- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
ßende dün gece rüyamda eski nişanlımın annesini gördüm .
Anlamı nedir acaba ?
kiz nekadar cok rüya görüyon sen öyle kaydirigubbakcemile3
sunu belirtiyim her görülen rüya ilaki biseylere cikacak anlamina gelmez
ögrenecegin bicok sey olacak
bazi sikintilardan gececeksin
ama bu bir dönem yani atlatacaksin
bu sikinti özel hayatindan olabilecek kadar is veya okuldanda olabilir.
Bunu bi kaç hafta önce görmüştüm.
Hep üstüste metroya bindiğimi görünce muhakkak bir anlam taşıyordur diye düşündüm.
O yüzden sormak istedim.
Evet bazı sıkıntılar yaşıyorum ve gerçekten de çok şey öğreniyorum.
İnşallah geçici olur bu dönem yoksa dayanamıcam artık.
opuyorumnanaktan
gecer canim hersey gecer de insan yasananlardan kendine ders cikarta bilmeli
sende öyle yap
babaannemin evinde ailece bi yemek yeniyordu ben dışarı çıkıyorum o sırada yüksek topuklu bir ayakkabı giydim ayakkabı siyahtı ve parlaktı yürüyemiyordum yüksek topuklu ayakkabıyla ayağım burkuluyordu sürekli sonra dışarı çıktım arkadaşlarımla
bi yoldayım ama kimse yanımda yoktu yalnızdım dün gece istihareye yatmıştım ve siyah renk hakimdi rüyamda yorumlarsan sevinirim cnm en az 3 kere mi istihareye yatılması gerekiyor bilmiyorumkismile
Aaa bu topic çok güzel olmuş. zemuszemus
Tam da bu sabah hala etkisinde kaldığım bir rüya görmüştüm.Nette araştırdım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım.Yorumlayabilecek biri varsa yorumlarsa sevinirim. opuyorumnanaktan
Rüyamda bizim köydeki evdeydim.Bizim köyü Yunan askerleri sarmış, onlara karşı çıkanlara ateş ediyorlar, istedikler eve girip istedikleri gibi davranıyorlar hatta yemek hazırlatıp yiyorlar falan. Ben bir ara küçük bir araçla düşman gemisine yaklaşıyorum ama karşı taraf bana eteş ediyor, mermiler kulağımın yanından hızlı hızlı geçiyor hatta bana rastladığını bile hissediyorum ama hiç bişe olmuyor bana.İşte bi anda bizim evdeyim yine, regl olmuşum pedimi değiştirecem tam o sırada askerlerden birkaçının bizim eve geldiğini duyuyorum ve vazgeçiyorum.İşte genç, renkli gözlü hafif kilolu olan odaya giriyor yatağın üzerine artist bi şekilde oturuf bana lacivert renge benzer bileğine sardığı kurdeleyi gösteriyor(bu kurdelenin düşman askeri olduğunu belirttiğini biliyorum rüyamda). İşte ben de başımı sallayrak anladım diyorum o ada bana karışık bir şekilde birşey söylüyor ve ben nedediğini anlayamadığımı söylüyorum o da bana kızıyor bu yüzden ben özür diliyorum bu tekrar söylüyor ve bana daha yumşak davranıyor.Ben başım önde beni biryere götüreceklerini anlıyorum.Yanına daha zayıf bir asker geliyor ve nie öyle davrandın lan diyor kilolu olana o ga gülümsüyor ve uyanıyorum.(rüyamda biz Türkler gibi gayet akıcı Türkçe konuşuyorlar.)
Bu rüyayı sanki gerçekten haşamış gibi hissettim rüyamın içinde ve çok etkiledi beni o yüzden acaba ne anlatılmaya çalıştı die merak etsem de bişe bulamadım bişe anlayan varsa bana da anlatırsa çoook sevinirim. opuyorumnanaktan
hayir olsun diyelim
tez vakitde bircok haber alacaksin hatta sasiracaksin kafani kurcalayan seyler olacak canin biraz sikilacak .
5 gündür garip bi şekilde rüyamda eski sevgilimi görüyorum.
gercekten aklımın ucundan bile geçmiordu. ki kafamda baskası var
öğlen dalsam bile rüyamda sürekli onu görüyorum.
genelde hep bişekilde genelde onun evınde oturuor oluoruz.
ve ben ruyamda aramızı düzeltmeye calısıorm sonra bişeylere kızıorm.
yada bana sitemler ediorr..
senaryoları ruyanın çok garip hep peşinden koşan durumlarındayım.
deli gibi elde etme istegi duyuorm rüyamda.
uyanınca ıyyyy dıormm o ayrı.
ki normalde onu istemeyen bendim.
böyle giderse sallamadıgım ınsan kafamda yer edecek diye korkuormm.
valla günde en az bir kere bazen 2-3 kere aynı kişiyi rüyada görmek kafayı sıyırtcak yakında bana :S
Aaa bu topic çok güzel olmuş. zemuszemus
Tam da bu sabah hala etkisinde kaldığım bir rüya görmüştüm.Nette araştırdım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım.Yorumlayabilecek biri varsa yorumlarsa sevinirim. opuyorumnanaktan
Rüyamda bizim köydeki evdeydim.Bizim köyü Yunan askerleri sarmış, onlara karşı çıkanlara ateş ediyorlar, istedikler eve girip istedikleri gibi davranıyorlar hatta yemek hazırlatıp yiyorlar falan. Ben bir ara küçük bir araçla düşman gemisine yaklaşıyorum ama karşı taraf bana eteş ediyor, mermiler kulağımın yanından hızlı hızlı geçiyor hatta bana rastladığını bile hissediyorum ama hiç bişe olmuyor bana.İşte bi anda bizim evdeyim yine, regl olmuşum pedimi değiştirecem tam o sırada askerlerden birkaçının bizim eve geldiğini duyuyorum ve vazgeçiyorum.İşte genç, renkli gözlü hafif kilolu olan odaya giriyor yatağın üzerine artist bi şekilde oturuf bana lacivert renge benzer bileğine sardığı kurdeleyi gösteriyor(bu kurdelenin düşman askeri olduğunu belirttiğini biliyorum rüyamda). İşte ben de başımı sallayrak anladım diyorum o ada bana karışık bir şekilde birşey söylüyor ve ben nedediğini anlayamadığımı söylüyorum o da bana kızıyor bu yüzden ben özür diliyorum bu tekrar söylüyor ve bana daha yumşak davranıyor.Ben başım önde beni biryere götüreceklerini anlıyorum.Yanına daha zayıf bir asker geliyor ve nie öyle davrandın lan diyor kilolu olana o ga gülümsüyor ve uyanıyorum.(rüyamda biz Türkler gibi gayet akıcı Türkçe konuşuyorlar.)
Bu rüyayı sanki gerçekten haşamış gibi hissettim rüyamın içinde ve çok etkiledi beni o yüzden acaba ne anlatılmaya çalıştı die merak etsem de bişe bulamadım bişe anlayan varsa bana da anlatırsa çoook sevinirim. opuyorumnanaktan
hep aynı rüya ama kafayı sıyırıcamm yakında
gercekten eski sevgilimden ayrıldgmdan beri mutluydum
kafamda bi sürü baska sorunlarım var aklıma en son gelecek kişi
ana sürekli aynı rüya aynı rüya çıldırıcam uyumaya korkar oldum
işin kötüsü hafiften aklımda yer etmeye başladı :S
Birsey sormak istiyorum sen bu ruyayi regl donemindemi gordun? Hastayken gorulen kabusler yorumlanmaz canim.. regl olunca genelde ates yaptigindan bu tur ruyalar gorulmesi cok dogal.
Yok ruyayi rahatsiz degilken gorduysen; o zaman sana soyleyebilicegim, herseyi kafana takmaman. Olaylari kafanda cok fazla abartip buyutuyosun, gereksiz sorumluluklar almaya calisiyosun, buna biraz son verirsen daha rahatladigini ve gevsedigini gorursun. Cok fazla kendine yuklenme ve birak etrafindakilerde biraz sorumluluk alsinlar.
istihareye kac defa yatiliyor bilmiyorum .
ama niyet edip yatigin seyin hayirli olmadigini diyebilirim ayakkabi sikintidir siyah renk keder üzüntü birde ayakkabinin icinde yürüyemiyorsun yani bu niyet etdigin sey seni sikintiya sokabilir .ayriyetden senin icin hayirli ne ise allahim onu ver diye dua et
ama sen tekrar dene bakalim bu sefer ne göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?