- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.801
Merhaba
Hayır olsun inşaallah..İş-mevki-hayat konusunda başarılı bir yükseliş göstereceksiniz.Bereketli bir dönem geçireceksiniz.
Manevi anlamda bir insanın kalbini kaybetmek anlamında yani..Kaybedeceksiniz dememedim ki, üzeresiniz dedim.. Yani dikkat. :)
Hayır olsun ınşaallah.. Rüyanız çok güzel.
Hayır hiç ilgisi yok..Rüyada arı görmek kötüye tabir olunmuyor.. Sadece siyah ve büyük bir arı görmek ufak bir üzüntü (ki keder değil bu) ve önemsenmeyecek bir hastalığıa delalettir.. Ayrıca evliler arı görürse bir kız çocuguna , bekarlar görürse ise güzel bir yerden gelecek paraya, mevkiye delalettir..
Sizin rüyanıza göre ise ; Sizin yakınınızda olacak, hayatınızı tam anlamıyla olumlu değiştirecek bir konuyu görmüyorsunuz ve kaçıyorsunuz..Bunu tam olarak anlatamıyorum ama hayatınızda olan-olacak önemli bir mevzuyu ince eleyip sık dokuduktan sonra ret edin..Ret etmeden önce düşünün çünkü hayırlı bir konu..
birsen ben geçen sene bi rüya gördüm 2 kişiye anlattım sakın kimseye anlatma allah tarafından gösterilmiş bidaha görmezsin dediler allahın bi mucizesiydi sanki umarım bidaha görürüm
Ben sürekli deniz görüyorum rüyamda ya... Neden ki? Hatta çok etkilendim, geçen... denizin önündeyim.Girmiycem diyorum. Bir güç beni yerimden havaya bir fırlatıyor... Denize sırt üstü çakılıyorum... Denizin en dibine doğru sırt üstü iniyorum. Sırt üstü yatar gibi. Gözlerim açık. Su baloncukları bile gördüm... Çok aydınlık bi rüyaydı. Sonra saldım kendimi yavaşca yukarı çıktım.Boğulmadım da... Çok rahatlatıcı idi. Gerçek gibi. Anlamadım, psikolojik bir rüya gibi değil mi birsen ?Ama sürekli deniz görüyorum. Bi kere baya tepedeyim denize düşmemeye çalışıyorum. Bi kere vapur,yat gibi bişideyim.Denize bakıyorum.
Hayır olsun.. Okurken bile rahatlıyor insan evet. :)
Deniz ferahlıktır ve daim olan güzel bir sonuca delalettir.
Merhaba çilek. Tabııkı..
...........
Şimdi baktım, kutuda çok özel mesaj var ama sizin ki yok..
Merhaba birsen
Bu gece uykumda tuhaf bir rüya gördüm. Düğünüm oluymruş ama tuhaf bir yerde böle dağ kenarı gibi
annemi görüyorum nerdeyse kalçaya kadar bacak yırtmaçlı bir elbise giymiş. Sonra o yırtmaç göbeğe kadar çıkıyor.
Kayınvalidemi görüyorum hasta imiş sekiyor ben hastaneye giderken oda takılmış peşimize.
Çok tuhaftıya
ya birsencim fazla oldum b ılıyorum aama r:2:uyamı yorumlarmısın bi ara:97:
Hayır olsun inşaallah.. Rüyanızı yorumlayadım malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?