Gelin bozuntusu

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
Kızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin

Evden dışarı çıkartmayı deneyin. Baş edemezsiniz. Ancak kardeşiniz yoluna yoluna aklı başına gelecek. Erkek evlat diye anneniz siz hatasını görmediniz, sürekli övdüyseniz de bu biraz sizin hatanız olmuş. Ne yazık ki hayırı bilmeyen erkekler böyle saçma sapan evlilikler yapabiliyor. Bazıları karılarına bazıları da annelerine böyle davranıyor. İşiniz çok zor. Ev vs veya araba vs alınacaksa sa tekrar çok dikkatli olmanız gerekiyor. Telefonu çalınmasına rağmen tepki vermemesi ilginç. Çingeneler normalde eve gelen misafirlerine veya ailedeki insanlara hırsızlık yapmazlar bu arada. Bu insanlar ciddi sıkıntılı demek ki...

Anneniz kalsın o evde kardeşiniz çıksın o vakit. Her işi anneniz yapıyorsa ev onun. Hani birlikte yardımlașarak yapılır da böyle de hizmetçi gibi. Ama sizin tavrınızı beğenmedim. Çingene olduklarını biliyordunuz ayrıca kardeşiniz sevmiş sesi çıkmıyor sizin diyecek sözünüz olmamalı.

Kendiniz o gelin olsanız ve erkek kardeşiniz annenize tam tersi düşkün olsa buraya gelir ağlardınız kocam ana kuzusu diye.. Ne diyim ki ama insanları çingene bilmem ne ye ayırt etmeniz yanlış geldi bana hanımefendi.. Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi siz görümcesiniz karışmaya pek hakkınız yok gibi geldi bana

Sizi ilgilendiren bir durum yok? Gelin bozuntusu ne demek usbulunuz çok kötü. Evde neler yaşandığını bilemezsiniz. Tabiki annenize sahip çıkacaksınız ama bu şekilde olmaz. Annenizle oğlu konuşsun evleri ayirsinlar. Ne yaparlarsa yapsınlar

Kızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
Siz karışmayın deeim onkar aile içinde çözsünler

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Aynı evde yaşamıyorsunuz. Anneniz rahatsızsa kardeşinize ayrı eve çıkmasını söyleyebilir. Evdeki görevi bilmiyor derken gelinin görevi temizlik+ yemek mi? Siz kayınvalidenizin bütün işini yapıyor musunuz? Kardeşiniz de akıllı olsun kimsenin lafıyla dolduruşa gelmesin. Yanlış yetiştirdiğiniz kardeşinizde suç. Gelininizin annesine her gün gitmesi ne sizi ne annenizi ilgilendirir. Orası gelinin de evi orada yaşıyor elbette annesi istediği zaman gelir. Aynısı sizin annenizin kendi akrabaları için de geçerli. Bu kadar sorunsa sizin için evden çıkmalarını isteyin. Sizin evinizde yaşıyor olmaları hayatlarına müdahale hakkı vermez

Sorununuz icin buradaki insanlar ne yapabilir bilmiyorum ama üslubunuz cok cirkin bunu soylemeye geldim.Anlatim tarzinizdan dolayi sizde sütten cikma ak kasik degilsiniz izlenimi olustu bende.Bazilari kendi hatalarini çuvala basar sizin kucucuk hatanizi duvara asar ya bence onlardansiniz.
bilip bilmeden konuşmayın

Evden dışarı çıkartmayı deneyin. Baş edemezsiniz. Ancak kardeşiniz yoluna yoluna aklı başına gelecek. Erkek evlat diye anneniz siz hatasını görmediniz, sürekli övdüyseniz de bu biraz sizin hatanız olmuş. Ne yazık ki hayırı bilmeyen erkekler böyle saçma sapan evlilikler yapabiliyor. Bazıları karılarına bazıları da annelerine böyle davranıyor. İşiniz çok zor. Ev vs veya araba vs alınacaksa sa tekrar çok dikkatli olmanız gerekiyor. Telefonu çalınmasına rağmen tepki vermemesi ilginç. Çingeneler normalde eve gelen misafirlerine veya ailedeki insanlara hırsızlık yapmazlar bu arada. Bu insanlar ciddi sıkıntılı demek ki...
Beter bir aile yani anlayacağınız çalan onların Akrabası bilemiyorum ya ne olacak böyle

Back
X