- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
selam...canım
1.gecen gün rüyamda eski erkek arkadaşımın ablalarını gördüm..eşimle onlardamıydık ne birlikteydik..bizimle ilgileniyorlardı..bende şaşırdım..dedim hayatlarından çıktım hala benimle konuşuyorlar. üstelik eşimlede ilgileniyorlar diyerek şaşırmıştım..neden diye..???
2.yine eskiden yakın oldugum kız arkadaşımı gördüm ona hesap soruyordum..sen şöyle oldun..böyle olmasaydın diye.. o kadar...sen bunu dedin falan..
teşekkürler şimdiden canıma.s.
birinci rüyan
birinden haber alacaksin boshayallersmile
/(ayriyatden hala lafin geciyor olabilir )#
ikinci rüyan
bilincalti rüyadir ona olan kirginligini öfkeni belki icinde kalip söylemyemediklerini rüyanda ona söylemissin
(bu bendede cok oluyor)
slm arkadaslar
bir cogumuz gördügümüz rüyallarin neye cikacagini merak ediyor
rüyanizi yazin hep beraber yorumlayalim
sizi en cok etkileyen rüyanizi paylasmak isermisin?
ben rüyamda ilk defa ölen babamı çıplak gördüm vede gögsünde iki tane kalın şerit şeklinde bant vardı musalla taşında yatıyordu arkasında yine bir taş ve aynı şekilde yatan bir erkek daha vardı yanlız babamın cinsel organı açıktaydı çok üzüldüm ve merak ediyorum ne anlama geliyor yorumlarsanız çok sevinirim canım
CANIM ICINI SIKMAK ISTEMEM AMA BIR ÖLÜM HABER ALACAKSIN VE BU GALIBA ALLAH KORUSUN RÜYAN HAYIRA CEVRILSIN AMA AILEDEN YAKIN BIRININ ÖLÜM HABERI ZANDEDERSEM EN HAFIFI DE AGIR BIR HASTA HABERI OLABILIR
AYRIYETDEN ÖLEN BABANI GÖRMÜS OLMAN SENDEN DUA ISTIYOR DEMEK
UMARIM FARKLI BIRSEYLER OLUR DA BÖYLE ACI BIR HABER ALMAZSIN:bbo:
yorumun için sağol canım rüyadan ıkı gün önce bir yakınım öldü ama rabbim başka acı göstermesin bu arada hemen hemen hergün dua okuyorum inşallah kabul olur gerçekten teşekkürler çabuk cevap verdiğiniz için
merhaba canım...
rüyamda denizin sahilindeydik ileride babam..birde asker kardeşim..poşetten 3 elma çıkardım kırmızı renkte elmalar çokta iyi degildi..kardeşime elma uzattım o da içlerinden birini secerek aldı..sonra benim dügünüm olmuş..zaten (olmuştu 3 hafta önce gercekte)..neyse bizim babamın evinden herkes kalmış ablam ben ablamın kaynanası herkes kalkıyor sbah kahvaltı derdine..sonra ben bizim sokaktayım..komşulardan biri beni öpüyor kız tebrik ediyor..ve durup düşünüyor oldugu yerde..dalıyor...
sonra bir diger kadın komşumu görüyorum neden dügünüme gelmedin diyorum..halbuki o kişi gelmişti dügünüme :))))))
teşekkürler şimdiden canım!
aklima gelen ilk sey su oldu askerde olan erkek kardesin bekarsa askerligi bitdikten sonra evlenecek derdim (elma sectigi gibi evlenecei kizi secebilir eger bir iliskisi yoksa tabi ve sen onun bu secimine pek sicak bakmiyacaksin gibi )
ikinci secenek de eger öyle bir durum yoksa
kardesin herhangi bir konuda ,misal is olabilir, bir secim yapacak
sokakda gördügün komsunun bir sikintisi var belki senden bir konuda yardim isteyecektir
meraba a.s. ben rüyamda teröristlerin beni,annemi,babamı ve 2 kuzenimi kaçırdıklarını gördüm. kaçırılan yerde beni ayrı odaya alıyolar, annem babam ve kuzenlerimi başka bi odaya alıyolardı. yani ben onlardan ayrı ve tek başıma bi odadaydım. yorumlarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler opuyorumnanaktan
ailede bir takim zorlukar problemler yasanacak ama gecici olacak.
gercek anlamda aylenden uzak kalacagin bir dönemin olabilir
bu kisisel bir ayrilik olabildigi kadar ruhsal bakimdan uzaklasma da olabilir
yaa ben iki defadır ama aralıklı beyaz cok şık arabalar gördm ıkısınde de arabaya biniyorum boyum sıgmıyo tavana degıyo basım rahat edemıyorum bide beyaz elbiseler dolu gardolap gördüm elbiselerin birini giydim hatta ne demk ki bu acaba
selamlar
ablam rüyasında beni görmüş..
beni işten çıkarmışlar..ve işyerinde çalıştıgım kuzenimle aramda sorunlar varmış nedir acaba???
teşekkürler şimdiden
hayir olsun canim
belki acik bir rüyada dikkat et sen yine is yerinde problemler yasiyabilirsin
isden cikarilmak eger sen severek ise gidiyorsan bir bosluga düsecegin enerjinin düsük olacagi bir dönemdir
eger zoraki sikintiyla ise giden biri isen buda aksine hayatina yeni bir yön verecegine yorumlanirboshayallersmile
canim haytini kendin yönlendirmende bazi sikintilar yasiyacaksin yani verdigin kararlarda biraz zorlanacaksin
ve ilerde cok güzel mutlu bir evlilik yapacaksin fakat iki kismetin cikacak
misal suan haytinda biri varsada baska bir kismetin daha cikacak ikiside hayirli
hihoyyyt
ama benim 3ay sonra düğünüm var zatenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?