- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.381
arkadaşlar akşam bir istihare yaptım ela yalemu men halak ve huvel latiyful habiyr 21 kere okudum ve birisi vardı onun benim için hayırlımı onunla evlenecekmiyim diye sormuştum.
gördüğüm rüya tek katlı bir köy evi bahçeli ağaçların altındayım.bahçede oturan insanlar var sıradalar gibi ve içeri giriyorum bir hoca yerde oturuyor ve beni karşısına oturtuyor dizlerimin üzerine oturuyorum ve benim üzerime okumaya başlıyor okuduktan sonra biz kalkıyoruz yine bahçeye çıkıyoruz ve yine insanlar görüyorum bahçede elinde kahve falan olan sonra uyandım şimdi ben bu istihareyi nasıl yorumlamalıyım ben bilemedim yardımcı olabilirmisiniz ? :44:
bence hayırlı zaten bahçe görmek güzeldir hayırdır seni istemeye gelcek ve sanırım söz kesildikten sonrada hemen imam nikahı kıycaksınız insanlarda evliliğe ilk adımınızda yanınızda olcak.
inşallah canım ama şuanda yüzüme bile bakmıyor ilk başta istedi ama bir konuda anlaşamadık benim kesin tavrım onun kesin tavrı ortak nokta bulamadık şimdi artık seni arayıp sormayacağım dedi iş için geliyor ama yüzüme bakmadan çıkıp gidiyor .inşallah hayırlı olur senin dediğin gibi canım
Merhaba kızlar dün gece ezanla beraber uyandım saat 4.50 gibi, neyse kalktım biraz ders çalıştım sonra 5.50 gibi tekrar uyudum, hemen rüyaya daldım. Babamın sesini duydum ismimi söyledi hemen uyandım. etrafta kimse yoktu. Babamla da 2 yıldır görüşmüyoruz, nasıl yorumlayacağım bilemedim.
çok merak ediyorum kızlar kimsenin bir fikri yok mu?rüyamda hoşlandığım çocukla amfide oturuyoruz (normalde konuşmuşluğumuz yok bakışmaktan ileri gitmiyor yani neyse) sonra ara veriliyor beraber dışarı çıkıyoruz onun mavi çantası benim beyaz çantam var o benimkini taşımak istiyor bende onunkini alıyorum sonra tekrar amfiye girerken ben değiştirmek istiyorum o değiştirmiyor sonra yerimize oturuyoruz bana ders anlatıyor tıp okuyoruz da herhalde onun etkisinden bu kadar yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?