Canım hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsincanlarımm cok tesekkur ederim Allah razı olsun
Allah razı olsun canım aminn, Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.Canım hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin
Amin kuzum bende bu hafta test yapcam Rabbim ol desin inşallah duanı istyorum çokca canım benimAllah razı olsun canım aminn, Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.
Canım dua etmez miyim? tabii ki... Rabbim ol desin ve olsun insallah seninledir yavrunAmin kuzum bende bu hafta test yapcam Rabbim ol desin inşallah duanı istyorum çokca canım benim
Hayırlı olsun darısı başımıza insallah sagliklica alırsın insallah kucagınaCanım 20,4 geldi sonucumBir hafta var bata çok sükür
Bende 12 gün yaptım idrar testi bu gün iğne gününü sayarsak 14 gün. İdara testi yaparak hata yaptım cünkü adet gecikmesi gerekli herkesde göstermiyo bana doktor 15 gün sonra kan testi yaptırabilirsin dedi ben bi kac gün daha bekleyip 7agustos adet tarihimde yaptıracagım kan testini. Eger kan testi istemiyorsan adet tarihini 4 5 hün gecince yap ister tabi sabredebilirsencanımmerhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
İnsallah canım benim...dualarım hep isteyen dileyenlerde :) aminHayırlı olsun darısı başımıza insallah sagliklica alırsın insallah kucagına
Benim bu ay olmadı geldi kırmızılar umutlar gelecek aya. Klomenle beraber hayıt otu ve aslan pencesi kullanılır mıki oyle deneyim diyorumİnsallah canım benim...dualarım hep isteyen dileyenlerde :) amin
Canım benim sıkma canını bir zamanı vardır illaki...benim bitkisel kürler ile ilgili pek bilgim yok ama esim 10 gun caksır kökü suyu içmişti, fayda etti mi bilmiyorum..Benim bu ay olmadı geldi kırmızılar umutlar gelecek aya. Klomenle beraber hayıt otu ve aslan pencesi kullanılır mıki oyle deneyim diyorum
Nasıl kullandınız o suyuCanım benim sıkma canını bir zamanı vardır illaki...benim bitkisel kürler ile ilgili pek bilgim yok ama esim 10 gun caksır kökü suyu içmişti, fayda etti mi bilmiyorum..
Onu duymustum baya faydasını gören vardı sizede fayda vermiştir alıştım ben kuzum 3yıldır negatife. Gelirse büyük sürpriz olur.dua edin bizlere.Canım benim sıkma canını bir zamanı vardır illaki...benim bitkisel kürler ile ilgili pek bilgim yok ama esim 10 gun caksır kökü suyu içmişti, fayda etti mi bilmiyorum..
Allahtan hic ümit kesilmez eminim bir zamanı vardır canım, dualarım sizinle :)Onu duymustum baya faydasını gören vardı sizede fayda vermiştir alıştım ben kuzum 3yıldır negatife. Gelirse büyük sürpriz olur.dua edin bizlere.
Allahtan hic ümit kesilmez eminim bir zamanı vardır canım, dualarım sizinle :)Onu duymustum baya faydasını gören vardı sizede fayda vermiştir alıştım ben kuzum 3yıldır negatife. Gelirse büyük sürpriz olur.dua edin bizlere.
sabah aksam ac karna 10 gun tuketti ama 3 ay falan kullanılması lazımmıs aktarlarda satılıyor ve uzerinde yazıyor.. ben hamile oldugumu ogrenince esime icirmedimNasıl kullandınız o suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?