, sonra üzerimde de beyaz etek, açık renk bir hırka ve mavili bir eşarp varmış, oradan oraya koşturuyormuşum.
Bu rüya neye işarettirki acaba?
bende yıllar önce buna benzer bir rüya görmüştüm.köpek saldırması ve havlaması dünyalığa çok fazla önem verdiğine ve günahta ısrar ettiğine delalet eder.
çok güzel rüya yorumluyosun gerçekten bizim komşuda çok güzel rüya yorar ne derse çıkar..birde neye yorarsan ona çıkarmış hayıra yorun hayır olsun
Hayır olsun inşaallah..Sen evli miydin Tryamor ? Evli değilsen çok çok mutlu olacagın bir hayat kuruyorsun eğer evliysen seni çok üzen bir konuda güzel bir sonuç alıyorsun.. Güzel bir rüya.
Eşinizle veya onun kanbağı olan kişilerle tatsızlık yaşayacaksınız..Bir dönem içiniz huzursuz olacak..Fakat sonrasında beklenmedik bir sevinç yaşayacaksınız.. Uzun bir süre devamlı olarak mutluluk haberleri alıyorsunuz..
Birde tam yorumlayamıyorum ama diğer rüyanızda da buna benzer bir tabir çıkmıştı , düşünüyor musunuz bilmiyorum ama beklenmedik bir bebek geliyor sanki haneye.
Hayır olsun inşaallah..Bu rüyanın hükmü yok.. Sıkıntılı veya yorgun süreçlerde görülebilecek rüyalardan.. Manevi boyutu yok yani.
Bilge'ciğim hayır olsun inşaallah..Bir ara özelime fısıldarsan sevinirim.. :))
özeline gırebılmek ıcın cok yorum yapmak lazım cokkk :) 100 msj dolması gerekıyormus benım henuz 4. mesajım :)) kısacık ama guzel bır ruyaydı yorumlarsın bı ara
Size rüya yorumunu yazıp yolladım fakat uyarı aldığınız için gitmedi mesaj...Dün ise tekrar yolladığınızda tekrar yazdım fakat bu seferde mesaj kutunuz dolu olduğu için ulaşmadı mesajım.. Özel cevaplarım tabııkı.. Cevaplayamazsam en azından mesajınızı cevapsız asla bırakmam, elimde olduğu sürece.
Hayır olsun inşaallah.. O gün nasıl yorumladığımı hatırlamıyorum ama bu kişinin size tekrar yaklaşımı olacak.Fakat sizin bazı endişeleriniz var..Bu kişi sizden dolayı bazı sıkıntılar yaşamış içsel olarak.. Gel gitli bir durum yaşamışsınız.Öncesinde onun çabası sonrasında sizin çabanız oldu-olacak.. Bu rüyayı gördüğünüz dönem sizin bazı geri dönüşleriniz olmuş akli olarak.. Tam anlamlandıramıyorum ama güzel bir muhabbet bekliyor sizi.
Merhaba benimde rüyamı yorumlarsan çok sevinirim.Rüyamda yeni bir otobüs yada tren benzeri birşey üretilmiş açılışını başbakan recep tayyip erdoğan yapıyordu.açılışa benide davet etmişler ilk deneme sürüşüne birlikte bindik ben önde oda benim arkamda oturuyor sürekli gülümsüyordu.Başka insanlarda vardı kalabalıktı.Sonra tren durdu herkes inmek istedi ben kalabalığın inmesini bekleyip en son indim.
bi kaç gün oluyo bu rüyayı göreli..ünvden arkadaşlarla voleybol oynuyomuşuz bi okulun bahçesinde.sonra ilkokul arkadaşlarım geliyo birisi sessizce biz yüzmeye gidicez hadi sende gel diyolar,bende onlarla gidiyorum ama yüzmeye değil futbol oynamaya gidiyoruz
sonra yine ilkokul arkadaşlarımdan birinin evine gidiyorum,kıyafet alcakmışız ordan,ama annesi çok sinirli tartışıyolar,annesi banyoyu temizliyo bu arada onlar tartışırken bende wcye giriyorum ama kirli,saç kılları lekeler falan var,su döliyim de gitsin diyorum su döküyorum bi kaç kez.çıktığımda arkadaşım gitmiş oluyo,annesi hala kızgın ama ben yatıştırmaya çalışıyorum tabi teyzecim siz haklısınz falan diyorum bu arada bu aradaşım mesj atıyo evden sinirle çıktığı için alacaklarını alamamış sen getir diyo.bende hırka cep telefonu askıda bi 2tane gömlek sanırım bide kendi montumu falan toplıyorum hepsini çıkıyorum evden:26:
ne demek bunlar birsen?bu arada o arkadaşımla görüşmüyoruz,kendisinden haberim yok yani
Hayır olsun inşaallah.. Sizin hatanızdan yahut davranışınızdan dolayı şuan elinizde olan birşeyi kaybetmek üzeresiniz.. Bunun çok farkında değilsiniz.. Dikkat etmeniz gereken bir rüya.
ayy korktum şimdi:18:maddi birşey mi bu peki?yoksa bi insanı falan mı kaybedicem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?