Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 12 gün yaptım idrar testi bu gün iğne gününü sayarsak 14 gün. İdara testi yaparak hata yaptım cünkü adet gecikmesi gerekli herkesde göstermiyo bana doktor 15 gün sonra kan testi yaptırabilirsin dedi ben bi kac gün daha bekleyip 7agustos adet tarihimde yaptıracagım kan testini. Eger kan testi istemiyorsan adet tarihini 4 5 hün gecince yap ister tabi sabredebilirsencanım

iğnenin 10.günü..çok ama çok silik yalanci pozitiflerden kurtulduk sonunda..yarından sonra gerçek sonuç almaya başlarım kesin :)

Eklentiler

• 20180803_190415.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 57
11.gun ve silik cizgi

Eklentiler

• 20180804_113804.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 57
ben test yapmıyorum son 3-5 gün bata bekliyorum bakalım bir belirti yok acıkcası

Benim bu ay olmadı geldi kırmızılar umutlar gelecek aya. Klomenle beraber hayıt otu ve aslan pencesi kullanılır mıki oyle deneyim diyorum
Canım benim sıkma canını bir zamanı vardır illaki...benim bitkisel kürler ile ilgili pek bilgim yok ama esim 10 gun caksır kökü suyu içmişti, fayda etti mi bilmiyorum..

Canım benim sıkma canını bir zamanı vardır illaki...benim bitkisel kürler ile ilgili pek bilgim yok ama esim 10 gun caksır kökü suyu içmişti, fayda etti mi bilmiyorum..
Nasıl kullandınız o suyu

Onu duymustum baya faydasını gören vardı sizede fayda vermiştir alıştım ben kuzum 3yıldır negatife. Gelirse büyük sürpriz olur.dua edin bizlere.

Bu gün yeniden gittim doktora klomen ve catlatma tedavisine devam dedi. Haydi hayırlısı.

Onu duymustum baya faydasını gören vardı sizede fayda vermiştir alıştım ben kuzum 3yıldır negatife. Gelirse büyük sürpriz olur.dua edin bizlere.
Allahtan hic ümit kesilmez eminim bir zamanı vardır canım, dualarım sizinle :)

Allahtan hic ümit kesilmez eminim bir zamanı vardır canım, dualarım sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…