- 8 Haziran 2010
- 466
- 177
- 628
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
canim rüyan coook güzel evet rüyada kus genel anlami haberdir
ama sunuda ekleyim ilk önce etrafin saran kuslar sana inanilmaz ugur getirecek
kumru görmek
ask anlaminda : mutluluk ,güzel bir iliski,evlilik demek
para anlaminda: eline ufak tefek para gececek,basari,yükselme
saglik anlaminda; hastalikdan kurtulma feraha kavusma
genel : bir dilegin gerceklesmesi
ayrica etrafinda hayranlarin kismetleri anlamina da gelebilir..
cok konusdum yine
benden bukadar kaydirigubbakcemile3
Niye yorumlama bu kadar gecikiyor anlamadım. Yorum yapılmıcaksa bir daha yazmiim.
Anlamadım ki ben..
kızlar buda nişanlımın rüyası cok sinir oldum ama ne anlama gelır acaba
ne alakaysa ortak kız arkadasımız ile nişanlımın evinden çıkıyorlarmıs yanlarında bir bayan daha varmıs ayakkabılarını bağlıyorlarmıs ortak kız arkadasımız diyormuski "ahmet nilay varkene(yanı ben) bu kız neden"ahmette binanın içinde demıskı ya yedek bacım boşver dursun demıs o arada o bayan sormus Nilay kim diye ahmette demıskı ilk göz ağrım sonrada uyanmış bu arada o bayanıda tanımıyor nısanlım yuzunude hatırlamıyormus nedemek acaba([/QUOTEni
nisanlin sana sadik kalacagina yorumlanirbuyrunnnnnnnnn
slm cnm.. bende rüyamı anlatacağım yorumlarsan sevinirim :)
bu rüyayı göreli bi kaç gün oldu ama hala aklımda..
Kendimi hamile olarak gördum eski çalıştığım iş yerindeyim hamileymişm. ve orda doğumum başlamış kan falan görüyorum sonra hastaneye gitmişm.. ve doğumum başlamasına rağmen beni almıyorlarmış bende ağlamaya başlıyorum bebek ölcek bende ölecem diye.. sezeryan doğum istiyorum diye bağırıyorum.. ve doğum ağrısını hissettm.. bi el arabası gibi bişye otrmuşum karnıma elimi göturdğümde bebeğin kalp atışlarını hissediyorum.. sonra doğuma alcaklarken bi erkek bebk getiriyorlar bana erkek bebek 6 aylık gibi büyük bi bebek çıplak sadece altı bağlı bana bebeğini al diyolar ama benim kızım olcakken erkek bebeğim oluyormuş...
mahsun otobus bileti gören arkadasımın işi oldu canım bugun aradı kabul edilmiş
rüyamda okulda kursa yazılma için okula gidiyorum ve bozuk para veriyorum müdür yardımcısına ama kursa gelmeyi unutma falan diyor
sonra da bir dükkandan tansiyon aleti alıcakmışım onlara bakıyorum yorumlayabilir misin ? :1hug: opuyorumnanaktan
:kızlar buda nişanlımın rüyası cok sinir oldum ama ne anlama gelır acaba
ne alakaysa ortak kız arkadasımız ile nişanlımın evinden çıkıyorlarmıs yanlarında bir bayan daha varmıs ayakkabılarını bağlıyorlarmıs ortak kız arkadasımız diyormuski "ahmet nilay varkene(yanı ben) bu kız neden"ahmette binanın içinde demıskı ya yedek bacım boşver dursun demıs o arada o bayan sormus Nilay kim diye ahmette demıskı ilk göz ağrım sonrada uyanmış bu arada o bayanıda tanımıyor nısanlım yuzunude hatırlamıyormus nedemek acaba([/QUOTEni
nisanlin sana sadik kalacagina yorumlanirbuyrunnnnnnnnn
cok tesekkur ederım yaa iyiki boyle bı konu açmışsıın saoll canım 1hug
canim beklemek istemiyorsan beklemek zorunda degilsin yazip yazmaman sana kalmis bizde robet degiliz vakit olur olmaz herzaman senin istedigin vakitde hazir olda duramayabilirim bu cok dogal
birde sunu ekleyeyim burda basda da yazdigim gibi gelin beraber yorumlayalim dedim yanin herkes birilerinin rüyasini yorumlayabilir
ben yinede kiyamiyorum kimse yorumlamiyinca ben yaziyorum
daha evvel de dedigim gibi her görülen rüyanin ilaki biseylere cikacagi anlamina gelmez ögrencisin okul ders rüyalari görmen dogal
bozuk para
ask anlami: askda sorunlara hayakirikligina ,kalbkirginligina,kötüsü söze
parasal: fusuli harcamalara
is ve okul anlaminda: bir isin bozulacagina,emeklerin karsiligini alamamaya
genel: dedikodu,can sikici habere,agiz münakasasina
tansiyon aleti görmek sagligin bozulmasina ama bu ilaki senle ilgili olmasi sart degil bir yakinin rahatsizligini duyabilirsin
genelde sunu diyebilirim ki okulda bazi sikintilarin olacak ama dersde ama okuldaki ögrencilerinden biriyle münakasa edeceksin
canım bende dün rüya gördum ama karısık yani tam hatırlamıyorum ama biyere gidiyorum kaplumbaga var cebimde gömlek giymişim ön cebimde sonra arkadasım var onu görüyor alıyor bakıyor fln ölmüş diyor ama ölmemiş ben biliyorum bk ölmüş diyor ama kaplumbaga bakıyor etrafa ama hareketsiz böyle rüya görürümde böyle bazı belirli nesneler dikkatimi cekiyor
alıştım hayal kırıklığına kalp kırgınlığına mafoldumben
okul olarakta bu sne liseden mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?