Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Rüyamda teyzelerimi gördüm hepsi ağlıyordu..ananem ölmüş..sonra ananemin kaldığı eve gittik ,herkes ağlarken ben onun odasına gittim ,ananem yatağın üzerinde ,eli çenesinde oturuyordu.Yanına gittim,şeffaftı arkası gözüküyordu ,sarıldım .Oy kurban olurum sen ayrı duramadın yine buraya mı geldın dedim ve öyle uyandım..bu rüyanın yorumu nedir acaba ?:18: Ananem yaşıyor bu arada:87:

ben sık sık kabus görüyorum bu aralar..Rüyamda kapalı karanlık dar bir yerde kalıyorum çıkmaya çalışıyorum o panikle bağırarak uyanıyorum uyandığımda pencereyi açmış bi halde ya da duvarı yumruklarken buluyorum kendimiyorumu nedir kızlar

ben de ruyamda gelınlık giymiştim. annem benı eskı erkek arkadaşıma götürüyor. annemle gökyüzüne doğru merdiven çıkıyoruz tabı ben gelınlıklıyım... eskı sevgılım alcak benı.. sonra orada çok yemek vardı bende yıyıyorum. erkek arkadaşım orada ama tam gelmiyor yanıma gelınle damat gibi değiliz uzakta karşımda filan bende kızıyorum çıkarcam gelınlığı diyorum ama çıkarmıyorum. gelınlık çok güzeldi hatta ben eteklerini kaldıra kaldıra gezdim...onun ailesi de vardı...nedir yorumu?

Meraba
rüyamda eski sözlümü gördüm..beraber güverte gibi bi yerdeyiz.
sonra bana çok yaklaşıyor özledim felan diyerek beni öpmeye başlıyor.
sonra afedersiniz ama boşalıyor
bi küçük kız çocuğu geliyor yanımıza onunda elinde oyuncağı var oturuyor halının üstüne işiyor.
bende telaşla kalkıp etrafı temizliyorum.
(yazarken utandım ama ilkkez böyle bişe gördüm,zaten aradan 6 ay geçmiş onu düşünerek yada özleyerekte uyumadım)

Bizde genelde gelinlik gören mutlaka bi cenaze çıkar. Ama tabi kesin birşey demek imkansız. Hayırlara vesile olur inş.

Birsen düğünün olacakmış herhalde.
Çok güzel olur her şey umarım senin için.

Birsencim çok sevindim. Allah mesut etsin.. mesaj kapasitesi dolu dedi.. Artıkın buraya ziyaret edince göreceksin..

haftadır uğramamış Yakında ziyaret eder..

Rüyamda 6-7 yaşlarında bir oğlum olduğunu ve onu kaybettiğimi gördüm. Eşimle birlikte oğlumuzu arıyorduk. Trene bindik ve indiğimizde oğlumuzu komşumuzun bahçesinde buluyoruz ama buz tutmuş donmuş komşum öldüğünü söylüyor. Ben inanamadım sıcak su falan getirdim canlandırmaya çalıştım ama olmadı . Daha sonra kendimi farklı bir ortamda kucağımda kız bebeği varken gördüm. Ama kafayı sıyırmış gibiydim oğlumu kaybettim diye söylenip ağlıyordum. Sonra bir doktor beni evime götürmek için yanıma geldi bana yardımcı olmaya çalıştı ama bir türlü evimi bulamadım en sonunda emin olmayarak bir daireye girdik eşimi başka bir kadınla otururken gördüm yanlarında birde erkek çocuğu vardı. Şok şok:2::2:rüyam resmen dram, duygusal temalı filmdi.

Dün gece rüyamda şehit cenazesi gördüm..Bulunduğum sokakta ( eskiden orda oturuyorduk 12-13 sene kadar önce.. ) evin önünde oluyoruz arkadaşlarla.. sokak başından omuzlarında şehit cenazesini taşıyan askerler giriyor.. Evimizin yan tarafı boş bi araziydi orası şehitlik oluyor rüyamda.. Oraya defnetmek için getirmiş oluyorlar..Sonra önümden Kalabalık bi askeri ordu geçiyor.. Onların karşısından da yanlarından geçicek şekilde buz mavisi kıyafetlerle kız öğrenci gurubu geçiyor.. İki grupta aynı oranda kalabalık .. :26:

bende anlatiim rüyamı dün gördüm çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim..

yolda yürüyorum böyle normal şekilde..birden farkediyorum çıplakmışım kalabalık heryer..ama insanlar bana bakmıyo..
bende göğüslerimi falan çantamla kapatıp yürüyorum..
hızlı hızlı yürüyüp..boşş geniş yemyeşil br araziye varıyorum orda beyaz ve yeşil(yeşil yada mavi olması lazım)
eşofman giymiş kişiler..onlar arkadaşımmış ama ben normalde tanımıyorum hiçde görmedim hayatımda onları..
onlar böyle dolaşıyolar..
ben onlara bakarken birden yağmur yağmaya başlıyo..ama hava çok güzel ve açık..bende bi tane evin çatısının altına geçip dikiliyorum..ve o araziyi..ordaki insanları izliyorum..

yorumlarmısınız?

Merhabalar
kısacık bir rüya daha :) hayır olsun

tam olarak basını hatırlamasamda aklımda kalan kadar;bir mahallede sokak arasındayım yorgun bitkınn bir şekılde birşeyler yapmısım ve yorgun düşmüşum ama ne yaptıgımı hatırlamıyorum. yerde dızlerımın ustunde cökmus durumdayım ustum bıraz kırlenmıs açık kahve bej tonlarında ınce kısa trenckot var ve aglamaklıyım o sırada yanıma ayrıldıgım sözlüm gelıyor, bıraz asık bırazda duygusal ama sert bır ıfade var yuzunde basımı kaldırıp baktıgımda o yuz ıfadesını goruyorum sanırım bu defa aglamaya baslıyorum o hiçbişi yapmıyor öylece susup bana bakıyor sonrasını hatırlamıyorum bayılmısım sanırım uyandıgımda kendımı bır evde ama bızım olan koltukta buluyorum uyanıyorum ve üzuntuden aglamak uzereyken basucumda yıne ayrıldıgım sözlümü goruyorum ve bu defa gayet cana yakın üzgun bır ıfadeyle korkma gectı der gıbı bana bakıo vee ustumede erkek kabanı heralde kendı kabanını örtmus ıcındede çeşıt çeşıt renklı renklı kır cıceklerıyle donatmış bır kabanı ustumde buluyorum tamam tamam gectı bak senı cıceklerle kaplı kabanla orttum gıbı bişi soyluyor ve sarılıyor sırtımı sıvazlıyorr :)))
işte bu kadar hayır olsunnn acaba ne demek.

kimse yorum yapmıyor beceremesem de kendimce yorumlamak istedim.Öncelikle hayırlara vesile olsun.
utanacağın sıkılacağın bir şey yapmışsın veya yapacaksın. Ve bunun pişmanlığını duymuşsun ya da duyacaksın.
Yağmurun yağmasını görmek ise hayra yorumlanır.Sana sıkıntı veren bu durumdan kurtulacağını ve üzüntünü geride bırakacağını gösteriyor.

bu sabah gördüğüm rüyayı hayal meyal hatırlıyorum, bir evdeyiz, kocaman bir bahçesi var, bahçede de büyükçe bir tahta, etrafımdakiler tanıdık simalar, bir kaplan salıyorlar bahçeye, saldırıyor bana, tahtayla vurarak kaçırıyorum birkaç kez, en son gidiyor, beni bir odaya alıyor yine aynı simalar, bir kutu var, içinde aslan var diyorlar, herkes gülüyor, ben korkuyorum, korktuğumu hissediyorum, aslanı salıyorlar, divanın üzerine çıkıyorum ama tahta yok, aslan yine bana saldırıyor, ben uyanıyorum

öncelikle hayırlara vesile olsun
rüyada ağladığını gören insan yaşamında sevineceği yüzünün güleceği durumla karşılaşır.
Ve eski sözlünden beklenmedik bir menfaat göreceksin seni mutlu edecek bir şey yapacak.
Ve anladığım kadarıyla onu unutamamışsın ve hala etkisinden kurtulamamışsın.

tesekkur ederım umarım hayır olur :)
evet hala unutamadım maalesef unutamıyorum 7 ay oldu ama olmuyo işte kısmet hayırlısı..

Arkadaşlar slmm.Benim rüyamı da yorumlarmısınız.Şimdiden teşkk ederim..

Rüyamda lohusayım.3 gün olmuş doğum yapalı.Bebek yatıyor annem ve k.validem kundak yapmışlar.Annem acıktı emzir diyor.Aldım sol göğsüme yatırdım.Emzirdim.Birden kendimi geri çekince süt fışkırdı göğsümden.Sonra bebeği yerine yatırdım...Anneme ismini ne koydunuz diyorum MUSTAFA NEVZAT diyor..Sonrada yok yok NEVZAT DERİN koyduk diye değiştiriyor.Bende derin erkek ismi değilki diye şaşırıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…