- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.181
Bizde genelde gelinlik gören mutlaka bi cenaze çıkar. Ama tabi kesin birşey demek imkansız. Hayırlara vesile olur inş.ben de ruyamda gelınlık giymiştim. annem benı eskı erkek arkadaşıma götürüyor. annemle gökyüzüne doğru merdiven çıkıyoruz tabı ben gelınlıklıyım... eskı sevgılım alcak benı.. sonra orada çok yemek vardı bende yıyıyorum. erkek arkadaşım orada ama tam gelmiyor yanıma gelınle damat gibi değiliz uzakta karşımda filan bende kızıyorum çıkarcam gelınlığı diyorum ama çıkarmıyorum. gelınlık çok güzeldi hatta ben eteklerini kaldıra kaldıra gezdim...onun ailesi de vardı...nedir yorumu?
Birsen düğünün olacakmış herhalde.
Çok güzel olur her şey umarım senin için.
bende anlatiim rüyamı dün gördüm çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim..
yolda yürüyorum böyle normal şekilde..birden farkediyorum çıplakmışım kalabalık heryer..ama insanlar bana bakmıyo..
bende göğüslerimi falan çantamla kapatıp yürüyorum..
hızlı hızlı yürüyüp..boşş geniş yemyeşil br araziye varıyorum orda beyaz ve yeşil(yeşil yada mavi olması lazım)
eşofman giymiş kişiler..onlar arkadaşımmış ama ben normalde tanımıyorum hiçde görmedim hayatımda onları..
onlar böyle dolaşıyolar..
ben onlara bakarken birden yağmur yağmaya başlıyo..ama hava çok güzel ve açık..bende bi tane evin çatısının altına geçip dikiliyorum..ve o araziyi..ordaki insanları izliyorum..
yorumlarmısınız?
Merhabalar
kısacık bir rüya daha :) hayır olsun
tam olarak basını hatırlamasamda aklımda kalan kadar;bir mahallede sokak arasındayım yorgun bitkınn bir şekılde birşeyler yapmısım ve yorgun düşmüşum ama ne yaptıgımı hatırlamıyorum. yerde dızlerımın ustunde cökmus durumdayım ustum bıraz kırlenmıs açık kahve bej tonlarında ınce kısa trenckot var ve aglamaklıyım o sırada yanıma ayrıldıgım sözlüm gelıyor, bıraz asık bırazda duygusal ama sert bır ıfade var yuzunde basımı kaldırıp baktıgımda o yuz ıfadesını goruyorum sanırım bu defa aglamaya baslıyorum o hiçbişi yapmıyor öylece susup bana bakıyor sonrasını hatırlamıyorum bayılmısım sanırım uyandıgımda kendımı bır evde ama bızım olan koltukta buluyorum uyanıyorum ve üzuntuden aglamak uzereyken basucumda yıne ayrıldıgım sözlümü goruyorum ve bu defa gayet cana yakın üzgun bır ıfadeyle korkma gectı der gıbı bana bakıo vee ustumede erkek kabanı heralde kendı kabanını örtmus ıcındede çeşıt çeşıt renklı renklı kır cıceklerıyle donatmış bır kabanı ustumde buluyorum tamam tamam gectı bak senı cıceklerle kaplı kabanla orttum gıbı bişi soyluyor ve sarılıyor sırtımı sıvazlıyorr :)))
işte bu kadar hayır olsunnn acaba ne demek.
öncelikle hayırlara vesile olsun
rüyada ağladığını gören insan yaşamında sevineceği yüzünün güleceği durumla karşılaşır.
Ve eski sözlünden beklenmedik bir menfaat göreceksin seni mutlu edecek bir şey yapacak.
Ve anladığım kadarıyla onu unutamamışsın ve hala etkisinden kurtulamamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?