- 20 Şubat 2010
- 33.254
- 6.501
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.741
Bugün rüyamda dişlerim bozulmuştu yamuk yumuk olmuştu.
Özellikle de üst dişlerim. Ama beyazlığından bir şey kaybetmemişti.
Sonra Rezzan Kiraz çıkıyor karşıma sözde diş hekimiymiş; ben de ondan yardım istiyorum dişlerimi düzeltir misiniz, ne kadara mal olur falan diye sordum. 7,8 milyarı bulur diyor. Ben de beni kazıklamaya çalışıyor herlade diyorum; en iyisi başka doktora gitmek diye düşünüyorum. Bir de çok kötü bir semtte oturuyormuşuz. Eski püskü evler harabe gibi yerler vardı. Kötü bir mahalledeydik. Ben de çok bakımsız görnüyordum. :s
Ne demek olabilir bunlar?
Uyumadan önce hayal kurar mısın hiç ?
Hayır olsun..Sıkıntılı ve zorlu bir konuda bir karar vermek zorunda kalacaksınız..Bu kararınız sizin için sonrasında ferahlamanıza yarayacak.. Birde bir yerden hanenize güzel bir iş geliyor.
Evet kurarım bazen.
Neden sordunuz? :26:
Arkadaşlar slm.Konuyu yeni gördüm.Rüyalara da çok inanırım.Çünkü benim çıkıyor mutlaka.Rüyamda bu hafta 2 kez kuş kafesi gördüm.İçindede kuş vardı.Bununla ilgili bilgisi olan varmı:26:
Rüyalarınızda bilinç altı çok fazla var , nedeni bu olabilir mi acaba diye sordum. :)
Anneniz yaşıyorsa yaşadığı bir sıkıntı karşısında hoş bir ferahlık yaşayacak. Hayır olsun inşaallah.
birsen cnm meraba
gene eski sözlümü gördüm rüyamda birsen
öyle kötü oluyorumki her görüpte uyandıktan sonra,
unuttum diyorum pat bi rüyayla allak bullak oluyorum.
dün rüyamda beni görmeye gelmiş,elele baya bi dolaşıyoruz,öyle özlemişki bunu rüyamda bile hissediyorum,
alışveriş mağazalarında dolaşıyoruz,sonra kafe gibi biyere gidiyruz,yanımıza bi kız daha geliyor,meğer ikimizi aynı anda idare ediyomuş,ama ne o kız ne ben bu durumdan şikayetçi değilmişz,sonra ben tuvalete gidiyorum,ahşam darack bi tuvalet..sıkışıp kalyorum orda,gelip o açıyor kapıyı..
Yaa Birsen ben yine bir adam ve elinde tasmayla tuttuğu 7, 8 tane kocaman köpeği olduğunu gördüm. Bu kaçıncı köpek rüyası oldu. :s Bir apartmana girmişiz arkadaşımla o da arkadan geliyormuş ama bu kez köpekler sessizdi, havlamadılar. Bir de arkadaşımın da elinde kocaman bir köpek vardı. Biraz korkutucu bulsam da sevdim koca koca köpekleri. İçine girdiğim apartman dar ama çok değişik döşenmiş, şık bir apartmandı. Yüksekti.
birsen82 selam.ben kendi rüyamı değilde erkek kardeşimin eşinin rüyasını tabir etmeni istiyorum.sakıncası yoksa.rüyasında beni görmüş.benim bir oğlum var.rüyada onların evindeymişiz.kendi yataklarında eşiyle(kardeşimle)yatıyorlarmış.bende güya oğlumu aralarına yatırmışım.ama altı açık,bir peçete vermişim bunu tut diye.ama içinden niye bağlamamış keşke bağlasaymış diye düşünmüş.bir açmışki.bebek kız.allah allah bu erkekti nasıl olur diye düşünmüş.ben bir elbise giymişim.mavi veya pembe tam hatırlamıyor.ama elbise çok süslü vede güzelmiş.işlemeli,pullu falan.nişan elbisemmiş güya................ yorumlarsan sevinirim. buarada gelinimiz hamile................
Bu gece degil ama cumartesi gecesi rüyamda annem ben ve kiz kardesim bir ormanda geziyoruz fazla hatirlayamiyorum tek hatirladigim bir agacin üzeri karinca, örümcek gibi böceklerle doluydu ve ben elimi agaca dayiyorum örümcekler karinclar elimin üzerinede geziniyorlar malesef rüyamdan tek hatirlayabildigim bu...
Hayır olsun inşaallah.. Gelinimiz hamile demeseydiniz, rüyanın bir hamile rüyası olduğunu yazacaktım gerçekten..
Şunu diyecektim; bu rüya sahibi hamilelik yaşayacak, ve yine sizlere çok yakın birinin hamilelik müjdesini alıyorsunuz..Bu rüya sahibinin bebeği hangi cinsiyette oluyorsa (rüyaya göre kız bebeği oluyor sanki ama bu cinsiyetleri tam yorumlayamıyorum rüyalarda), diğeri onun tersi cinsiyete sahip oluyor..
Hayır olsun.. Rüyanın ilk kısmının bir hükmü yok..Son kısmında ise ne şekilde olur bilmiyorum ama sizin en sıkınldığınız anda bu kişiden size ferahlatıcı bir haber gelecek..
Birsen slm, sana özelden bir rüya atmıştım zamanın olunca bakabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?