- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
ne mutlu sana
allah mutlulunuzu bozmasin canim
ne yaziki hayatda öyle fesat kiskanc insanlar varki baskasinin mutluluklari onlara diken gibi batiyorklava:
aaa birde aşkımın rüyasını anlatıyım yaaa:)
aşkımın sacını kel yapıyorlarmış..
sonra o da sac ektiriyormuş..
birde deniz görmüş..
Canım sağol ağzına sağlık ama yüreğimi hoplattın.Çünkü 3,5 ay önce doğum yaptım bir kızım oldu şükürler olsun.Şimdi 2.bir hamilelikmi gözüküyor.Neyse hayırlısı olsun.Zaten düşünüyordum ama hayırlı zamanı Rabbim biliyor elbette...
Birde ağzından bal damlıyor.Şu aralar sinir küpü gibiyim.Doğum sonrası depresyonu yaşıyorum galiba.Çok sıkıntılıyım bir süredir.İnş. dediğin gibi olur şu mübarek günde hayır olsun inş. canım... Rabbim seninde yüreğine göre versin inş.
canim kocan bir kara vermesi gerekecek belki isiyle veya herhangi bir durum icin biraz düsünecek sikintiya düsecek dogru karari verebilmek icin ama sonunda cözümü bulacak
deniz görmek insanin duygularini ic dünyasini yansitir
denizi dalgali görmek duygusal yönden hassa bir dönemdir
buna karsin sakin piril piril bir deniz sevip sevidigini gösteriri
bulanik pis bir deniz kisinin sikintida oldugunu icinin huzurzuzlugunu yansitir
Selam canım.. Ya ben rüyamda Dişlerimi fırçaladıgımı gördüm, yanımda da arkadaşım vardı, sonra o da diş macununu istedi ona verdim..Hatırladıgım sadece bu. Ne anlama geliyor canım ? Kendine iyi bak :)))
arkdasinla brisey yasiyacaksin veya sana yakin olan biriyle bunu nedense ailen örenmesin diye endiseleneceksin boshayallersmile
rüyamda çıplak bi adam gördüm anlamı ne olabilir ?
bir erkegin hayallerindesin
birinin hasta haberini alacaksin
kendini özgür hissedemiyorsun kafeste gibi daraliyorsun
günaydin kizlar,son bir ayda rüyamda 2 kere ev satin aldimizi gördüm,birinde satin almak icin bakiyoruz müstakil birinde satin aliyoruz oda müstakil komsularim felan varmis,neye yorumnlanir acaba cok merak ediyorum.
birinin ölüm haberini aldım :çok üzgünüm:
kafeste gibi ruhum daralıyor :içelim:
bende rüyamı anlatayım... karısık biraz ama nedense mutlu oldum rüyamdan opuyorumnanaktan. annneannemler ve kuzenim aynı mahallede ve müstakil bi evde yaşıyorlar.. kuzenimn evinde oturuyorz karşı evde yaşlı bi teyzenin artık yakını mı torunumu bilemiyorum bi erkek beni çok beğenmiş bende cam kenarında oturuyorum kafamı kaldırdığım da o çocuğu ve yanında bi kızla bana bakarlarken görüyorum kzı tanıyormuşm ben bana diyor senden çok hoşlandı falan diye ben cevp vermiyorum. çocuk gayet yakısıklı biri (uyurken bile kalbimin çarptığını hissettm :kedi: ) uzun boylu kısa saçlı füme rengi bi montu vardı.. sonra camiden çıkan adamlar gördüm sokak kalabalıklaştı.. akşam mış.. bizim tanıdıklar benim bulundğum camdan içeri giriyorlar önumde de bi klozet vardı sonra o kayboldu falan :S gündüz olmuş ben sokağın ortasında pilav yapıyorum bi yandan da o çocuğa bakmya uğrasıyorm o sırada ben su almaya gittiğmde annneannemin evine bu kardeşini fln gönderio sizinle tanısmak istiyor diyo dışarı çıktğmda hepsi dışarda sonra evlerine giriyorum annesi geliyo yanıma sizi beğendik bi tanışın diyor o sirada benim üstümde ki montun içindeki bi kağıdı annesi koparıyo bedenimi flan soruyor.. annesi kapalı bi bayan kırmızı eşarbı vardı.. bana beni başka birnnde istedğini söylüyor bende bi kızı bin kişi ister bir kişi alır diyorumsonra anneni çağır tanışalım diyor anneme gelip anlatrken uyanmışm. yorumlarsan sevirnirm cnm a.s. umarım anlatbilmişmdir boshayallersmile
canim ask kapini calacak (eger calmadiysa )
gönül pencerene birini alacaksin
ayriyetden gercek anlamdada talibin cikabilir kaydirigubbakcemile2
vallah ben bunu yazip canini sikmak istemedim ama bendede hep ciplak erkek gördügüm zaman heleki erkegin organini görmek birinin ölüm haberine cikiyor malesef
basin sagolsun canim
Merhaba kizlar, bende ruyamda bir erkek bebegini emzirdigimi gordum.Bebek benim cocugummus ama .. Nette arastirdim ancak evli insanlar icin gecerli olan seyler yazmislar. Ben bekarim, bekar bir genc kizin ruyasinda erkek bebegi emzirmesi nedemek acaba??
Hatta basta sut gelmiyordu ama sonra damlamaya basladi.
fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?