- 20 Şubat 2010
- 33.223
- 6.468
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
Umarım bu rüyaya cevap gelir.
Annem görmüş beni rüyasında. Eve arkadaşımla gelmişim. Üzerimizde mayo varmış.
Arkadaşımın altında şort varmış beyaz renkte bir de omzunda pareo..
Benim de omzumda pareo varmış ama altımda hiçbir şey yokmuş.
Vücudum harika görünüyormuş bu arada.
Annem de şaşırmış, sinirlenmiş bu şekilde nasıl eve gelebiliosun diye.
Her yerin gözüküyor vs. Ben de aa doğru aklıma gelmedi bir şey giymek demişim.
slm
rüyamda kuzenimi gördüm yeni evli kendisi ama öle kötü görüyorm ki çok zayıflamış baya kötü bi hastalığı varmış halsiz perişan bi halde gördm ne demek acaba?
bide bi arkadaşım bana gömlek almak istiyor bende biras dökümlü mavi yeşil bi gömlek beğeniyorm alıyo bende onun annesine ayakkabı alıyrum param falan yetmio borç alıoyorm birilerinden bu arada bu insanlada öle samimi değiliz yani muhabbetimiz falan yoktr ama ne alaka anlayamadım
sevinirim yorumlarsanız
merhaba arkadaşlar bende bebk tedavisi gören bi bayanım bende rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ve ben kız istiyormuşum hep kızım diye seviyormuşum oğlumu yorumlarsanız çok sevinirim bie ablamda aynı hafta içinde beni rüyasına görmüş ve yine erkek oğlum olmuş benim şimdiden teşekkürler
Ben bugün arkadaşımla kendimi gördüm.
Üniversitemizden çıktık başka bir kampüse gidecektik. Binanın üst katındaydık,
aşağı inmemiz gerekiyordu dışarı çıkmak için. Asansöre bindik.
Asansör hızla aşağı indi. Çıktık dışarı. Diğer kampüse geçtik.
Arkadaşıma dedim ki beni burda bırakıp sevgilinle buluşma planları yapma sakın.
Sonra da düşündüm ki sevgilisi zaten bu kampüste değil başka üniversitede okuyor.
Neyse işte yemek satılan yerde duruyorduk. Kantin gibi bir şey ama büyük bir yer.
Açık büfesi fln var.
Ben tabağıma koydum bir şeyler. Bir de sucuk vardı tabakta. Hediye olarak veriyorlarmış
ben almamışım onu. Pakete sarılıydı napıcam ben bunu diye düşünürken yan tarafta sucukları ızgaradan geçiren esmer bir kadın gördüm. İnsanlar sırada bekliyrlardı sucuk almak için ama o kadın beni çağırdı ve hemen benim sucuğumu pişirdi.
Sonra yarısını kesip ekmeğin arasına koydu, içine domates ve yeşillikler de koydu.
Daha sonra ben ketçap fln döktüm. Yemeye başladım.
Diğer yarısını da önce arkadaşıma sordu ister misin diye o istemeyince kendisi yedi.
Bu ne demektir acaba?
Ayy mahsumdeğiliz yroumlarına ihtiyaç duyuyorum nolur arada bir gir bak şu sayfaya.a.s.
Neyse o değil de bugün gördüğüm çok çok enteresandı.
Bir çocuk var küçük erkek çocuğu. 9, 10 yaşlarında bir çocuk.
Yanmış bu çocuk sözde ama derisinde hiçbir buruşma yok sadece rengi
kıpkırmızı. Biraz dokundum çocuğun koluna sıcacıktı teni. Ben yürüyordum peşimden
geliyordu, biraz endişelendim; izimi kaybettirdim.Sonra görmedim çocuğu.
Bu yanmış kırmızı sıcak çocuk ne demek?
Tamam canım çok merak ettim. Gerçekten çok ilginç bir rüya. eyvahedigeldismile
ya mesaj sayim az diye sana özel mesaj yoliyamiyorum
neyse buraya yazayim
ya bak senin rüyani okudugumda ilk icime düsen sudur:
bak bu sadece bir düsünce dogru bir yorum olurmu bilemem
sen ileride cocuk aldirma gibi bir durumun olabilir ve bu sana simdiden bir uyari olabilir yani o cocugu aldirp günaha girme cunku o cocugun dünyaya gelmesi gerekli sana cok büyük kismeti olacak dogunca
belki simdi ben zaten öyle bisey yapmam diyebilirsin ama bazen sartlar cok agir olabilir buna mesbur kalabilirsin
ama sen yinede böyle bir günaha girme derim gerci daha ögrencisin buna daha cok zaman vardir ama bazi rüyallari insan bir kac sene evvelinden bir uyari olarak rüyasinda görür
bu benim yorumum bir baskasi da farkli yorumlayabiliir
kızlar dün gece rüyamda deve kurban ettiğimizi gördüm.babam ben ve annem kurbanın başındaymışız.sonra dersane hocamı bi adamın silahla öldürdüğünü gördüm..bilgisi olan yazsın lütfenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?