Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

merhaba birsen daha önce bir rüyamı daha yorumlamıştın bir hafta boyunca gördüğüm rüyalardan bahsetmiştim şimdi ki duygularım özlemim fazlasıyla hafifledi ve artık görmüyordum... ama dün gece gene gördüm ama maalesef bu sefer hemen unuttum aklımda en belirgin kalan ve yorumlamanı istediğim yerleri anlatıyorum biz barışmışız (gerçek hayatta küs değiliz ama) ve gene su kenarı sanırım denizdi bana olan duygularını açıklıyor gene ve bir süpriz yapıyor bana ama bu sefer mantıkla aşk birleşmişti bakışlarında ve sürekli bana bakıyordu ve son gördüğüm ve en belirgin olan bir kaç defa beni öptü ama hep alnımdan ve ikimizde çok mutluyduk bu sefer ağlamadım rüyamda ben ağlardım öyle açılırdı ama bu sefer açılma kısmında ikimizde çok mutluyduk şimdiden çok teşekkür ederim birsen daha önceki rüyalarda da alnımda öpüyordu çok merak etmeye başladım o yüzden hayırlısı olur inşallah...

Birsen82;

Merhaba canım

Bir haftadır uzaklardaydım:)ee tabi bu süre zarfında pek çok rüya gördüm

Hatırladığım bir tane rüya var aslında:)

Şimdi..Bir tren istasyonundayım eşim ben ve kız arkadaşım..

Ben trene biniyorum eşimde yanımda..Yalnız benim yüzüme boyalar sürülmüş.

Ketçap gibi..:)

Sonra trene biniyoruz,ve arkadaşıma sende gel diyorum..

ve oda biniyor yanıma ve rüya son buluyor.

Malesef çok anlamlı bir rüya değil..

Hayır olsun inşaallah..

Rüyada halı görmek (rengine,boyutuna hatta kalınlığına göre değişiyor yorum ama ) zenginlik ve bolluğua delalettir..Sizin rüyanıza göre maddi anlamda ki tüm sıkıntılarınızın ya da oluşacakların rahatlıkla hepsinin bitmesine delalettir..

Tülbentli olan kısmı yorumlayamadım malesef; hayır olsun..

Hayır olsun.. Rüyada evlenmek yardım-müjde manasında.. Fakat diğer kısmın hükmğ yok sanırım..

Rüyada kedi görmek yine gördüğünüz hale göre değişir; fakat eğer rüya sahibi kedileri seviyorsa iyi bir dost yaren kazanacagı, sevmiyorsa zararsız bir düşman kazanacağına delalettir.

Hayır olsun inşaallah..Tuhaf ama güzel bir rüya..

Rüyada el görmek iyilik, kuvvet,para ve güvene delalettir..Sağ el görmek erkek kardeş ya da erkek çoçuğa delalettir..Sol el ise evliliğe, müjdeye, sıkıntıların gitmesine delalettir.

Diğer kısmı yorumlayamıyorm..

Hayır olsun inşaallah.. Hayırlı evlada, berekete ve hoş geçinmeye delalettir.Oldukça güzel bir rüya..

Sadece birini o şekilde görmeniz ise bu saydıklarımın zaman içerisinde yavaş yavaş gerçekleşmesine delalettir.. Diğer göğsünüz ise ; ufak bir sıkıntı yaşayacagınızı (münakaşa gibi) fakat çabuk atlatacagınıza delalettir..

teşekkür ederim cnm,bana da çok tuhaf gelmişti bakalım hayır olur inşallah

arkadaşlar canım çoksıkılıyo lütfen benim rüyamıda yorumlayın moralim çok bozuk çünkü rüyam çok korkunçtu .rüyamda memlekete tatile gitmişim yanımda bi çocuk güya benim çocuğummuş tatilden dönüyorum komşular evimin kapısında kapı kırık eşim bi tabure atmış içerde oturuyo eli ile yüzüne bez bastırıyo güya biri ile kavga etmiş yüzü kanıyormuş içeri bakıyorum kalabalık tanımadığm adamlar banyoya gidiyorum kanlı kıyafetler ayakkabılar sonra mutfağa giriyorum tanımadığım adamlar mutfak masasının üstünde insan ciğeri yiyorlar güya adamı öldürmüşler etini çiğ çiğ yiyorlarmış çok korktum bbağırarak kalktım sizce bu nedir çok korkuyorum ya

Hayır olsun inşaallah..Daha önce anlattığınız rüyaları anımsayamadım fakat ; sizin rüyanıza göre alından öpmek , o kişiden gelecek iyilik ve yardıma delalettir.

Su kenarında olmak ise ferahlığa delalettir..

Merhaba :) Hoşgeldin..

Rüyan bir yolculuğa delalet..

Hayır olsun inşaallah.. Kötü bir rüya değil, korkmayın..Rüyanızın hükmü yok.. Sıkıntılı, yorgun v.s zamanlarda görülebilen rüyalardan.

herkese iyi geceler bende rüyamda birinin bana bi dua verdiğini gördüm duanın ismini hatırlamıyorum..ama adamı tanımıyordum..geçenlerde eşimin uzakta olan ve yıllardır görüşmediği kuzeni bize geldi eşimle bi iş için görüşmeye..adam içeri bi girdi şok oldum rüyamda bana dua veren adamdı...sizce ne anlama geliyordur bu..

Hayır olsun inşaallah.Bu kişinin size hayır getirecegıne delalettir.Karşılıklı iyi ilişkilerde bulunulacak..

Duayı hatırlasaydınız iyi olurdu.

Merhaba Birsennn :) Ben bir rüya görmüştüm daha önce, ama çok manyak bir rüyaydı. Ve içinde işaret olduğunu düşündüğüm bir sürü şey vardı. Hatta bir kağıda yazmıştım. Etkilendiğiniz rüyaları yazın demişti biri ondan yazmıştım. Şimdi de buraya yazıp yorumunu almak istiyorum. RÜYAM: Yurt dışı gibi bir yerdi.Çay içiyoruz.Çayları tahta bardaklarda,tahta bir masanın çevresinde yere oturmuş içiyoruz.Ben, sevgilim ve babası. (Sevgilim ve babası diyorum ama tanımıyorum ben bu rüyadaki hiçkimseyi) Sonra evlerine gidiyorum. Ev 3-4 katlı. Kayınvalidem var(onu da tanımıyorum,ama hala yüzü gözümün önünde , rüyayı göreli aylar oldu) Annecim diye hitap ediyorum. Yukarı çıkıyoruz. Ceketimi asmam için askılığı gösteriyor. Bir kapağı açıyorum "ORDA BABANIN (kayınpederim) CEKETLERİ VAR" diyor.Bir sürü ceket görüyorum.Benimkinin, yani sevgilimin odasına girecekken kayınvalidem "GİR KIZIM , ÇEKİNME" diyor. Tam o esnada benimkinin ananesini görüyorum. Yemek yiyor ama konuşmuyor. Baş örtüsü beyaz, ama baş örtüsünü düz örtmüş ne çenesinden bağlamış ne başka türlü.Sadece kulaklarına sıkıştırmış. Benimkinin odasına giriyorum. Oda çok güzel. Benimki geliyor, Affınıza sığınarak söylüyorum öpüşüyoruz ama çok aşk doluydu.Hissettim yani resmen.Sonra gidiyor. Bir pencere görüyorum odada, beyaz perdeleri var,uçuşuyor.Dışarı bakıyorum yaslanıp. Pencere bir avluya bakıyor.Konak gibi bir yerdeyiz. Duvarlarda yeşil, kırmızı değerli taş kolyeler asılı. Sonra karşıda bir teras gözüme ilişiyor.Terasın yerleri fayans gibi. Ebru sanatı, çini gibi süslemeler ile boyanmış."Voov" diyorum. "Kİm uğraşmışsa boyamakla helal olsun" diyorum. Sonra terasın tavanına bakıyorum. Bir sürü süpürge.Uzun tahta sapları var.Asmışlar tavana.Saçakları altından. Altın altın parlıyor. Ve benimkinin erkek kardeşi ve ya abisi vardı rüyada. Sonra yer değiştirdim.Kırmızı bavullar gördüm. | Baya uzun oldu Birsen.Ama çok değişik bir rüyaydı

Not: Rüyadaki hiç kimseyi tanımıyorum. Ve hiçbir yeri daha önce görmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…