- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
eger calisiyorsan islerin yogunlasacak demektir
calismiyorsan harekete gecip kendi hayatinda bazi degisiklikler yapman gerekir demek
misal veriyorum evliligin monotonlasdiysa evliligine renk katacak heycan verecek seyler yapman gerekir boshayallersmile
bence sen bu kisi ile biseyler yasiyacaksin
yatakodasini görmek ikinizinde yakinlik istegi var duygusal anlamda
o kisi seni düsünüyor ama cekindigi biseyler var sanki
manzara görmekde o kisiyle mutlu olabilecegini gösteriyor ama ilk rüyanda onun annesini görmüstün ya sanki annesi biraz gölge düsürecegine benziyor
rüyada gördügün pencere onun gönül kapisidir yani sana gönlünü acacak :asigim:
napiim ama ben geceleri ona sarılarak uyumak istiyorum, sabahları uyandığımda ilk onu görmek istiyorum :asigim: ahh aşkk :asigim:insan bu kadar da sevgilisiyle evlenme merkaklısı olduğunu belli etmez ki arkadaş ya rüyalarına bilemmm yansımış abbowwwkaydirigubbakcemile3
ahahahaha, ic dunyasinin yansimasi olmus bencede =))..
aklin varsa erken evlenmezsin derim ben. Evlenince kapilar kapanir ve evde tum yasananlar gizli kalir.. mutluyum diyen ciftin yuzde 90'i yalan soyluyodur haberin olsun :).
napiim ama ben geceleri ona sarılarak uyumak istiyorum, sabahları uyandığımda ilk onu görmek istiyorum :asigim: ahh aşkk :asigim:
25 gibi evlenmeyi düşünüyorum canım.23 ten önce zaten olmaz okuyoruz, benimki de rüya işte kaydirigubbakcemile3
aman canım o zaman böyle olmayız be güzelim heralde kavgalar daha bi artıcak ohoo cicim aylarıda geçicek ben eskiden inanmazdım cicim ayı falan geçmez derdim ama şimdi geçer diye düşünüyorum
:icecream:
kaydirigubbakcemile3 zaten mantık olarak düşünürsek, ilk aylarda bi çekingenlik var,söliceğin şeyi 2 kere düşünüyosun,onu kırmamak için elinden geleni yapıyosun,bi kavga olduğunda hemen özür diliyosun,kim haklı kim haksız düşünmeden, o an sadece kavganın bitip onun mutlu olmasını istiyosun :asigim: mantık uzun bi yolculuğa çıkıyo. duygular mantığın yerini almış. sonra birden mantık bi geliyo, işte o an cicim ayı bitmiştir. hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :teytey:
aşk hiç bitmez buna inanıyorum,:asigim: ama evet cicim ayı bitiyo.boshayallersmile çünkü o senin artık sadece sevgilin olmuyo ki her şeyin oluyo. onun yanında rahatsın artık,sen olduğun gibisin,kendini kasmıyosun. ee bu rahatlık zaman zaman artınca tartışmaları da beraberinde getiriyo.
not: kaybetme korkusu hep az bi miktarda yaşanmalı,fazla rahat olunmamalı :1closedeyes:
selam..
rüyamda eşimle beni pkk lılar rein aldılar ..kendilerine üye yapmak için..ben çok korktum..şunu tanıyormusun diye soruyorlardı ..aşkımda diki kötü olan insanları tanımadıgını söyle..yoksa senide kötü bilirler demişti..bende bişey demedim..adamlar etrafımızdaydılar..sonra kendi aralarında konuşmaya başaldılar..bende o boşluktan istifade aradan kaçtım ..aşkımda benim sayemde cesaretlenip koştu ve onlardan kurtulduk..annemin yanına gittim..eve..annem bana dediki bi arkadaşımı banyo yaptırırmısın dedi.yok anne sen git..ben tanımadıgım insanların evine gidemem dedim. oylece bitti rüya..
ilginç bir rüyaydı...yorumlarmısın?...teşekkürler şimdiden..
bir de bişey sorucam sana canım
benim en yakın arkadaşım vardı eskiden son2 senedir..ipleri kopardım..samimiyetimiz bozuldu..ama rüyalarımdan hiç eksik olmuyor..rüyamda hep birlikteyiz neden sence...
dügünüme bile çagırmadım onu ama o dayanamayıp gelmiş..[U]baglantımız yok [/U]ama dediğim gibi hep rüyalarımda konuşuruz...neden sence..fikrin varmı canım...??
sanirsam bir iliskin var ?
cevrendeki insanlara dikat et sizin iliskinizi sevginizi cekemiyorlar aranizi bozmaya calisacaklar
bunun varkina varirsan onlarin tuzaklarinada düsmezsinboshayallersmile
arkadasin seninle tekrar barismak eskisi gibi olmayi istiyor
görüsmeseniz bile aranizda bir bag var buda rüyana yansiyorboshayallersmile
Bayağıdır rüya görmüyordum.Bugün rüyamda ;
Bir düğün vardı sanki bizimle ilgili bir düğün ama öyle gelinli damatlı ve salonda değil dışardaydı.Herkes bana altın bilezik takıyor.5 tane bir takıyorlar sonra tek bir tane sonrada 3 tane.Toplam 9 tane bileziğim oluyor kolumda.Apartman gibi bir yere giriyorum.2 bayan biri yetişkin biri çocuk kolumdan bilezikleri almaya çalışıyorlar ne alakaysa ellerinde bıçak bileyici var onunla korkutuyorlar beni.Ben galip geliyorum vermiyorum bilezikleri.Birde bir güzel azarlıyorum onları.'sanki ben çok severim bilezik takmayı ne geliyorsunuz peşimden'diye.Hemen bilezikleri çıkarıp poşete koyup eşim olduğunu sandığım ve yanında annesinin olduğunu düşündüğüm balkondaki genç adama yukarıya atıyorum poşeti sakla diye.Birden hiç küçük altın gelmediği aklıma geliyor.O sırada yıllar önce yengemin vefat eden annesi geliyor ve sanırım sol omzuma kurdelalı altın takıyor.Elinde bir altın daha var ama onu bana takmıyor.
Garipti doğrusu
Bayağıdır rüya görmüyordum.Bugün rüyamda ;
Bir düğün vardı sanki bizimle ilgili bir düğün ama öyle gelinli damatlı ve salonda değil dışardaydı.Herkes bana altın bilezik takıyor.5 tane bir takıyorlar sonra tek bir tane sonrada 3 tane.Toplam 9 tane bileziğim oluyor kolumda.Apartman gibi bir yere giriyorum.2 bayan biri yetişkin biri çocuk kolumdan bilezikleri almaya çalışıyorlar ne alakaysa ellerinde bıçak bileyici var onunla korkutuyorlar beni.Ben galip geliyorum vermiyorum bilezikleri.Birde bir güzel azarlıyorum onları.'sanki ben çok severim bilezik takmayı ne geliyorsunuz peşimden'diye.Hemen bilezikleri çıkarıp poşete koyup eşim olduğunu sandığım ve yanında annesinin olduğunu düşündüğüm balkondaki genç adama yukarıya atıyorum poşeti sakla diye.Birden hiç küçük altın gelmediği aklıma geliyor.O sırada yıllar önce yengemin vefat eden annesi geliyor ve sanırım sol omzuma kurdelalı altın takıyor.Elinde bir altın daha var ama onu bana takmıyor.
Garipti doğrusu
a.s. sagol canım yorumun için..a.s.
beni düşündügünü söylüyorsun yane öylemi..
o bagda sevgi olsa gerekboshayallersmile
teşekkürler canım benim agzına saglık..
hissederek mi cevaplıyorsun....?:uhm:
dogrudur belkide söyledigin yeni evliyiz kıskanan çoktur...
7 yıllık aşkımla evlendim:asigim:
canim rüyan cok hayirli
9 vakte kadar ya hamilelik var sana
yada yeni bir döneme gireceksin bu senin icin cok güzel bir dönem sikintilarini atip feraha kavusacaksinboshayallersmile
evet canim
eger bir kisiyi sürekli rüyanda görüyorsan ve buna bir anlam veremiyorsan bu demktirki o kisi seni yogun bisekilde düsünüyor
aranizdaki gecenleri bilmiyorum ama eski zamanlarin hatrina kontaga gec derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?