Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Hayır olsun inşaallah.. Rüyaların ne kadar çok benziyor birbirine..Sanki hepsi birbirinin devamı gibi..

Maddi olarak ferah, mücadele dolu fakat huzurlu bir hayatın oluyor rüyalarının yorumunda hep..

İnşallah öyle olur.

Aaayyy evet yaaa çıldırtıyor beni.
Her dönem oluyor bu.
Bir ara da sürekli otel ve yatak görüyordum mesela.
O bitti, şimdi de bir sürü güçlü kuvvetli, sinirli kocaman köpekler, zengin insanlar ve lüks evler görmeye başladım.
Hep üst üste devam etmekte... Hooooofffff...

kızlar ben de bir yorum istiyorum..

rüyamda yolun üstünde gözümü açıyorum bir hayvan toynağını bastırmış göğüs kafesimin tam ortasına ( sanırım at). sonra hayvan ayağını çekiyor ben ayağa kalkarken yaşlı, kocaman burunlu asık suratlı bir erkek suratı. yüzüme çok yaklaşmış. o göğsümdeki baskıyı bu amcanın ayağı yapmış sanki.. bana hiddetle bakıyor.. ondan kaçıyorum memleketteki evin içine girmek niyetindeyim. bahçede bir sürü arı war. dışardakiler beni sokmadan eve giriyorum ama bi çoğuna çarpıyorum. sonra evin içinde en son odaya kilitliyorum kendimi. tam kurtuldıum derken anahtar deliğinden kapının altından falan arılar giriyor bana yapışıyorlar derkenn irkilerek uyandımm... korku filmi gibi bi rüyaydı ama çok merak ediyorum acaba bi manası war mı? arıyla ilgili iyi ve kötü yorumlar war ama tamamı ile ilgili bişey bulamadımm.. ne dersiniz?

KIzlarrr ben de yorum isterimmmm....

Ruyamda bir komsumuzun bebegi varmis... Surekli benim kucagimdaydi... Cevrede kimseyi hatirlamiyorum.. Ama bebek terlemis, ben komsumuzun dairesine gectim bebegin kiyafetini degistirmek icin, bebegin kiyafetleri arasindan duzgun birseyler ariyordum ona giydirecek...:97::97::97:
Baya uzun sure bakindim cekmecelerin icine... Ama bu arada hic bebegi kenari birakmadim, biraz zor tutuyordum ama hep kucagimdaydi...:97::97:

selam birsencim....rüyamda bir eve gidiyorum.artık orda yaşayacakmışım.ama ev daha inşaat gibi..içi sıvaları yapılmış boya falan yok.ama büyük.mutfak dolabı yok.tezgahın altına bir örtü takılmış.benden buna çok gıcık oluyorum.eşime kızıyorum.mavi-beyaz kareli kumaşlar oluyorya onlardan.tezgahın altına bakıyorum karmakarışık...heryer karışık.yatak döşekler karmakaarışık.benim eşyalarım sığmaz buraya diyorum...eşimden bir dönem gezme amaçlı ayrıymışım.birileri bizim için yakınlaşalım diye ortam hazırlıyor.ama eşim bana yanaşmıyor...çok bozuluyorum.......3 tane hamile kadın görüyoruz dışarıda .güya üçüzlermiş kadınlar....3de hamileymiş ama biri karnından yastık çıkarıyor.ben değilim.kardeşlerime uyuyorum diyor.ama 3üzler hiç birbirlerine benzemiyorlar(benimde ikiz kızlarım var).onları gösteriyorum benimde ikizlerim var diye....eşimin 3. eşiymişim senden sonra kimse olmayacak diyor.evdeki o eski eşyalar düzen benden önceki eşininmiş.......

Son düzenleme:
HORROR ***** Benimkisi bayagi gerilim iceren bi ruyaydi

kaldigim studio daire'de bir suru is arkadaslarimla takiliyoruz.. sonra gidiyolar derken ufak bi oda daha farkediyorum, ama her yer kirli ozellikle toilet'i! yan odaya geciyorum bi yatak goruyorum ve uzaniyorum, ama yasli bi adam bana musallat oluyor, bakmak istiyorum adama bi turlu bakmama izin vermiyor ve bu adamin cin oldugundan supheleniyorum, garip bi gorunusu vardi.. derken pencereden disari atiyorum sinirle. Sevgilim geliyor ona anlatiyorum durumu ve bu yan dairenin banyosuna gidioruz, oralarda feci kirli ve iki tane yesil renkli kir pas icinde adam goruyoruz ve calistiklarini soyluyolar bizde balkona cikiyoruz sonra biz balkondayken suru halinde kadinli cocuklu halde geliyolar ve tamire yardim ediceklerini soyluyolar iceri giriyolar, bizde bu iste bi gariplik oldugunu anliyoruz.. annem geliyor durumu ona anlatiyoruz, sevgilimde keryneia ile biz baska bi daireye cikicaz burasi guvenilir degil diyor. Annemde benim guvenligim icin bu olayi onayliyor, banyoya gidiyor bakmak icin ama kimsenin olmadigini farkediyor. Ve cinlerin olduguna boylelikle emin oluyoruz.

Son düzenleme:
Ben 21 yaşındayım. Bunu söyleme ihtiyacı duydum. Ben sevgilimle 26sında ayrıldım. Ayrıldığımız günden sonraki 5 gün boyunca onu gördüm. Ama bunlar eminim ki bilinçaltı idi. Ama dün geceki rüyanın farklı olduğunu hissettim.----RÜYAM: Rüyamda onun başkasına birşeyler yaptığını düşünüyorum. Sonra bir şey oluyor yanına gidiyorum, dağdayız ama. Küçük küçük taşlar görüyorum zaten. Ben onun başkasını sevdiğini sanarken, o cebinden eveeet, sol taraftan kalp tarafından, ceketinin iç cebinden bir sürü rengarenk balon çıkarıyor.Ve balonların ucunda kırmızı güller var bir demet,10 tane filan,ve bu güller beyaz tüle sarılmış.Gelin çiçeği gibi. Balonları elinden bırakıyor uçuyor o balonlar.Ama ben koşup yakalıyorum, hafif düşüyorum.Ama sonra bende bıraktım balonları. Ama çiçeği tutmuş elinde bana veriyor.Sarılıyoruz.Yüzünü göğsüme yaslıyorum. Üzgün bir hali vardı. Konuşmadı hiç. Ben ağlıyorum sarılıyorum. Ama hiçbir şey diyemedim...---- İnanır mısın, o kadar gerçekçiydi ki.

Mesaj kutuna mesaj atmıştım Birsen, ama sanırım özel cevaplamak istemedin. Buraya yazdım bende. Yorumlar mısın rüya mı? :)

Son düzenleme:

Şu eski sevgili rüyaları herkeste mi aynı mı oluyor acaba. Ben de ne zaman görsem eski sevdiğimi hiç konuşmuyor benimle ve hep üzgün bir hal içinde oluyor. Çok ilginç.

kızlar bende bu gece rüyamda 3-4 tane köpek gördüm bana saldırmaya çalışıyolardı köpekler havlayarak insanlar o köpekleri tutmaya çalışıyodu bu nedir ? benim rüyalarımın altında bişey çıkar genelde ?

Ben de rüyamda birinin evine gidiyorum, arkadaşımmış sözde ama tanımıyorum öyle insanları gerçek hayatta. Ailesiyle sohbet ediyorum vs. Zengin insanlarmış bunlar.Evlerinde biraz oturduktan sonra çıkıyoruz. Bu kızın elinde nar çiçeği renginde bir soğuk içeçek görüyorum, tadı çok güzel onun en iyisi ben de alayım derken; onu satan kafenin kapanmış olduğunu görüyorum. :s Başka bir gün alırım diyorum nasılsa onu satan bir sürü kafe var. Benim elimde de kitaplar var fakülteme gidecekmişim, dersim varmış. Ardından bir yere giriyorum bir şeyler almak için. Sonra orada rehin bırakılıyorum. Sadece ben değil etrafta bir dolu insan var rehin tutulan. Elleri silahlı adamlar giriyor içeriye. Kimse bir şey yapamıyor, ülke ile ilgili bir meseleymiş bu. Savaşla ilgili bir şeyler. Hatta annem de oradaydı. Bir de herkesin tek tek fotoğrafını çekiyorlar. Ben dışarıya doğru çıkmaya çalışırken bir adam çıkamazsın geri gel deyip üzerime gümüş rengi bri silahı doğrultuyor; ben de yerime geçiyorum. Kitabımı açıyorum içinde çok güzel resimler var ve ben o ortama rağmen çok mutluydum, rahattım; bize bir şey olmaz öldürmezler diye düşünüyordum.

Bu ne demek olabilir?

Son düzenleme:

Hayır olsun ınşaallah.. Rüyanız çok güzel.

Hayır hiç ilgisi yok..Rüyada arı görmek kötüye tabir olunmuyor.. Sadece siyah ve büyük bir arı görmek ufak bir üzüntü (ki keder değil bu) ve önemsenmeyecek bir hastalığıa delalettir.. Ayrıca evliler arı görürse bir kız çocuguna , bekarlar görürse ise güzel bir yerden gelecek paraya, mevkiye delalettir..

Sizin rüyanıza göre ise ; Sizin yakınınızda olacak, hayatınızı tam anlamıyla olumlu değiştirecek bir konuyu görmüyorsunuz ve kaçıyorsunuz..Bunu tam olarak anlatamıyorum ama hayatınızda olan-olacak önemli bir mevzuyu ince eleyip sık dokuduktan sonra ret edin..Ret etmeden önce düşünün çünkü hayırlı bir konu..

Hayır olsun inşaallah.. Evli misiniz bilmiyorum ama yakın zamanda hamilelik haberi alıyorsunuz.. Eğer evli değilseniz çevrenizde bunu hasretle bekleyen bir kişinin hamilelik müjdesini alıyorsunuz..Fakat rüyaya göre bu sizin bebeğiniz sanki..

Eşinizle veya onun kanbağı olan kişilerle tatsızlık yaşayacaksınız..Bir dönem içiniz huzursuz olacak..Fakat sonrasında beklenmedik bir sevinç yaşayacaksınız.. Uzun bir süre devamlı olarak mutluluk haberleri alıyorsunuz..

Birde tam yorumlayamıyorum ama diğer rüyanızda da buna benzer bir tabir çıkmıştı , düşünüyor musunuz bilmiyorum ama beklenmedik bir bebek geliyor sanki haneye.

Hayır olsun inşaallah..Bu rüyanın hükmü yok.. Sıkıntılı veya yorgun süreçlerde görülebilecek rüyalardan.. Manevi boyutu yok yani.

Size rüya yorumunu yazıp yolladım fakat uyarı aldığınız için gitmedi mesaj...Dün ise tekrar yolladığınızda tekrar yazdım fakat bu seferde mesaj kutunuz dolu olduğu için ulaşmadı mesajım.. Özel cevaplarım tabııkı.. Cevaplayamazsam en azından mesajınızı cevapsız asla bırakmam, elimde olduğu sürece.

Hayır olsun inşaallah.. O gün nasıl yorumladığımı hatırlamıyorum ama bu kişinin size tekrar yaklaşımı olacak.Fakat sizin bazı endişeleriniz var..Bu kişi sizden dolayı bazı sıkıntılar yaşamış içsel olarak.. Gel gitli bir durum yaşamışsınız.Öncesinde onun çabası sonrasında sizin çabanız oldu-olacak.. Bu rüyayı gördüğünüz dönem sizin bazı geri dönüşleriniz olmuş akli olarak.. Tam anlamlandıramıyorum ama güzel bir muhabbet bekliyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…