Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Bidaha ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum aslinda.. hayirlisi neyse o olsun.

insan bu kadar da sevgilisiyle evlenme merkaklısı olduğunu belli etmez ki arkadaş ya rüyalarına bilemmm yansımış abbowwwkaydirigubbakcemile3
napiim ama ben geceleri ona sarılarak uyumak istiyorum, sabahları uyandığımda ilk onu görmek istiyorum :asigim: ahh aşkk :asigim:
ahahahaha, ic dunyasinin yansimasi olmus bencede =))..

aklin varsa erken evlenmezsin derim ben. Evlenince kapilar kapanir ve evde tum yasananlar gizli kalir.. mutluyum diyen ciftin yuzde 90'i yalan soyluyodur haberin olsun :).

25 gibi evlenmeyi düşünüyorum canım.23 ten önce zaten olmaz okuyoruz, benimki de rüya işte kaydirigubbakcemile3

aman canım o zaman böyle olmayız be güzelim heralde kavgalar daha bi artıcak ohoo cicim aylarıda geçicek ben eskiden inanmazdım cicim ayı falan geçmez derdim ama şimdi geçer diye düşünüyorum
:icecream:

aman canım o zaman böyle olmayız be güzelim heralde kavgalar daha bi artıcak ohoo cicim aylarıda geçicek ben eskiden inanmazdım cicim ayı falan geçmez derdim ama şimdi geçer diye düşünüyorum
:icecream:

kaydirigubbakcemile3 zaten mantık olarak düşünürsek, ilk aylarda bi çekingenlik var,söliceğin şeyi 2 kere düşünüyosun,onu kırmamak için elinden geleni yapıyosun,bi kavga olduğunda hemen özür diliyosun,kim haklı kim haksız düşünmeden, o an sadece kavganın bitip onun mutlu olmasını istiyosun :asigim: mantık uzun bi yolculuğa çıkıyo. duygular mantığın yerini almış. sonra birden mantık bi geliyo, işte o an cicim ayı bitmiştir. hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :teytey:
aşk hiç bitmez buna inanıyorum,:asigim: ama evet cicim ayı bitiyo.boshayallersmile çünkü o senin artık sadece sevgilin olmuyo ki her şeyin oluyo. onun yanında rahatsın artık,sen olduğun gibisin,kendini kasmıyosun. ee bu rahatlık zaman zaman artınca tartışmaları da beraberinde getiriyo.
not: kaybetme korkusu hep az bi miktarda yaşanmalı,fazla rahat olunmamalı :1closedeyes:

dimi amakaydirigubbakcemile3öyle oluyo bencede hem bana göre o cicim aylarının geçme sebebi şimdi açık konuşmak gerekirse ilk günler ilk kes sevdiğini hissediyosun onun kokusunu o kadar yakın yanında hissediyosun onunla ilk sabahların yanyana kimseye sormadan hep birlikte oluşun vs. olduğu için cicim ayı zaten sonra zaten onun yerini alışmak geliyo ve aşk hep kalıyo zaten sadece o kadar heyecan kalmıyo ama dediğin gibi canım bence evlenincede kaybetme korkusu hep olmalı insanıniçinde a.s

selam..
rüyamda eşimle beni pkk lılar rein aldılar ..kendilerine üye yapmak için..ben çok korktum..şunu tanıyormusun diye soruyorlardı ..aşkımda diki kötü olan insanları tanımadıgını söyle..yoksa senide kötü bilirler demişti..bende bişey demedim..adamlar etrafımızdaydılar..sonra kendi aralarında konuşmaya başaldılar..bende o boşluktan istifade aradan kaçtım ..aşkımda benim sayemde cesaretlenip koştu ve onlardan kurtulduk..annemin yanına gittim..eve..annem bana dediki bi arkadaşımı banyo yaptırırmısın dedi.yok anne sen git..ben tanımadıgım insanların evine gidemem dedim. oylece bitti rüya..

ilginç bir rüyaydı...yorumlarmısın?...teşekkürler şimdiden..

bir de bişey sorucam sana canım

benim en yakın arkadaşım vardı eskiden son2 senedir..ipleri kopardım..samimiyetimiz bozuldu..ama rüyalarımdan hiç eksik olmuyor..rüyamda hep birlikteyiz neden sence...

dügünüme bile çagırmadım onu ama o dayanamayıp gelmiş..[U]baglantımız yok [/U]ama dediğim gibi hep rüyalarımda konuşuruz...neden sence..fikrin varmı canım...??

Bayağıdır rüya görmüyordum.Bugün rüyamda ;
Bir düğün vardı sanki bizimle ilgili bir düğün ama öyle gelinli damatlı ve salonda değil dışardaydı.Herkes bana altın bilezik takıyor.5 tane bir takıyorlar sonra tek bir tane sonrada 3 tane.Toplam 9 tane bileziğim oluyor kolumda.Apartman gibi bir yere giriyorum.2 bayan biri yetişkin biri çocuk kolumdan bilezikleri almaya çalışıyorlar ne alakaysa ellerinde bıçak bileyici var onunla korkutuyorlar beni.Ben galip geliyorum vermiyorum bilezikleri.Birde bir güzel azarlıyorum onları.'sanki ben çok severim bilezik takmayı ne geliyorsunuz peşimden'diye.Hemen bilezikleri çıkarıp poşete koyup eşim olduğunu sandığım ve yanında annesinin olduğunu düşündüğüm balkondaki genç adama yukarıya atıyorum poşeti sakla diye.Birden hiç küçük altın gelmediği aklıma geliyor.O sırada yıllar önce yengemin vefat eden annesi geliyor ve sanırım sol omzuma kurdelalı altın takıyor.Elinde bir altın daha var ama onu bana takmıyor.

Garipti doğrusu

sanirsam bir iliskin var ?

cevrendeki insanlara dikat et sizin iliskinizi sevginizi cekemiyorlar aranizi bozmaya calisacaklar
bunun varkina varirsan onlarin tuzaklarinada düsmezsinboshayallersmile

arkadasin seninle tekrar barismak eskisi gibi olmayi istiyor
görüsmeseniz bile aranizda bir bag var buda rüyana yansiyorboshayallersmile

sanirsam bir iliskin var ?

cevrendeki insanlara dikat et sizin iliskinizi sevginizi cekemiyorlar aranizi bozmaya calisacaklar
bunun varkina varirsan onlarin tuzaklarinada düsmezsinboshayallersmile

teşekkürler canım benim agzına saglık..
hissederek mi cevaplıyorsun....?:uhm:

dogrudur belkide söyledigin yeni evliyiz kıskanan çoktur...

7 yıllık aşkımla evlendim:asigim:

Canım benimkinide yorumlarmısınız? :gitme:

canim rüyan cok hayirli

9 vakte kadar ya hamilelik var sana
yada yeni bir döneme gireceksin bu senin icin cok güzel bir dönem sikintilarini atip feraha kavusacaksinboshayallersmile

a.s. sagol canım yorumun için..a.s.

beni düşündügünü söylüyorsun yane öylemi..

o bagda sevgi olsa gerekboshayallersmile

evet canim

eger bir kisiyi sürekli rüyanda görüyorsan ve buna bir anlam veremiyorsan bu demktirki o kisi seni yogun bisekilde düsünüyor

aranizdaki gecenleri bilmiyorum ama eski zamanlarin hatrina kontaga gec derim

aaa birde aşkımın rüyasını anlatıyım yaaa:)

aşkımın sacını kel yapıyorlarmış..
sonra o da sac ektiriyormuş..
birde deniz görmüş..

teşekkürler canım benim agzına saglık..
hissederek mi cevaplıyorsun....?:uhm:

dogrudur belkide söyledigin yeni evliyiz kıskanan çoktur...

7 yıllık aşkımla evlendim:asigim:

ne mutlu sana
allah mutlulunuzu bozmasin canim

ne yaziki hayatda öyle fesat kiskanc insanlar varki baskasinin mutluluklari onlara diken gibi batiyor klava:

canim rüyan cok hayirli

9 vakte kadar ya hamilelik var sana
yada yeni bir döneme gireceksin bu senin icin cok güzel bir dönem sikintilarini atip feraha kavusacaksinboshayallersmile

Canım sağol ağzına sağlık ama yüreğimi hoplattın.Çünkü 3,5 ay önce doğum yaptım bir kızım oldu şükürler olsun.Şimdi 2.bir hamilelikmi gözüküyor.Neyse hayırlısı olsun.Zaten düşünüyordum ama hayırlı zamanı Rabbim biliyor elbette...
Birde ağzından bal damlıyor.Şu aralar sinir küpü gibiyim.Doğum sonrası depresyonu yaşıyorum galiba.Çok sıkıntılıyım bir süredir.İnş. dediğin gibi olur şu mübarek günde hayır olsun inş. canım... Rabbim seninde yüreğine göre versin inş.

evet canim

eger bir kisiyi sürekli rüyanda görüyorsan ve buna bir anlam veremiyorsan bu demktirki o kisi seni yogun bisekilde düsünüyor

aranizdaki gecenleri bilmiyorum ama eski zamanlarin hatrina kontaga gec derim

tekrar teşekkürler tatlımŞeniza.s.

eski zamanların hatrına diyorsunda şekerim..

oo hayatını çok degiştirdi..çok farklı şeyler yaptı ama bana degil kendine...
ona çok akıl verdim..tamam dedi ama hep yanlışa gitti..çok iyi biriydi..ama hatalara düştü..
bu yüzden onla devam edemezdim..kendi karakterim açısından...bu yüzden samimiyet kesildi..ama rüyalarımda hep var.aklıma da geliyor zaten...

keşke hep masum kalsaydı diyorum onun içinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…