Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Teşekkürler canım. Son zamanlarda olan üzücü olaylardan sonra umarım güzel günler görürüm a.s.

Ben rüyamda sınava girmiştim. Takır takır yapıyordum soruları. Çok şaşırdım kendime bu kadar rahat yapabildiğim için. Ama yanımda oturan bir kız kopya çekiyordu saçları sarıydı ve kısaydı biraz kızın, hoca onu görünce bana da baktı ve hangmiz kopya çekiyoruz anlamaya çalışıyordu. Sonra ben hemen atıldım ben yapmadım o kopya çekiyor dedim kızı göstererek. Hatta kıza küfrettim vurdum beni de tehlikeye attığı için. Kız hiç sesini çıkarmadı. Ben de kalktım yerimden başka bir sırada sınavımı yapmaya devam ettim. Hoca anladı tabi benim suçsuz olduğumu.
Bu ne demektir.?

Niye yorumlama bu kadar gecikiyor anlamadım. Yorum yapılmıcaksa bir daha yazmiim.
Anlamadım ki ben..

Niye yorumlama bu kadar gecikiyor anlamadım. Yorum yapılmıcaksa bir daha yazmiim.
Anlamadım ki ben..

canim beklemek istemiyorsan beklemek zorunda degilsin yazip yazmaman sana kalmis bizde robet degiliz vakit olur olmaz herzaman senin istedigin vakitde hazir olda duramayabilirim bu cok dogal
birde sunu ekleyeyim burda basda da yazdigim gibi gelin beraber yorumlayalim dedim yanin herkes birilerinin rüyasini yorumlayabilir
ben yinede kiyamiyorum kimse yorumlamiyinca ben yaziyorum
daha evvel de dedigim gibi her görülen rüyanin ilaki biseylere cikacagi anlamina gelmez ögrencisin okul ders rüyalari görmen dogal

kızlar buda nişanlımın rüyası cok sinir oldum ama ne anlama gelır acaba
ne alakaysa ortak kız arkadasımız ile nişanlımın evinden çıkıyorlarmıs yanlarında bir bayan daha varmıs ayakkabılarını bağlıyorlarmıs ortak kız arkadasımız diyormuski "ahmet nilay varkene(yanı ben) bu kız neden"ahmette binanın içinde demıskı ya yedek bacım boşver dursun demıs o arada o bayan sormus Nilay kim diye ahmette demıskı ilk göz ağrım sonrada uyanmış bu arada o bayanıda tanımıyor nısanlım yuzunude hatırlamıyormus nedemek acaba (

slm cnm.. bende rüyamı anlatacağım yorumlarsan sevinirim :)
bu rüyayı göreli bi kaç gün oldu ama hala aklımda..
Kendimi hamile olarak gördum eski çalıştığım iş yerindeyim hamileymişm. ve orda doğumum başlamış kan falan görüyorum sonra hastaneye gitmişm.. ve doğumum başlamasına rağmen beni almıyorlarmış bende ağlamaya başlıyorum bebek ölcek bende ölecem diye.. sezeryan doğum istiyorum diye bağırıyorum.. ve doğum ağrısını hissettm.. bi el arabası gibi bişye otrmuşum karnıma elimi göturdğümde bebeğin kalp atışlarını hissediyorum.. sonra doğuma alcaklarken bi erkek bebk getiriyorlar bana erkek bebek 6 aylık gibi büyük bi bebek çıplak sadece altı bağlı bana bebeğini al diyolar ama benim kızım olcakken erkek bebeğim oluyormuş...

:

askda : yeni bir iliski yada varolan ilskide yeni bir baslangic

para anlami: yatirim,bir kayiptan sonra parasal sikintinin bitisi
saglik acisindan: hastaliktan sonra ferahlama sifa bulma
genel: hamilelik sikinti demek ama dogum yapmak o sikintidan cikmak anlamina

gelir ,bazen gercek bir hamilelik söz konusuda olabilir
ummadigin bir haber alinmasi

kan görmek halk dilinde rüyan bozulmustur derler
bu rüya senin ruhsal sikintilarin oldugunu gösterebilir

rüyamda okulda kursa yazılma için okula gidiyorum ve bozuk para veriyorum müdür yardımcısına ama kursa gelmeyi unutma falan diyor
sonra da bir dükkandan tansiyon aleti alıcakmışım onlara bakıyorum yorumlayabilir misin ? :1hug: opuyorumnanaktan

bozuk para

ask anlami: askda sorunlara hayakirikligina ,kalbkirginligina,kötüsü söze
parasal: fusuli harcamalara
is ve okul anlaminda: bir isin bozulacagina,emeklerin karsiligini alamamaya
genel: dedikodu,can sikici habere,agiz münakasasina

tansiyon aleti görmek sagligin bozulmasina ama bu ilaki senle ilgili olmasi sart degil bir yakinin rahatsizligini duyabilirsin

genelde sunu diyebilirim ki okulda bazi sikintilarin olacak ama dersde ama okuldaki ögrencilerinden biriyle münakasa edeceksin

Kusura bakma.kaydirigubbakcemile3 Bi ara beyyine diye biri vardı da rüya yorumu yapan. O kadar iyiydi ki hala onun gibi birini bekliyorum karşımda. Etkisinden kurtulamadım.
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

canım bende dün rüya gördum ama karısık yani tam hatırlamıyorum ama biyere gidiyorum kaplumbaga var cebimde gömlek giymişim ön cebimde sonra arkadasım var onu görüyor alıyor bakıyor fln ölmüş diyor ama ölmemiş ben biliyorum bk ölmüş diyor ama kaplumbaga bakıyor etrafa ama hareketsiz böyle rüya görürümde böyle bazı belirli nesneler dikkatimi cekiyor

alıştım hayal kırıklığına kalp kırgınlığına mafoldumben
okul olarakta bu sne liseden mezun oldum

kaplumbagi genelde evlilik diye yorumlanir halkdilinde

duygusal ve hassas bir dönemden gececeksin

ama ben sana sunu söyleyeyim
aklin ve inancin sayesinde ve kendi cabanla zor bir isin üstesinden geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…