- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.821
birsencim canım benim annemin rüyasınıda yoruver ağzına sağlıkşimdi bizim komşumuz müslüman değimiş atıyorum ermeni olabilir..
bu kadın anneme tülbent vermiş..
sonra dışarda halı yıkanıyomuş halının pisliği geriye doğru akıyomuş..
ben hiç tanımadığım bi adamla evlendiğimi gördüm, sora o beni aldatıyo ayrılıyorum felan, babama istemiyorum onu diyorum beni duymuyo sonra benden hoşlanan bi çocuk var o geliyo ben onu istemiyorum diyorumYA BİDE ON GÜNDÜR FELAN ARALIKSIZ HEP KEDİ GÖRÜYORUM RÜYAMDA BU NEDİR ACABA
birsencim meraba canımsana dayımın rüyasını yazıcam bu kez.rüyasında elinden ağaç çıkmış dalları varmış,dal dal ayrılmış,sonra çiçekler çıkmış,beyaz,sarı,mavi,beyazı çok net hatırlıyomuş.sonra üzülmüş nolcak benim bu elimin hali ben böyle hiç bi iş yapamam falan demiş.sonra sallamış sallamış ağaç dökülmüş,eski haline dönmüş eli:26:
Yaaa ben çok garip bir rüya gördüm. :s Dün de uzun zamandır görüşmediğim birine çağrı attım telefondan. Acaba o kişi mi ters bir şeyler düşündü benim hakkımda bilemedim.
Göğüslerimden biri kocaman olmuştu, bir de ben dokunuyorum alttan göğsüm omzumdan geriye doğru gidiyor. Yani inanılır gibi değil. :s Taa arkama kadar esniyordu diyelim. Hatta fırlıyordu. :s Ama diğer göğsüm neredeyse yok gibi ve uç kısmı çok uzamış, çok sert olmuştu. :s Biraz şaşırdım ama hiç endişelenmedim. Geçer diye düşündüm. Böyle bir rüya işte. :s
Hayır olsun inşaallah..Tuhaf ama güzel bir rüya..
Rüyada el görmek iyilik, kuvvet,para ve güvene delalettir..Sağ el görmek erkek kardeş ya da erkek çoçuğa delalettir..Sol el ise evliliğe, müjdeye, sıkıntıların gitmesine delalettir.
Diğer kısmı yorumlayamıyorm..
merhaba birsen daha önce bir rüyamı daha yorumlamıştın bir hafta boyunca gördüğüm rüyalardan bahsetmiştim şimdi ki duygularım özlemim fazlasıyla hafifledi ve artık görmüyordum... ama dün gece gene gördüm ama maalesef bu sefer hemen unuttum aklımda en belirgin kalan ve yorumlamanı istediğim yerleri anlatıyorum biz barışmışız (gerçek hayatta küs değiliz ama) ve gene su kenarı sanırım denizdi bana olan duygularını açıklıyor gene ve bir süpriz yapıyor bana ama bu sefer mantıkla aşk birleşmişti bakışlarında ve sürekli bana bakıyordu ve son gördüğüm ve en belirgin olan bir kaç defa beni öptü ama hep alnımdan ve ikimizde çok mutluyduk bu sefer ağlamadım rüyamda ben ağlardım öyle açılırdı ama bu sefer açılma kısmında ikimizde çok mutluyduk şimdiden çok teşekkür ederim birsen daha önceki rüyalarda da alnımda öpüyordu çok merak etmeye başladım o yüzden hayırlısı olur inşallah...
Birsen82;
Merhaba canım
Bir haftadır uzaklardaydım:)ee tabi bu süre zarfında pek çok rüya gördüm
Hatırladığım bir tane rüya var aslında:)
Şimdi..Bir tren istasyonundayım eşim ben ve kız arkadaşım..
Ben trene biniyorum eşimde yanımda..Yalnız benim yüzüme boyalar sürülmüş.
Ketçap gibi..:)
Sonra trene biniyoruz,ve arkadaşıma sende gel diyorum..
ve oda biniyor yanıma ve rüya son buluyor.
Malesef çok anlamlı bir rüya değil..
arkadaşlar canım çoksıkılıyo lütfen benim rüyamıda yorumlayın moralim çok bozuk çünkü rüyam çok korkunçtu .rüyamda memlekete tatile gitmişim yanımda bi çocuk güya benim çocuğummuş tatilden dönüyorum komşular evimin kapısında kapı kırık eşim bi tabure atmış içerde oturuyo eli ile yüzüne bez bastırıyo güya biri ile kavga etmiş yüzü kanıyormuş içeri bakıyorum kalabalık tanımadığm adamlar banyoya gidiyorum kanlı kıyafetler ayakkabılar sonra mutfağa giriyorum tanımadığım adamlar mutfak masasının üstünde insan ciğeri yiyorlar güya adamı öldürmüşler etini çiğ çiğ yiyorlarmış çok korktum bbağırarak kalktım sizce bu nedir çok korkuyorum ya
Hayır olsun inşaallah.. Kötü bir rüya değil, korkmayın..Rüyanızın hükmü yok.. Sıkıntılı, yorgun v.s zamanlarda görülebilen rüyalardan.
herkese iyi geceler bende rüyamda birinin bana bi dua verdiğini gördüm duanın ismini hatırlamıyorum..ama adamı tanımıyordum..geçenlerde eşimin uzakta olan ve yıllardır görüşmediği kuzeni bize geldi eşimle bi iş için görüşmeye..adam içeri bi girdi şok oldum rüyamda bana dua veren adamdı...sizce ne anlama geliyordur bu..
bugun rüya yok birsencim eski ruyaları anlatsam yorumlamazmısın kı
İnşallah..çok sağolun ya hatırlarsam ne yapmamı önerirsiniz
Rüyadaki hiç kimseyi tanımıyorum. Ve hiçbir yeri daha önce görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?