- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.341
ne olur kusura bakmayın sıkıntılı bi dönem geçiriyorum ve sürekli rüya görüyorum kendim yorumlayamıyorum o yüzden size yazıyorumm......
rüyamda arkadaşımla bi bahçede oturuyoruz biz otururken ayrıldığım sevgilimin en yakın arkadaşı benm de arkdaşım bahçenin demirlerinden uzun uzun bize bakıyor daha sonra yanımıza geliyor oturup birlikte yemek yiyoruz...daha sonra aynı demirlerin ordan uzun uzunn eski sevgilim bakıyo sonra yan bahçeye geçiyo ve beni izleyebilecegi bi konuma oturuyor..sonra ben bi bakıyorum ayaklarım yalınayak ve tabani kirlenmiş sadece kendi ayagımı kir görüyorum ama diğer 2 arkadaşmla birlikte ayaklarımızı yıkamaya gidiyoruz bahçeden içeri giriyoruz çeşmemin olduğu yerde lavabo yok kilim var su kilimin üstüne akıyor ben ayaklarımızı yıkamak için çantamdan bebe şampuanı çıkarıyorum en son ben yıkıyorum ayaklarımı..daha sonra kilimin altında fırın olduğunu görüyorum fırın bozuldu diye düşünüyoruz içerden bi teyze geliyo ondan özür dileyip çıkıyoruz...çıkarken yanımızda bi çocuk beliriyo sanki bizimleymiş gibi teyzeye ben burda ögrenciyim fırını bana 3 saatliğine verirsen tamir edip getiririm diyor ve çocugun sırtında sırt çantası vardı bu arada bende eski sevgilime bakıp burnum havada gülüyorumm........
ARKADAŞLAR KİRLİ AYAK BOZULAN FIRIN FALAN KORKTUM YORUMLARMISINIZ(((
ay yokmu bi allahin kulu ???
suraya " aaaaaaaaaayy sacimmmmmin rengiiiiiii" diye konu acsam 100 kisi cevap yazar..
böyle bir konuya kimse bakmiyor...
merhaba.. ben tam 9 ay önce bir rüya görmüstüm, kimse yorumlamamisti o rüyayi burda tekrar paylasicam..
cünkü tam 9 ay sonra buna benzer bir rüya gördüm bugün yorumlayabilecek biri varmi
bu rüyanin bir anlami var biliyorum...
Rüyamda bir evdeyim.. Oturma odasindamiyim bilmiyorum
Baska bir odaya geciyorum.. O oda bostu sanirim..
Ama odanin bir yerinde bir masa düsünün ve üstünde kocaman bir tas..
daha dogrusu tasin büyüklügü o kadardi desem yeridir..
Ve bu tas aslinda ev aksesuari.. icinden selale gibi su akan taslar vardir ya,
iste ondandi.. bayagi büyüktü ve sanirim bir ara o tas icin su tasidim bi kazanda...
ama tam hatirlamiyorum.. neyse iste bu tasin iki tarafinda.. bi saginda bir solunda
iki tane kus var, ikiside renkli kuslardi, ve renkleri yesil ve kirmizi karisikti.. güzellerdi
sagdaki kus birden bire bana dogru ucuyor, ve sol elimin üstüne konuyor..
ve birden elimi isiriyor.. ama kücük bir isirik degil, sert bir sekilde.. cünkü o kus
bana sinirlenmisti, ve bunu 3 - 4 kere yapti, yani gelip isirdi.. her defasinda
canim cok yandi.. en son isirdigindada elime öyle yapismistiki sadece elimi
salladim biraksin diye, diger elimle dokunmadim, cünkü ben kücük bir hareketim
ona sert gelir diye hic bisey yapmadim...
sonrasinda elime bakiyorum.. 3 - 4 tane isirik izi, yani tam gagasinin izleri vardi..
kızlar bilen varsa yorumlayabilir mi?
Dün gece yine çok değişik bir rüyaydı. Merkezinde yine eşim var.
Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Ağar var, bir de Erdoğa’nın eşi. Ben güya Erdoğan’nın oğluyla evlenecekmişim. Emine Hanım bize çok güzel tabaklarda pasta ikram ediyor gelini olacağım ya Sonra içeri eşim giriyor, o da başbakanın oğluymuş. Eşim oturuyor yalnız kafasında ekmek kırıntıları var. Sonra rüya değişiyor ve bir ortamdayım çantamda bol miktarda iğde var sapsarı koca koca.İki gecedir bir şeyler oluyor ama anlamadım.
Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?