• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Buketim Geldiiiii :)

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
İnternetten beğenipte sipariş verdiğim gelin çiçeğim geldi , hemen cepten foto çekip yüklüyorum kızlar :))
$IMG-20120913-00363.webp$IMG-20120913-00364.webp$IMG-20120913-00365.webp

çok ciciiiiii :16:

gerçekten çook şeker şimdiden mutluluklar:))) yeni hayatın bu çiçek gibi güzel geçsin:))))

çiçeğin çok hoş cnm hayırlı uğurlu gelir inşallah :52:
Hangi siteden aldın

eylultamer çok sağol gerçektençok tatlı çiçekler var bu sitede :)
Buarada özelden mesaj atamıyorum ben yeni üye olduğum için atamıyomuşum :)

ayyy harikaa yaa çok beğendim bende böyle bir şey istiyorum işte güle güle kullan canım:16:
nazar boncuğu kendinden mi geldi sen mi taktın?
bir de ne kadara aldın?

Son düzenleme:
Çok güzelmiş. Sırf bu çiçeklerle resim çektirmek için yeniden gelinlik giymeyi planlıyorum :1:

ayyy harikaa yaa çok beğendim bende böyle bir şey istiyorum işte güle güle kullan canım:16:
nazar boncuğu kendinden mi geldi sen mi taktın?
bir de ne kadara aldın?

çoookk teşekkür ederim , nazar boncuğu takılı geldi canım :)) valla herşeyi düşünmüşler :)) birde bu çiçeğin minyatürünü damat yaka çiçeğini de yapıp yollamışlar hediye olarak ,
75 liraya aldım canım :)):34:

çoookk teşekkür ederim , nazar boncuğu takılı geldi canım :)) valla herşeyi düşünmüşler :)) birde bu çiçeğin minyatürünü damat yaka çiçeğini de yapıp yollamışlar hediye olarak ,
75 liraya aldım canım :)):34:

yaka çiçeğide ha ne düşüncelilermiş özellikle de çiçekte ki nazar boncuğuna dediğim gibi çok taktir ettim o kısmı güzel düşünülmüş fiyatı da uygun güle güle kullan o günü mutlulukla geçirirsin İNŞALLAH çiçekcağızınla:)

bende bunu düşünüyordum ama bitti stokları ve yenilenmicekmişş :5:

Back
X