Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

çok teşekkürler Birsencim.. evli değilim maalesef. iş arıyorum bu aralar.. bi de merak ettim anlatamıyorum derken burdan mı yazmak istemedin yoksa benzetecek bişey mi bulamadın bu rüya beni bayaa korkutmuştu çünkü. bu reddetmememi söylediğin konu acaba yeni bir ilişki falan mı yoksa iş teklifi gibi bişey mi ne dersin?

birsen ben geçen sene bi rüya gördüm 2 kişiye anlattım sakın kimseye anlatma allah tarafından gösterilmiş bidaha görmezsin dediler allahın bi mucizesiydi sanki umarım bidaha görürüm

birsen ben geçen sene bi rüya gördüm 2 kişiye anlattım sakın kimseye anlatma allah tarafından gösterilmiş bidaha görmezsin dediler allahın bi mucizesiydi sanki umarım bidaha görürüm

İnşaallah.

Evet özel rüyaları kimseye anlatmamak gerekiyor..Yorumsuz , olduğu gibi olan rüyalar var, bunların zaten yoruma ihtiyacı yok, bu yüzden evet anlatılmaması gerekiyor..

Ama anlatıldı diyede bir daha görülmeyecek diye birşey yok bence.

Ben sürekli deniz görüyorum rüyamda ya... Neden ki? Hatta çok etkilendim, geçen... denizin önündeyim.Girmiycem diyorum. Bir güç beni yerimden havaya bir fırlatıyor... Denize sırt üstü çakılıyorum... Denizin en dibine doğru sırt üstü iniyorum. Sırt üstü yatar gibi. Gözlerim açık. Su baloncukları bile gördüm... Çok aydınlık bi rüyaydı. Sonra saldım kendimi yavaşca yukarı çıktım.Boğulmadım da... Çok rahatlatıcı idi. Gerçek gibi. Anlamadım, psikolojik bir rüya gibi değil mi birsen ? Ama sürekli deniz görüyorum. Bi kere baya tepedeyim denize düşmemeye çalışıyorum. Bi kere vapur,yat gibi bişideyim.Denize bakıyorum.

Hayır olsun.. Okurken bile rahatlıyor insan evet. :)

Deniz ferahlıktır ve daim olan güzel bir sonuca delalettir.

p.tesi salı akşamları arka arkaya iki gece rüyamda gövdesinin yarısı parçalanmış köpekler gördüm (çok igrençti)
Bir de babam rüyasında (pek anlatmaz rüyalarını) iki elini bileğinden kelepçelenmiş cehennemde yaşamak istemiyorum ya da cehennemde yaşıyorum gibi bagırıyormuş

Merhaba birsen

Bu gece uykumda tuhaf bir rüya gördüm. Düğünüm oluymruş ama tuhaf bir yerde böle dağ kenarı gibi

annemi görüyorum nerdeyse kalçaya kadar bacak yırtmaçlı bir elbise giymiş. Sonra o yırtmaç göbeğe kadar çıkıyor.

Kayınvalidemi görüyorum hasta imiş sekiyor ben hastaneye giderken oda takılmış peşimize.

Çok tuhaftıya

birsen ablam özelime niye yazmadın
namaz kılcam seni bekiyorum
ama sen yazmadın acaba rüyam kötü de ondanmı yazmadın çok üzüldüm şimdi

Hayır olsun inşaallah.. Rüyanızı yorumlayadım malesef.

birsencim canım benim annemin rüyasınıda yoruver ağzına sağlık şimdi bizim komşumuz müslüman değimiş atıyorum ermeni olabilir..
bu kadın anneme tülbent vermiş..
sonra dışarda halı yıkanıyomuş halının pisliği geriye doğru akıyomuş..

ben hiç tanımadığım bi adamla evlendiğimi gördüm, sora o beni aldatıyo ayrılıyorum felan, babama istemiyorum onu diyorum beni duymuyo sonra benden hoşlanan bi çocuk var o geliyo ben onu istemiyorum diyorum YA BİDE ON GÜNDÜR FELAN ARALIKSIZ HEP KEDİ GÖRÜYORUM RÜYAMDA BU NEDİR ACABA

birsencim meraba canımsana dayımın rüyasını yazıcam bu kez.rüyasında elinden ağaç çıkmış dalları varmış,dal dal ayrılmış,sonra çiçekler çıkmış,beyaz,sarı,mavi,beyazı çok net hatırlıyomuş.sonra üzülmüş nolcak benim bu elimin hali ben böyle hiç bi iş yapamam falan demiş.sonra sallamış sallamış ağaç dökülmüş,eski haline dönmüş eli:26:

Yaaa ben çok garip bir rüya gördüm. :s Dün de uzun zamandır görüşmediğim birine çağrı attım telefondan. Acaba o kişi mi ters bir şeyler düşündü benim hakkımda bilemedim.

Göğüslerimden biri kocaman olmuştu, bir de ben dokunuyorum alttan göğsüm omzumdan geriye doğru gidiyor. Yani inanılır gibi değil. :s Taa arkama kadar esniyordu diyelim. Hatta fırlıyordu. :s Ama diğer göğsüm neredeyse yok gibi ve uç kısmı çok uzamış, çok sert olmuştu. :s Biraz şaşırdım ama hiç endişelenmedim. Geçer diye düşündüm. Böyle bir rüya işte. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…